19.02.23, 09:35
Hej, zadałam takie pytanie: Co muszę zrobić, żeby dostać pracę w firmie X. Wyciągnęłam 3 karty: Słońce, Świat i 10 mieczy i mam problem z interpretacją bo dwie pierwsze myślę, że mówią żeby się otworzyć i być pewna siebie ale ta 10 mieczy mówi o zamknięciu, końcu. Nie wiem jak ro interpretować. Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Praca 19.02.23, 22:52
      10 mieczy pokazuje mi czasami powtarzanie, czasami takie automatyczne. Nie trzeba wymyslac nowych rozwiazan, bo stare sa dobre. Np. wyslac to samo CV , ktore wyslalas do poprzedniej, podobnej oferty, na rozmowie wstepnej powtorzyc to, co juz mowilas na innej i co sie podobalo (a pracodawca nie ma mozliwosci tego sprawdzic).
    • cherry_orchard Re: Praca 21.02.23, 23:34
      A dla mnie 10 mieczy pokazuje taki nawal pracy ze oddychasz rekawami. Wiec prace dostaniesz, tylko nawal obowiazkow cie przygniecie.
    • kiciakociak Re: Praca 27.02.23, 00:55
      Ja bym powiedziała, że w 10 mieczy w połączeniu z kartą Świat jest podpowiedź, aby działać w niestandardowy sposób, inny niż dotychczas, porzucić stare schematy i zrobić coś inaczej niż do tej pory. Karta Słońca mówi o spotykaniu się z ludźmi, utrzymywaniu przyjaznych kontaktów więc najlepiej przejść się do tej firmy osobiście, przedstawić się, wzbudzić sympatię, aby Ciebie zapamiętano i zostawić CV osobiście. Nie zaszkodzi również dodatkowo go wysłać emailem smile
    • sekatoor Re: Praca 28.02.23, 15:14
      Myślę że tak jak u mnie w dodatkowych kartach, jest KKiel. osoba w porządku, zdolna porywać grupę.Z kolei Świ'at mówi na ogół o szczęśliwym happy end, więc tak jakby czegoś brakowało, zdolnego pokrzyżować ci plany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka