Dodaj do ulubionych

Król Buław a zdrowie

17.08.08, 15:06
Witjacie

Na pytanie na jaka czesc ciala/ narząd powinnam zwrocic szczegolna uwage jesli chodzi o moje zdrowie wyszedl mi Krol Bulaw.
Na mojej Karcie Krol ten ma rozowiotkie policzki, wiec moze chodzi o uklad krwionosny, serce, wydolnosc??? jakies podpowiedzi?

dzieki z gory za wszystkie komentarze!

pozdro
Obserwuj wątek
    • prebedes Re: Król Buław a zdrowie 17.08.08, 16:02
      Witam

Czy król buław to jest jedna karta jaką wyciągnełaś ? Czy wyciągnełaś kilka kart ? jeżeli kilka to podaj wszystkie w kolejności jakie wylosowałaś. Czy król buław był prosty czy odwrócony ? Jeżeli prosty to jesteś zdrowa. Karty dopiero w pozycji odwróconej wskazują na problemy z zdrowiem. Pozdrawiam PREBEDES
      • okwilk Re: Król Buław a zdrowie 17.08.08, 20:41
        > Czy król bu
        > ław był prosty czy odwrócony ? Jeżeli prosty to jesteś zdrowa. Karty dopiero w
        > pozycji odwróconej wskazują na problemy z zdrowiem

Chciałem zwrócić uwagę na pytanie, które brzmiało: "Na co powinnam zwrócić
        uwagę?". To nie jest to samo co :"czy jestem chora i jeśli tak to na co?"

Przy takim pytaniu nawet prosta karta mówi, że warto się przyjrzeć/mieć na
        uwadze jakąś część ciała. Dobrze wiemy że niektórzy ludzie mają skłonności do
        pewnych chorób. Niektóre z tych skłonności są dziedziczne inne nabyte w skutek
        sposobu wychowania a jeszcze inne mogą zostać wywołane przez pracę/zawód który
        wykonujemy.

To pytanie nie jest próbą stwierdzenia: "czy ja jestem chora?". To jest pytanie
        w stylu: "co jest najbardziej narażone na chorobę?" a w tym momencie karta
        prosta jest również wskazówką której nie powinno się pomijaćsmile

Pozdrawiam,
        Oktawiusz.
        • prebedes Re: Król Buław a zdrowie 17.08.08, 21:15
          ops... źle zrozumiałem zapytanie. Masz racje okwilk - powinno być Na co powinnam zwrócić uwagę. Faktyczniem, moje niedopatrzenie. Skoro buławy są związne z żywiołem ognia a ogień to ruch, energia życiowa człowieka. Nie trudno jest powiedzieć, ze król buław może wskazywać na osłabienie organizmu albo brak energi życiowej....

PREBEDES

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka