kast 29.01.09, 14:28 Witam, podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam Was poprosić o wróżbę... Co widzicie w mojej przyszłości? Ur 07.07.1980 W lipcu zakończyłam 7-letni związek, teraz od kilku m-cy jestem z nowym partnerem Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 29.01.09, 14:52 A co masz na mysli pisząc "co widzicie w mojej przyszłości"? Związek z obecnym partnerem, możliwość powrotu do poprzedniego? Odpowiedz Link
kast Re: Prośba o wróżbę 29.01.09, 18:38 Powrotu nie przewiduje Raczej chodzi o obecnego partnera. Odpowiedz Link
kast Re: Prośba o wróżbę 29.01.09, 18:41 I jeszcze dodam, ze mysle o zajsciu w ciaze w najblizszej przyszlosci... Odpowiedz Link
okwilk Re: Prośba o wróżbę 29.01.09, 20:02 kast napisała: > I jeszcze dodam, ze mysle o zajsciu w ciaze w najblizszej przyszlosci... Dam Ci dobrą radę... najpierw zastanów się dobrze i później napisz precyzyjne pytanie na które szukasz odpowiedzi - pytanie o wszystko i nic, da Ci odpowiedź na wszystko i (tym bardziej) Nic. Pozdrawiam, Oktawiusz. Odpowiedz Link
kast Re: Prośba o wróżbę 30.01.09, 10:49 OK, dziękuję za radę Więc moje pytanie brzmi: czy w najbliższym czasie stworzę rodzinę z moim obecnym partnerem. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
krolowa.mieczy odpowiedź kart 30.01.09, 20:10 Zrobiłam krótki rozkład i zadałam kartom pytanie jak napisałaś z tym, że dokładniej określiłam czas tzn "czy W TYM ROKU stworzę rodzinę z partnerem". sytuacja - królowa monet to się nie stanie - as kijów to będzie - 2 monet dlatego to jest dobre - rydwan Taaak, chcesz byc matką, żoną, miec dom, zajmowac się zwykłymi sprawami codziennymi. Jednak w tym roku nie sądzę żebyś zaszła w ciążę. Z partnerem będziecie nadal w luźnym związku ale również mogą zacząc sie rozmowy co dalej z nami, trzeba podjąc jakieś decyzje. Myślę że w tym roku może dojśc do zaręczyn ale ślub jeszcze nie. Mam nadzieję że te informacje jakoś Cię usatysfakcjonowały Pozdrawiam Odpowiedz Link
okwilk Re: odpowiedź kart 31.01.09, 11:27 Ja tutaj tak tylko w celach porządkowych... Przypominam o wysłaniu zapłaty za wróżbę Pozdrawiam, Oktawiusz. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: odpowiedź kart 31.01.09, 16:15 Dzięki Kast Od wczoraj wieczora nie zaglądałam do neta - dopiero teraz odebrałam pocztę Odpowiedz Link