cosmicwoman27 22.06.07, 13:56 Jak zinterpretujecie Karty : Za- 9 Pucharow Przeciw- Ksiezyc Rezultat- Kolo Fortuny To rozklad z zapytaniem czy powinnam przyjac oferowana prace. Desperatka) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara592 Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 14:14 --po co stawiasz sama sobie karty , ktore nie umiesz sobie przetlumaczyc , popracuj nad soba a swiat sobie odmienisz forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47814 Odpowiedz Link
romanticca Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 15:44 Tak właśnie robimy na tym forum. Uczymy się dopiero więc każda okazja do postawienia kart (choćby sobie) jest dobra. A ponieważ nie mamy doświadczenia pytamy innych uczestników o zdanie. Dzięki temu wzbogacamy swoją wiedzę a i inni mogą się tarotowo "wyżyć". Odpowiedz Link
83anoola Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 15:02 za - praca da Ci satysfakcję, bezpieczeństwo finansowe, duzo radości ale jednocześnie moze zepchnąc na dalszy plan życie uczuciowe (praca będzie na pierwszym planie) przeciw - jest cos niejasnego, ukrytego, jakieś nieporozumienia z innymi; mozesz podążyc za jakimis iluzjami, które nie potwierdzą sie pozniej w rzeczywistości rezultat - będzie jak na hustawce, mozesz popełnic powazny błąd, problemy ze współpracownikiem Odpowiedz Link
cosmicwoman27 Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 16:09 Anola, wiesz po zsumowaniu tych kart otrzymujemy 10 czyli Kolo Fortuny, dla mnie ta karta nie kojarzy sie z pomylka tylko 'Bierz co los niesie' , nie wybrzydzaj, jak uwazasz? Moze mialas inne doswaidczenia z ta karta i dlatego teraz tak wnioskujesz, ale dziekuje Ci za cenne uwagi. Tylko ten Ksiezyc mnei martwi. Odpowiedz Link
sui2 Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 18:01 moja opinia jest nastepujaca 9pucharow - mowi o osiagnietym sukcesie ksiezyc potraktowala bym jako rade: nalezy byc ostroznym w miejscu pracy, miec oczy szeroko otwarte i twardo stapac po ziemi. Kolo fortuny - moze pojawic sie bezsilnosc z powodu nadmiaru obowiazkow wysilek dla uzyskania lpszych rezultatow. Zmiennosc. Ogolnie powiedzialabym ze uwazasz ta oferte za dobra ale ona w sumie taka nie jest. Odpowiedz Link
83anoola Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 18:26 Koło Fortuny to dla mnie zmienności - cos moze wydawać sie dobre, pozytywne ale naprawde takie nie jest (i na odwrót). W odniesieiu do pracy to dla mnie pewne popadanie w stan "raz na wozie, raz pod wozem" i dlatego trzeba spokojnie i obiektywnie przemyslec wszystkie za i przeciw Odpowiedz Link
dziewcze-z-sadu Re: Drogie dziewczyny..pomocy 23.06.07, 19:06 wg mnie ta oferta tylko z pozoru jest wspaniała, dobrze płatna ale cos sie za nią kryje, cos bardzo niejasnego - chyba potrzebujesz głębszej jej analizy Odpowiedz Link