21.05.23, 19:24
pustelnik
paz buław prosta
10 kielichów prosta

wypadło mi na pytanie,czy w ciagu 3 miesięcy spotkam się z x osobą i będzie szansa na relacje ?
mi sie wydaje,ze tak, moze nawet jest szansa na jakies dojrzale uczucie? i na relacje,lepsza od poprzednich

co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: karty 23.05.23, 23:36
      Mysle ze sie spotkacie, raczej pozniej niz wczesniej. Czy zrodzi sie z tego dlugi zwiazek mam watpliwosci , Pustelnik jest samotny. Ale nie takie bylo orginalne pytanie. Troche za duzo pytan z trzech kart.
      • patrycjapati89 Re: karty 27.05.23, 12:55
        Masz racje za malo kart, w zamysle bylo bardziej czy jest sens sie starac o spotkanie, pozdrawiam smile
    • anhelica6darc Re: karty 27.05.23, 17:54
      Paź buław oznacza kontakt, najczęściej taki szybki niespodziewany, ale ja tu związku jeszcze nie widzę. Możecie się kontaktować ze sobą w sprawie spotkania, ale ja lubię czytać w kartach między wierszami i niepokoją mnie 1 i 3 karta - czy oby ten Pan nie jest w stałym związku? Bo Pustelnik nakazuje przemyśleć na spokojnie, czy na pewno tego chcesz, we wchodzenie w związek z kimś kto jest zajęty. Ostatnia karta może mówić o tym, że spotkanie się na jakiejś domówce lub spotkaniu rodzinnym lub z jakieś ważnej okazji, w większym gronie i to może właśnie dlatego ten kontakt nastąpi.
      • patrycjapati89 Re: karty 28.05.23, 11:40
        pan nie jest napewno w stalym związku
        • anhelica6darc Re: karty 28.05.23, 12:40
          Jeśli nie jest w takim razie odczytuje te karty tak, że po okresie przerwy dojdzie do spotkania, ale osobiście doradzałabym stawianie kart tylko na 1 pytanie (bo tu mamy 1 rozkład na 2 zadane pytania, a tak się nie robi). Na pytanie czy będzie związek rozłożyłabym więc kolejne karty
          • patrycjapati89 Re: karty 29.05.23, 12:37
            A co sądzisz o 6 kielichów + rycerz kielichów + as buław na pytanie czy warto zabiegać o relacje między mną a pewna osoba ?
            Dziękuję zweryfikuje napewno
            • andgie Re: karty 29.05.23, 13:21
              Ładne karty na związek, warto spróbować wykazać inicjatywę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka