17.05.07, 11:24
Pytałam kart - jak rozwinie się dalej ta znajomość ?
9 pałek
cesarz
as monet
Faceta znam od 8 lat. Wtedy spotkaliśmy się poraz pierwszy i ostatni, mieszka
w innej miejscowośći. Kontakt utrzymujemy cały czas,ale tylko przez internet
i telefon. Czy mógłby mi ktoś obiektywnie powiedzieć, jak to sie dalej
rozwinie, bo czuje, że z tą relacją czas już coś zrobić...
Obserwuj wątek
    • cosmicwoman27 Re: wróżba 17.05.07, 11:56
      ja widze zalegalizowanie tego zwiazku w formalny sposob...po pewnym czasie
      relacja z nim ( fajny facet symbolizuje poniewaz symbolizuje go Cesarz)moze sie
      zaciesnic, ze tak powiemsmile to moje pierwsze , swieze skojarzenie. Pozdrawiam
      • anonimek88 Re: wróżba 18.05.07, 10:02
        Ślub ? hmm...chyba nie bardzo jest to możliwe smile, ale dzięki za interpretacje.
        Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł, bo nie wiem poprostu, w którą stronę to się
        rozwinie. Z góry dziękuje smile.
    • romanticca Re: wróżba 18.05.07, 13:32
      Moja interpretacja:
      Przyszłość widzę dobrze. Okoliczności będą (lub nawet już są) sprzyjające. Nie
      będzie na Waszej drodze przeszkód, ale Wy mimo to będziecie je widzieć lub
      nawet stwarzać. Przeciwności, jakie napotkacie będą wyimaginowane, długo nie
      będziecie mogli uwierzyć w to, że przyszłość maluje się w jasnych barwach o
      czym dobitnie informuje As Denarów. Podobnie jak cosmicwoman27 uważam, że
      będziecie razem.

(taka dygresja: bardzo wiele osób ma tendencje do wyszukiwania problemów, które
      w rzeczywistości nie istnieją lub są naprawdę nieistotne i łatwe do pokonania.
      Czasem wystarczy tylko się zastanowić, jak je pokonać a rozwiązanie przychodzi
      zaskakująco łatwo. Myślę, że tak jest (lub raczej będzie) w Waszym przypadku.

gorąco pozdrawiam smile
      (ps. a co Ty sama myślisz o tym rozkładzie?)
      • anonimek88 Re: wróżba 18.05.07, 14:37
        oj, ja to tak malutko znam się na tarocie,ale moge poiwedzieć, jak sprawy mniej
        więcej wyglądają w naszej relacji. Ja mam do niego bardzo wiele ciepłych uczuc,
        on myśle, że też,ale nie bardzo potrafi to okazać. Te problemy to chyba
        rzeczywiście mogą trochę być wydumane, ale są również realne przeszkody,
        chociażby to, ze jesteśmy w stałych związkach, że bark kasy na to, żeby się
        spotkać itp. Zawsze traktowałam go trochę jak przyjaciela, choc nie zaprzeczam,
        że z wyglądu też niczego sobie smile.
        • anonimek88 Re: wróżba 18.05.07, 14:42
          tak mi się teraz nasunęło...może ten Cesarz sugeruje, że któreś z nas będzie w
          końcu musiało podjąć męską decyzję co dalej ? Co sądzicie ?
          • romanticca Re: wróżba 18.05.07, 14:56
            Skoro sytuacja wygląda w tej sposób, a Ty pytasz o PRZYSZŁOŚĆ...

9 Buław opowiada o tym, że bitwa się skończyła i osoba, choć poturbowana nie ma
            już się czego obawiać, a wrogowie, których szuka nie istnieją.
            Widocznie ta bitwa jest przed Wami..

ale ja jestem dopiero początkująca smile))
            • kopalinka Re: wróżba 22.05.07, 12:58
              witaj anonimku smile
              ja tu widzę ścieranie się dwóch charakterów
              9 buław to karta dominacji i pewności siebie - swoich poglądów i przekonań
              cesarz to dom autorytet siła. może oznaczać bardzo pozytywną postać mężczyzny
              który działa na Ciebie - imponuje Ci
              wspomniałaś o braku środków finansowych - w tym rozkładzie as monet może
              wskazywać na to że pomimo iż teraz ich nie ma w przyszłości się znajdą i to nie
              będzie problemem. ja w tych kartach nie widzę uczuć jedynie upór w dążeniu do
              upatrzonego celu. trudno jednoznacznie wyrokować w jakim kierunku potoczy się
              ta znajomość karty chyba wprost nie udzieliły odpowiedzi. jedno jest pewne : to
              nie brak pieniędzy będzie ewentualną przeszkodą
              pozdrawiam kopalinka
              • anonimek88 Re: wróżba 24.05.07, 21:19
                Dziewczyny, piekne dzięki za pomoc,ale jest jakby ciąg dalszy...od kilku dni
                mój znajomy jest jakby inny. Nie odpowiada na smsmy, nie możemy " wstrezlić "
                się z rozmową na gg, a przed chwilą dziwnie się zachował- napisal,ze zaraz
                wraca i uciekł - z gg. Zdębiałam, nigdy tak się nie zachował. Nie wiem, co mam
                o tym wszystkim mysleć. Postanowiłam zapytać kart - O co mu chodzi, dlaczego
                tak się zachował ? I wyszło
                - as pałek odwrócony
                - 2 kielichów odwrócona
                - kochankowie

Czyżby uciekał przed jakimś uczuciem ??? Prosze jeszcze raz o pomoc.
                • anonimek88 Re: wróżba 24.05.07, 21:21
                  Zapomniałam dodać - jak tylko wzięłam karty do ręki ( ale już myślałam nad
                  pytaniem ) wypadło 9 kielichów...
                  • kopalinka Re: wróżba 25.05.07, 10:21
                    witaj smile
                    moim zdaniem on się miota jest rozdarty. nie wie co zrobić. targają nim emocje
                    chyba nie bardzo sobie z nimi radzi w tym momencie. z jednej strony jesteś Ty -
                    pożądanie silne pragnienie - z drugiej rodzina pewność stałość. on ceni
                    wartości rodzinne ma to dla niego ogromne znaczenie. stąd nie jest mu łatwo w
                    zaistniałej sytuacji.

pozdrawiam Cię anonimku smile
                    • szeltie Re: wróżba 25.05.07, 11:07
                      Ha! Czyli jednak przeczucia jak i spojrzenie na te karty miałam dobre.
                      Ja nie wiem, czy tym chłopom tak trudno pogadać ? A nie, ucieczka. To nic nie
                      rozwiązuje, chociaż może on ma nadzieję na ostudzenie emocji poprostu smile.
                      Kopalinka, bardzo Ci dziękuję i również pozdrawiam serdecznie smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka