maniania 23.08.21, 17:27 Pytanie: dlaczego się nie odzywa? ( chlopak zakonczyl relacje z glupiego powodu, chyba trochę sie przestraszyl i nie wiem czy mam czekac, czy on jeszcze mysli, czy odpuscic) wyszlo: wisielec, sąd, rycerz kielichow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniania Re: Prosba o interpretację 23.08.21, 18:27 I jeszcze jeden rozklad zrobilam 1 - co nas łączy? Wisielec 2 - co nas dzieli? Sad 3 - czy do siebie pasujemy? Kolo fortuny 4 - na co powinniśmy zwrócic uwagę? Smierc 5 - jaka czeka nas przyszlość? Cesarzowa Odpowiedz Link
doris000 Re: Prosba o interpretację 24.08.21, 16:20 maniania napisała: > I jeszcze jeden rozklad zrobilam > 5 - jaka czeka nas przyszlość? Cesarzowa Tutaj mam jeszcze podowiedź, aby uważać jeśli następnym razem się spotkacie bo: a) albo on ma stałą partnerke b) albo grozi Ci z nim ciąża Cesarzowa też czasami oznacza małżeństwo, ale tu jest za mało katy wyciągniętych bo to stwierdzić ponadto poprzednie karty tego nie potwierdzają.... Odpowiedz Link
maniania Re: Prosba o interpretację 24.08.21, 17:27 Mysle ze moze tez chodzic o jego matkę bo trochę o to się poklocilismy, nie chcę pisac szczegolow ale wybral matkę a nie mnie. Odpowiedz Link
doris000 Re: Prosba o interpretację 24.08.21, 18:24 może być, Cesarzowa to także matka Odpowiedz Link
doris000 Re: Prosba o interpretację 24.08.21, 16:16 maniania napisała: > Pytanie: dlaczego się nie odzywa? > wyszlo: wisielec, sąd, rycerz kielichow Ja bym rzekła, że podsumował Waszą znajomość i doszedł do wniosku, że póki nic z tego poważnego nie będzie i najpewniej ma już inną osobę na horyzoncie, dodatkowo w tym Rycerzu pucharów nie jest poważnym kandydatem na związek gdyż jest nastawiony na romanse i dobrą zabawę. Wisielec może tez oznaczać, że czasowo ograniczył Wasz kontakt i z czasem może ponownie odezwać się, ale nie wierz mu jeśli będzie Ci coś obiecywał poważniejszego Odpowiedz Link
maniania Re: Prosba o interpretację 24.08.21, 17:23 Dziękuję, wlasnie ten rycerz mnie niepokoil... mozliwe ze taki wlasnie jest. Odpowiedz Link