maly-elf 29.01.09, 18:56 Witam wszystkich serdecznie!! Mam pytanko w związku z kartą Sąd. Z jakim zawodem ją połączylibyście? Mi kojarzy się z twórczością albo zawodem związanym z pomaganiem innym. Jakieś doradztwo? Zawody artystyczne? Jak to widzicie? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga160 Re: sąd ostateczny 30.01.09, 11:05 Mnie się kojarzy z muzykiem;trębacz może... No i z pracą w reklamie. pozdrawiam Odpowiedz Link
maly-elf Re: sąd ostateczny 30.01.09, 17:13 No ta praca w reklamie ma sens. Dzięki bardzo!! Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: sąd ostateczny 02.02.09, 18:08 mi także kojarzy się z dzwiękiem, bo przeciez Archanioł Gabriel trąbi- a więc jakby nie patrzeć, jest to pobudzenie, głośność, rozgłos. A więc jak najbardziej muzyk, media ( rozgłos), reklama , ale nie tylko. Może przecież symbolizować jakąś fabrykę, w któej jest hałas lub nawet knajpę w połączeniu z innymi kartami np Sąd Ostateczny i Diabeł to dl mnie knajpa -n tam gdzie jest głośno i tam gdzie są używki. Pozdrawiam Odpowiedz Link