anahella 30.06.09, 06:11 Zakochałam się w tych obrazkach! www.astroamerica.com/t-afroam.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafranpjk Re: Talia afroamerykańska 30.06.09, 07:55 Anahello ja również naprawdę są piękne!! Tak ja w przypadku Pagan Tarot byłam mocno rozczarowana, choć kilkanaście kart jest rzeczywiście pięknych i oddających mistykę tarota to część ukazująca współczesność ( samochody, kolejki do okienka itp) zupełnie mnie zraża, tu mogę powiedzieć,że ta talia jest cudna. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Talia afroamerykańska 30.06.09, 08:50 ożesz cos pieknego...szok !!!!!!!!!!! Jak to mozna kupić ? Moje klimaty Odpowiedz Link
dana-25 Re: Talia afroamerykańska 30.06.09, 19:25 Można je kupić w ósemce, kosztują 57 zł, tylko że tam nie są tak ładne kolory, nie wiem czy to wina skanera? Ciekawa jestem jak wyglądają w rzeczywistości. Odpowiedz Link
anahella Re: Talia afroamerykańska 02.07.09, 13:00 Obrazki na stronie amerykańskiej są wyostrzone i skontrastowane w porównaniu z tymi w ósemce. Odpowiedz Link
dana-25 Re: Talia afroamerykańska 02.07.09, 15:17 Czyli obrazki na stronie amerykańskiej są upiększone a karty w rzeczywistości są takie jak w ósemce. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Talia afroamerykańska 02.07.09, 15:23 może to zalezy od wydawcy ? od jakosci papieru itp .. i tak uwazam ze budzi emocje Odpowiedz Link
anahella Re: Talia afroamerykańska 02.07.09, 15:36 Wydawca jest ten sam, to Lo Scrabeo. Nie sądzę by odstąpili licencję konkurencji. Myślę, że prawdziwy wygląd talii to coś pomiędzy stronką amerykańską, a ósemką. Odpowiedz Link