maandyy 26.11.07, 01:21 Witajcie, mam do Was pytanie slyszalam na ten temat rozne opinie, np ze najlepszymi dniami na stawianie kart sa wtorek i piatek albo ze nie stawia sie kart po 22:00 co o tym myslicie? Pozdrawiam, Mandy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kija4 Re: Kiedy jest najlepszy czas na rozlozenie kart? 26.11.07, 12:33 Zawsze wtedy gdy masz wolną chwilkę, gdy możesz się zastanowić, zozgryźć karty. Gdy jesteś sama, masz posprzątane, db się czujesz. Chcesz i ciągnie cię do kart Innych zasad nie uznaję Odpowiedz Link
maandyy Re: Kiedy jest najlepszy czas na rozlozenie kart? 26.11.07, 14:44 hhmm to sie cieszę, bo od samego rana chcę rozłożyć karty koleżance i tak się zastanawiałam czy mogę...już nawet próbowałam zająć się czymś innym i nie myśleć o kartach ale nie mogę się skupić...) Odpowiedz Link
romanticca Re: Kiedy jest najlepszy czas na rozlozenie kart? 26.11.07, 16:22 Najlepsza pora to taka, która najbardziej odpowiada Tobie. Ja nie mam żadnych wyznaczonych godzin, kiedy wróżę, jedynie wiem kiedy nie wróżę: gdy się źle czuję, gdy mi się nie chce itp Odpowiedz Link
baktejra Re: Kiedy jest najlepszy czas na rozlozenie kart? 05.12.07, 12:49 Hmmm.. ja czytałam, że należy ograniczyć się własnuie do wtorku i piątku, a pod żadnym pozorem nie rozkładać kart w niedzielę. Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: Kiedy jest najlepszy czas na rozlozenie kart? 05.12.07, 13:36 Ja wróżę zawsze kiedy mam ochotę. Często po nocach, bo najspokojniej w domu. Nie wymagam od siebie braku bałaganu wtedy - gdybym czekała na porządek albo bym miała wieczne sprzątanie albo nie rozkładałabym kart nigdy Bałaganiarską mam naturę. Odpowiedz Link
romanticca herbatazcytryna 05.12.07, 13:57 no coś Ty? Anthei Turner nie oglądasz??? (ja oglądam ale i tak wróżę w bałaganie hehe - pewnych rzeczy przeskoczyć się po prostu nie da i już!) Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: herbatazcytryna 07.12.07, 11:29 Oglądam - to moja idolka I po każdym programie mówię, że zastosuję się do jej rad Odpowiedz Link
maandyy Re: Kiedy jest najlepszy czas na rozlozenie kart? 06.12.07, 08:45 Właśnie mi o tym samym koleżanka powiedziała...i zaczęłam się zastanawiać jak to właściwie jest Bo czasem sięgam po kart albo jakoś mnie "same przyciągają" w inne dni. Pozdrawiam, Mandy baktejra napisała: > Hmmm.. ja czytałam, że należy ograniczyć się własnuie do wtorku i > piątku, a pod żadnym pozorem nie rozkładać kart w niedzielę. Odpowiedz Link