Dodaj do ulubionych

Następny wynajem

24.03.22, 20:44
Jak pisałam w poprzednich wątkach , dzierżawię dom pod wynajem wakacyjny. Teraz chciałabym wziąć następny , najlepiej w pobliżu mojego miejsca zamieszkania. Czy mi się uda znaleźć taki dom i rozpocząć następny wynajem w ciagu następnych trzech miesięcy ?
Król Pucharów , Głupiec , Królowa Kijów.
Nie lubię Głupca w rozkładach na prace , karierę , bo mi się kojarzy jako ktoś nieodpowiedzialny i bez grosza. Ale także symbolizuje początek , drogę , podroz. Krol i Królowa rządzą . Może będę miała możliwości , ale zabraknie środków ? Ale na końcu rozkładu jest Królowa , wiec może jednak się uda. Proszę o komentarze.
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Następny wynajem 29.03.22, 00:57
      No okazja może się trafić , ale ja bym się nie zapalała do tego . Gdyby obok było Słońce to jak najbardziej jest mur - to zawsze pokazuje mi zakup .
      Widać że chcesz i zależy Ci na tym , ale pooglądaj pare lokali/domów/mieszkań. Trafić się może opcja zakupu ,czy wydzierzawienia ale może sprzedający nie będą znali ceny swojego domu i skorzystasz na tym.
      W taki sposób też można popatrzeć na tą sprawę, dobrze się przyglądaj, rozmawiaj ale Ty działaj Q.Buław jest kreatywna i potrafi rozmawiać z ludzmi. Sama dużo zdziałasz .
      • andgie Re: Następny wynajem 29.03.22, 10:31
        Magdalena, dzieki wielkie za wpis. Na nastepny zakup potrzebne sa znacznie wyzsze srodki niz na wydzierzawienie. Tak w ogole, to chce kupic, ale moze wydzierzawienie jest teraz bardziej realne i tez przynosi dochod. Chce sie rozwijac, za dlugo stalam w miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka