Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o postawienie tarota.

12.08.07, 14:15
Bardzo proszę o postawienie tarota. Ta "sprawa" ciągnie się za mną już kilka
miesięcy, ciągle jestem w dołku psychicznym. Chodzi o chłopaka, byłego. Zerwał
ze mną, ja go wciąż kocham i nie potrafię zapomnieć. Tym bardziej, że ciągle
wierzę, że możemy być razem. sad Ale nie wiem już, co mam robić.sad Chyba bym
nie zniosła, gdyby znalazł sobie kogoś innego.sad To po prostu mnie dobija,
rozsądek mówi, że powinnam zapomnieć, bo nikogo nie zmuszę do miłości, ale
serce mówi coś zupełnie odwrotnego.sad
Pokrótce przedstawiłam sytuację. Chciałabym wiedzieć, czy mamy szansę. Z
drugiej strony czuję, jakbym już nigdy nie miała być szczęśliwa, że żaden
facet na mnie nie spojrzy, nie pokocha.sad To naprawdę potrafi dobijać, choć
może się wydawać, że jestem młoda i życie przede mną.sad Już nie wiem po prostu
co myśleć o tym wszystkim. Chcę być szczęśliwa i kochana, to wszystko.crying
moja data ur. 9.01.1986
jego 1.07.1982
Bardzo proszę o odpowiedź na maila elleshesie@gazeta.pl

Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • elleshesie Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 12.08.07, 14:22
      Mam problemy z pocztą na gazecie. Proszę Dobre Dusze smile o odpowiedzi na
      elleshesie@o2.pl.
    • elleshesie Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 18:44
      Ponawiam swoją prośbę. Zgodzi się jakaś Dobra Wróżka?smile Na pewno podziękuję! smile
    • romanticca Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 21:05
      Ta sprawa przesłania Ci wszystko co Cię otacza. Zaślepia i nie zauważasz przez to wielu dobrych rzeczy, które mogą się dziać w Twoim otoczeniu.
      Karty rzeczywiście wskazały, że nurtuje Cię rozpad (związku). Spodziewałaś się czegoś innego po tym związku. Przeszłość to było czekanie na plon, który jednak (jak pokazała przyszłość) nie wyrósł. Teraźniejszość to stagnacja, natomiast przyszłość symbolizuje Koło Fortuny czyli wszystko się zmieni na lepsze.
      Nie rozumiem jednak do końca przesłania kart stąd mój apel do innych wróżek.
      Jako kartę wyroczni wyciągnęłam Cesarzową, druga to Pustelnik.
      Czy mam to rozumieć jako radę, by zagłębić się w siebie i odnaleźć swoją kobiecość?
      Ale pytanie brzmiało: czy tych dwoje będzie jeszcze razem? Czy może w świetle tego pytania raczej: faktycznie do siebie wrócą a związek nabierze dojrzałości??????? Tylko trzeba na to poczekać, dojrzeć?

Tak to jest jak się wróży w nieodpowiednim momencie, czułam to ale nie chciałam by koleżanka jeszcze dłużej czekała sad
      • elleshesie Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 21:24
        Romanticca, bardzo Ci dziękuję, naprawdę!!! A czy ta "przyszłość", w której ma
        się zmienić na lepsze (strasznie na to czekam) to jakiś odległy czas?smile I pod
        jakim względem się zmieni? Uczuciowym? Eh, taka już jestem - że akurat sfera
        uczuć jest dla mnie najważniejsza, bo co do ścieżki zawodowej to mocno wierzę,
        że sobie poradzę. Tylko coś tak z tym życiem osobistym nie za bardzo...sad
        • romanticca Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 21:38
          Karty odpowiadają na postawione pytanie. Brzmiało ono: czy do siebie wrócicie, tak też należy dopasować odpowiedzi. Natomiast w jakim sensie "na lepsze" tzn. czy wrócicie do siebie, czy po prostu poprawią się stosunki między Wami - tego już nie wiem smile i karty na to nie odpowiadają (dociągnęłam właśnie jeszcze kartę dla pewności). A skoro karty nie odpowiadają to znaczy że:
          a) nie powinnaś znać odpowiedzi
          b) przyszłość jest otwarta a wszystko w Waszych rękach
          c) tarocistka nie jest w najlepszej kondycji

obstawiam c)
          smile
          pozdrawiam
          • elleshesie Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 21:58
            Jak to nie powinnam znać odpowiedzi?smile Co te karty, no doprawdy...smile Dziękuję
            Ci, romanticco. Jeśli będziesz miała czas i będziesz się lepiej czuła, no i
            jeśli będziesz chciałasmile, to mogłabyś jeszcze zapytać karty, co się zmieni i
            kiedy w moim życiu uczuciowym? Czy spotkam swoją drugą połówkę? Kiedy?sad
            Pozdrawiam.
            P.S. Przepraszam, że tak zawracam głowę, ale ciężko mi, po prostu. Dlatego tak
            szukam "potwierdzenia", że będzie dobrze, że będę szczęśliwa.
    • morgana8 Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 21:49
      Cesarzowa oznacza, ze bedziesz jeszcze szczesliwa, a Pustelnik, ze on chce byc sam.
      • elleshesie Re: Bardzo proszę o postawienie tarota. 13.08.07, 22:01
        Mimo wszystko nie zabrzmiało to zbyt optymistycznie.sad Czyli na nic moje
        nadzieje? sad
    • romanticca WRÓĆ!!! 13.08.07, 22:30
      Przez zmęczenie narobiłam głupot.
      Kart wyroczni NIE ODWRACA SIĘ, gdy wynik jest pozytywny!!! Zatem kasujemy Cesarzową i Pustelnika.
      • elleshesie Re: WRÓĆ!!! 13.08.07, 22:51
        Czyli co? Do mnie w kwestiach Tarota trzeba "głośno i wyraźnie" smile, bo po prostu
        kompletnie się na nim nie znam. Co to więc oznacza?
        • romanticca Re: WRÓĆ!!! 14.08.07, 09:29
          Czyli to, że kończymy interpretację na Kole Fortuny, które zapowiedziało zmiany na lepsze.
          Tu wróżba powinna się zakończyć.
          smile
          • elleshesie Re: WRÓĆ!!! 14.08.07, 21:26
            Dzięki romanticca. Mam nadzieję, że będzie lepiej.smile Chyba wybiorę się jeszcze
            do wróżki - mam mnóstwo pytań i niepewności. Choć trochę się boję wizyty, hmmm...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka