karusia_z 23.03.09, 21:33 Zadałam pytanie, co dla mojej relacji z M. na najbliższy miesiąc (czyli kwiecień) Wyciągnęłam: Rydwan, Księżyc, Umiarkowanie Ślicznie proszę o pomoc w interpretacji! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monk164 Re: Pomoc w interpretacji 23.03.09, 21:42 karusia najpierw twoja interpretacja a poza tym to nie rozumiem pytania wyciagalas tylko AW? Odpowiedz Link
karusia_z Re: Pomoc w interpretacji 23.03.09, 21:51 Pytanie: jak potoczy się moja relacja z M. w najbliższym miesiącu. Tylko AW. Odpowiedz Link
karusia_z Re: Pomoc w interpretacji 23.03.09, 21:50 Moja interpretacja: Rozwój relacji, postęp jednak wkrada się do naszej relacji ("związku") nieszczerość, iluzja. Umiarkowanie: powinno się działać rozważnie, bez zrywów. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Pomoc w interpretacji 23.03.09, 22:02 Po poczatkowej fazie burzliwego rozwoju nastąpi konfrontacja z rzeczywistością, która zupełnie nie przystaje do wyobrażeń. Relacja uspokoi się i wyciszy. Nie będzie juz tak porywajaca... M Odpowiedz Link
monk164 Re: Pomoc w interpretacji 23.03.09, 22:10 beda jakies zmagania ,problemy emocjonalne ale dojdziecie do kompromisu nie wiem czy dobrze to moja pierwsza interpretacja na szkolce pozdrawiam Odpowiedz Link
karusia_z Re: Pomoc w interpretacji 23.03.09, 22:15 Ja tez sobie jeszcze słabo radzę, to moje początki! Dzięki za Wasze interpretacje! Czekam na jeszcze! Odpowiedz Link
ja-kob-ieta Re: Pomoc w interpretacji 24.03.09, 20:21 To wyglada na to ze Wasza relacja albo zaczela sie dosc..tak z kopyta,albo jest teraz w fazie ruchu.Ale albo wkradnie sie jakas nieszczerosc,niepewnosc albo rozczarowanie(nie wiem czyje).Skutek- chyba ochlodzenie,brak cieplejszych relacji..moze rozwazania co z tym dalej.tak mysle Odpowiedz Link