krolowa.mieczy 31.07.09, 19:46 Wczoraj robiłam zdjęcia dla banku, że już koniec remontu. Pochwalę się też Wam, bo podekscytowana jestem, że się niedługo wprowadzam fotoforum.gazeta.pl/u/krolowa.mieczy.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirke-tarot Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 19:59 Dla mnie ślicznie. Gratulacje ukończenia remontu...wiem co to za piekło Odpowiedz Link
okwilk Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:05 No to jak już się doczekasz wprowadzenia się - na pewno miło się będzie tam żyło . Gratuluje ślicznego kąta . Pozdrawiam, Oktawiusz. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:16 No Mieczyku, s u p e r ! Urzekły mnie kolory (i nie tylko) Miłego bycia tam Ci zyczę i samych szczęsliwych chwil M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:22 Ciesze się że wam sie podoba i że nie okazało się że tandeta wyszła. Nie mogę sie doczekac wprowadzki. Wcześniej mieszkałam 3 lata bez remontu i czułam czasem obecnosc i czuwanie babci nade mną. Myślicie że jeszcze będzie? Że mnie przywita? Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:25 Pewnie cieszy sie z takiej przedsiębiorczej i zaradnej wnusi M Odpowiedz Link
asia.33 Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:29 wnetrza to moja pasja + projekty domów....z przyjemnościa na to patrzyłam...bardzo dobrze dobrane kolory ..ciepłe i przytulne pieknie królowo.mieczy Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:33 Tak, babcia by się cieszyła Odpowiedz Link
dobema Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:38 Pięknie Królowo! Super kolorki, ja też mam sypialnię we fioletach No i dlatego mnie najbardziej urzekł ten pokój To kiedy parapetówa ?? Daj znać, pewnie wszyscy chętnie wypijemy z Tobą wirtualnie lamkę winkę /piweczko/drineczki * niepotrzebne skreślić na dobry początek w Twoim nowym wyremontowanym M. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:43 Parapetówek to będzie kilka chyba Budowlańcy, rodzina (tu to będą pielgrzymki - ciotka od m-ca przebiera nogami ;p), znajomi... I wy! Oczywiście że dam znac! Jak przestanę się pojawiac przez kilka dni tzn że się przeprowadzam i neta brak Odpowiedz Link
dobema Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:51 krolowa.mieczy napisała: > że się przeprowadzam i neta brak nie może tak być Królowo!! Załatwiaj już sobie neostradkę lub multipakiet TP. Szkoda że Ty nie mój region, może cosik bym mogła pomóc, wkońcu ponad 10 lat w TP się pracuję he he ... jeszcze... bo nie znam dnia i godziny Ale załatwiaj, załatwiaj bo sieć musisz mieć koniecznie !!! Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 20:57 Mam neostradę w liveboxie u siebie. Teraz kumpel informatyk zrobił mi podłączenie routerowe do dialogu u rodziców a jak wroce do siebie to wgrac z płyty na komp muszę to oprogramowanie czy coś (płyta nie wiem gdzie jest - jak nie znajdę to ze stronki chyba ściągnąc można...) Obiecał mi później wykasowac ten dialog. Nie znam się na tym - mnie interesuje tylko żeby działało :p Odpowiedz Link
dobema Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:01 no i najważniejsze A zamiast płacić dla TP za korzystanie z liveboxa proponuję niech kolega doradzi router właśnie jakiś i pomoże Ci podpiąć do neo i od fakturki za neo odejdzie Ci 10 zł (chyba) miesięcznie, więc rocznie około 120 zł. A za tyle już masz na własność taki właśnie router! My tak zrobiliśmy sobie w domku Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:08 O! Dzięki za radę Nie wiedziałam że ta można. Kupiłam specjalnie router po przeprowadzce do rodziców żeby miec u siebie na laptoku net i myślałam że potem już będzie nieużywany... Dzięki Odpowiedz Link
dobema Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:12 Tylko zapytaj się kolegi czy taki router będzie ok, bo ja się aż tak na tym nie znam... wszystkie typy i modele itd. No i zgłoś na Błękitną Linię ze rezygnujesz z Liveboxa Odpowiedz Link
beornot Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:01 piekniutkobedzie Ci sie super mieszkalo...Krolowo a to Ty na tych zdjeciach w czerwonej sukni? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:09 Nie, to modelka. Sukienkę kupiłam na ślub brata (na październik) Odpowiedz Link
beornot Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:11 acha ale tez wyonbrazam sobie Ciebie jako szatynke Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 21:12 beornot napisała: > acha ale tez wyonbrazam sobie Ciebie jako szatynke Blondynka Odpowiedz Link
maly-elf Re: pochwalę się - zdjęcia :) 31.07.09, 22:09 Super mieszkanko!! Też mogłabym takie sobie sprawić Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: pochwalę się - zdjęcia :) 01.08.09, 12:41 maly-elf napisała: > Super mieszkanko!! Też mogłabym takie sobie sprawić > > To proste Elfiku: podpisujesz jedynie cyrograf na 30 lat Odpowiedz Link
maly-elf Re: pochwalę się - zdjęcia :) 01.08.09, 12:47 To proste Elfiku: podpisujesz jedynie cyrograf na 30 lat No właśnie wiem Odpowiedz Link