Dodaj do ulubionych

Drogie dziewczyny..pomocy

22.06.07, 13:56
Jak zinterpretujecie Karty :
Za- 9 Pucharow
Przeciw- Ksiezyc
Rezultat- Kolo Fortuny

To rozklad z zapytaniem czy powinnam przyjac oferowana prace. Desperatkasmile)
Obserwuj wątek
    • barbara592 Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 14:14

--po co stawiasz sama sobie karty , ktore nie umiesz sobie przetlumaczyc ,
      popracuj nad soba a swiat sobie odmienisz
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47814
      • romanticca Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 15:44
        Tak właśnie robimy na tym forum.
        Uczymy się dopiero więc każda okazja do postawienia kart (choćby sobie) jest dobra. A ponieważ nie mamy doświadczenia pytamy innych uczestników o zdanie.
        Dzięki temu wzbogacamy swoją wiedzę a i inni mogą się tarotowo "wyżyć".
    • 83anoola Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 15:02
      za - praca da Ci satysfakcję, bezpieczeństwo finansowe, duzo radości ale
      jednocześnie moze zepchnąc na dalszy plan życie uczuciowe (praca będzie na
      pierwszym planie)
      przeciw - jest cos niejasnego, ukrytego, jakieś nieporozumienia z innymi; mozesz
      podążyc za jakimis iluzjami, które nie potwierdzą sie pozniej w rzeczywistości
      rezultat - będzie jak na hustawce, mozesz popełnic powazny błąd, problemy ze
      współpracownikiem
      • cosmicwoman27 Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 16:09
        Anola, wiesz po zsumowaniu tych kart otrzymujemy 10 czyli Kolo Fortuny, dla
        mnie ta karta nie kojarzy sie z pomylka tylko 'Bierz co los niesie' , nie
        wybrzydzaj, jak uwazasz? smile Moze mialas inne doswaidczenia z ta karta i dlatego
        teraz tak wnioskujesz, ale dziekuje Ci za cenne uwagi. Tylko ten Ksiezyc mnei
        martwi.
        • sui2 Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 18:01
          moja opinia jest nastepujaca

9pucharow - mowi o osiagnietym sukcesie

ksiezyc potraktowala bym jako rade: nalezy byc ostroznym w miejscu pracy, miec
          oczy szeroko otwarte i twardo stapac po ziemi.

Kolo fortuny - moze pojawic sie bezsilnosc z powodu nadmiaru obowiazkow
          wysilek dla uzyskania lpszych rezultatow. Zmiennosc.

Ogolnie powiedzialabym ze uwazasz ta oferte za dobra ale ona w sumie taka nie
          jest.
        • 83anoola Re: Drogie dziewczyny..pomocy 22.06.07, 18:26
          Koło Fortuny to dla mnie zmienności - cos moze wydawać sie dobre, pozytywne ale
          naprawde takie nie jest (i na odwrót). W odniesieiu do pracy to dla mnie pewne
          popadanie w stan "raz na wozie, raz pod wozem" i dlatego trzeba spokojnie i
          obiektywnie przemyslec wszystkie za i przeciw smile
    • dziewcze-z-sadu Re: Drogie dziewczyny..pomocy 23.06.07, 19:06
      wg mnie ta oferta tylko z pozoru jest wspaniała, dobrze płatna ale cos sie za
      nią kryje, cos bardzo niejasnego - chyba potrzebujesz głębszej jej analizy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka