riobraavo 04.10.07, 22:44 Kto chętny do interpretacji daty Alluli nich się aktywnie przyłączy. Ci którzy analizują datę za pomocą kart tarota, niech się również wypowiadają. Zaczynamy. 20.03.1965 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines113 Re: Interpretacja daty 04.10.07, 22:52 Na podstawie jej daty powiedzialabym, ze jej zycie nie jest pasmem szczescia, raczej wiele trudnosci i przeszkod. Odpowiedz Link
riobraavo Re: Interpretacja daty 05.10.07, 13:52 ines113 napisała: Na podstawie jej daty powiedzialabym, ze jej zycie nie jest pasmem > szczescia, raczej wiele trudnosci i przeszkod. A po czym to poznałaś? Jakie liczby na to wskazują? Odpowiedz Link
ines113 Re: Interpretacja daty 05.10.07, 20:23 riobraavo napisała: > ines113 napisała: > Na podstawie jej daty powiedzialabym, ze jej zycie nie jest pasmem > > szczescia, raczej wiele trudnosci i przeszkod. > > A po czym to poznałaś? Jakie liczby na to wskazują? Widze ,ze Allula potwierdzila moje przypuszczenia. Liczba 8 wskazuje na to, co napisalam. Osemki nie maja w zyciu latwo. Czesto maja ciezkie dziecinstwo, trudne malzenstwa, zycie ich nie rozpieszcza. Czesto dlatego maja silne charaktery, zycie tego ich uczy, musza byc silne , zeby poradzic sobie z trudnosciami zycia. Jak dojda do czegos swoja wytrwaloscia, niektorzy im tego zazdroszcza, nie wiedza jednak, jak trudno jest walczyc z losem i nie doceniaja ducha osemki. Z daleka zawsze wszystko wyglada rozowo, inaczej niz w praktyce. Osemka zasluguje na szacunek, bo udaje jej sie przetrwac ciezkie burze w jej zyciu. I potrafi sie jeszcze nim cieszyc i odnajdywac radosc w drobiazgach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
coill Re: Interpretacja daty 05.10.07, 00:51 a którym badz czyim systemem obowiązuje interpretacja?? Czy tez to juz rzecz dowolna i do naszego wyboru,mamy sie tylko wypowiedziec? Odpowiedz Link
riobraavo Re: Interpretacja daty 05.10.07, 13:55 coill napisała: a którym badz czyim systemem obowiązuje interpretacja?? Czy tez to juz rzecz > dowolna i do naszego wyboru,mamy sie tylko wypowiedziec? Myślę, że system dowolny. Byle by napisać dlaczego uważąm, że ta osoba jest np. uduchowiona. Co o tym mówi. W ten sposób możemy się wiele dowiedzieć o liczbach. Odpowiedz Link
riobraavo Re: Interpretacja daty 05.10.07, 14:06 A co sądzicie o dzieciństwie tej osoby? 3 w pierwszym cylku formującym (miesiąc urodzenia) może wskazywać na to, że było ono radosne. Ciekawe czy w dzieciństwie lubiła rysować, albo grać na jakimś instrumencie. Coś twórczego mogła robić, a może jej to zostało do dzisiaj? Ta ósemka wyglada mi na kogoś, kto przyciąga męskie spojrzenia. Aulla masz powodzenie u płci przeciwnej? W I warunku ma 5 (suma miesiąca i dnia urodzenia). Zmieniałaś może miejsce zamieszkania? Jesteś osoba, która lubi wolność, swobodę. Odpowiedz Link
allula Re: Interpretacja daty 05.10.07, 17:59 Kochani,jestem osoba uduchowioną, czuje wiecej niz inni, i widze tez o wielę wiecej. Interesuje sie po trosze ezoteryka. Dzieciństwo moje to jeden wielki koszmar, a lata nastepne...to nawet wole ich nie wspominać. Nie jestem malkontentką,ale osoba trzeżwo patrzącą na świat. A to co sie dzieje w około mnie,...czasem mnie zadziwia.Jestem bardzo ciepła w odbieraniu mnie przez ludzi, powoedzenie tez raczej mam , ale mam koziorożca w ascendencie a on tych wszystkich panow, bardzo "tnie" a co dalej?...... trenujcię kochani,jak na rzazie idzie wam nieźle,bo wczesniej na forum dałam wam małe wskazowki Odpowiedz Link
riobraavo Re: Interpretacja daty 05.10.07, 22:32 Hymm...trójka i piątka moga się również realizwoać negatywnie. Mogłaś się czuć np. izolowana i nieakceptowana (ten cykl trwa do 28 roku życia) to przez wpływ 3. Z kolei negatywna realizacja 5 (I warunek zewnętrzny trwa u numerologicznych ósemek do 28 roku życia) wiązać się może z ogranczeniami jakie nakładać może na nas rodzina, poczucie skrępowania, braku swobody... Ludzie moga odbierać cie jako ciepłą osobę, ponieważ 2 (ktorą masz w dniu urodzenia) umie funkcjonować w grupie, jest miła, koleżeńska. Mysle rowniez, że umiesz znaleź wspólny jezyk niemal ze wszystkimi, to przez 3. Dorzucie swoje zdanie na ten temat Odpowiedz Link
allula Re: Interpretacja daty 05.10.07, 18:04 Ps. plastycznie uzdolniona, miejsce zamieszkania nie zmieniane od 20 lat. Mała podpowiedz, według moich wyliczeń, sa spore odstępsta od cykli zycia. W roku 6 zamiasdt ciepłego domu, jest odwrotnie, a tam gdzie 9 cykl oczyszczania, ja mam fajna passę i to co robie jest dosc trwałe )ewenement ) Odpowiedz Link
riobraavo Re: Interpretacja daty 05.10.07, 22:46 W roku 6 zamiasdt ciepłego domu, jest odwrotnie, a tam > gdzie 9 cykl oczyszczania, ja mam fajna passę i to co robie jest > dosc trwałe )ewenement ) Zgadzam się z tym, rok 9 wcale nie jest taki straszny. Wręcz przeciwnie. To może być rok wytchnienia...9 jest również idelana na kończenie np. związków, w których nam się nie układa... A rok 6 w negatywnym aspekcie może oznaczać spory i zawracanie głowy przez rodzinę. Odpowiedz Link
allula Re: Interpretacja daty 05.10.07, 18:11 jeszcze coś, czy lubie swobodę? Kocham spokoj,cisze, ale czasem lubie poszaleć,tak spontanicznie. Za wolnością to raczej nie przepadam,wolę koło siebie silny typ charakteru, chociaz ja tez mam mocną osobowosć> Ale wszystko zalęzy od okolicznosci. Ufff ale wam podpowiedziałam ) Odpowiedz Link
krysia17171 Re: Interpretacja daty 06.10.07, 01:05 Na stronie www.numerologia.pl/ opisana jest numerologiczna 8 A może jednak rozpatrywać tę datę jako 8 z liczby 26 20+03+1965=1988=26=8 gdzie należy wziąć pod uwagę wpływ dwójki na szóstkę Odpowiedz Link
riobraavo Re: Interpretacja daty 06.10.07, 11:10 Masz rację ósemka z 26 jest inna niż np. ta z 17. Odpowiedz Link
allula Re: Interpretacja daty 06.10.07, 12:16 Ogolny opis osemki ma się jak czytanie horoslopu w gazecie. Mam jeszcze inne cyferki kochani i to one świadcza o moich cechach charakteru.Zapraszam do zabawy w rozpracowywaniu mnie.Pozdrowionka Odpowiedz Link