Witam.Szkółkę podczytuję już od jakiegoś czasu,choc nigdy się nie udzielałam,więc na początek chciałabym powiedzieć dzień dobry

Chciałabym prosić o pomoc w interpretacji.Od paru miesięcy starałam się o wyjazd na stypendium,po pierwszej rekrutacji usłyszałam że na 90% jadę i w zasadzie powinnam się już przygotowywać do tego.Niestety dzisiaj przyszły oficjalne wyniki i okazało się,że nie ma mnie na liście stypendystów.Zanim przyszła ta wiadomość położyłam karty z pytaniem jak się to wszystko przedstawia.Rozkład 4 kart,tylko Arkana Duże.Pierwsza-ogólna sytuacja,druga-nadzieje/obawy,trzecia-niespodziewane wydarzenia,czwarta-wynik.No i pokazało mi się odwrócone Koło Fortuny,Diabeł,odwrócona Śmierć i Rydwan.
Pomyślałam,że coś mi się naknoci z tym wyjazdem (no i rzeczywiście-odmowa) przez to,że za bardzo pożądam tego stypendium,za bardzo bym chciała jechać.Przy śmierci utknęłam-nie mam pojęcia jakie może to być to niespodziewane wydarzenie,może smutek że okazało się że nie jadę,ucięcie planów,ale ten rydwan na końcu to jakieś działanie,ruch,więc być może jeśli się za to zabiorę (odwołanie) to uda mi się wyjechać.Dolosowałam jeszcze jedną karte-co mam robić w tej sytuacji-pokazała się Moc.Czyli działać,nie poddawać się,odwoływać?Będę bardzo wdzięczna,jeśli pomożecie mi w interpretacji.Zależy mi na tym wyjeździe i obawiam się,że sama zbyt emocjonalnie podchodzę do kart,nie mam obiektywnego osądu.Z góry wielkie dziękuję.