villemo86 29.03.08, 11:20 Witam. może ktoś może polecić mi dobrego DJ-a. Wesele jest 27.09.2008 w Jaworznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad.mniow Re: poszukuje DJ 30.03.08, 19:40 Jeżeli propozycja aktualna proszę o kontakt , prześlę szczegółową ofertę oprawy muzycznej konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
ricky87 Re: poszukuje DJ 01.04.08, 23:01 Dj ze swoim profesjonalnym sprzętem z doświadczeniem z nie jednego wesela i imprez okolicznościowych muzyka dostosowana do bawiących się na życzenie. Żadnych repertuarów jak u większości cena nie wygórowana i do uzgodnienia Oferuje również oświetlenie dyskotekowe. polecam naprawde warto kontakt: 602-666-752 , ricky87@o2.pl, gg:6398017 pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: poszukuje DJ 10.05.08, 18:32 Witam, jestem dj'em, wraz z kolegą (konferansjerem) prowadzimy wesela. Więcej informacji pod nr 606403797 Pozdrawiam Odpowiedz Link
arioso1 Re: poszukuje DJ 12.05.08, 12:02 dodam że dj którego polecam posiada nowy niedawno zakupiony sprzęt oświetleniowy, głowice lasery min takie swiatła jak w tańcu z gwiazdami Z TAKIMI EFEKTAMI mało który dj posiada aż taki profesjonalny sprzęt z reguły grają na przestarzałych denonach. naprawde polecam usługi p Artura -zawsze daje namiary na niego i zawsze są goście zadowoleni ma ponad 15 lat stazu Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: poszukuje DJ 28.06.08, 00:21 Witam, jestesmy z Wroclawia, studiujemy na IV roku na Uniwersytecie Wrocławskim - Polonistyke, ja jestem DJ'em, gralem kiedys we Wroclawskim pubie DOBRE CZASY, kolega jest dziennikarzem sportowym, kiedys byl komentatorem...podczas gdy ja skupiam sie na muzyce, kolega prowadzi konkursy, zabawy, dba o to, by goscie sie bawili...mamy swoj profesjonalny sprzet, naglosnienie, do 50 km dojezdzamy za darmo, dalej doliczamy koszt dojazdu...gramy szereko rozumiana muzyke taneczna ( rock n roll, twisty, salsa, samba, polskie przeboje, disco, zanane i lubiane przeboje i hity), repertuar i szczegoly uzgadniamy z Mloda Para wczesniej (wszelkie sugestie i zyczenia sa mile widziane)... koszt 1500 zl za jeden dzien, 2000 za dwa, w razie pytan: 606403797, gg 807557 Odleglosc nie stanowi dla nas problemu :) jestesmy mobilni :) POZDRAWIAM DJ LEPSZY Odpowiedz Link
dj-weselny Re: poszukuje DJ 02.07.08, 13:04 Witam i zapraszam www.dj-weselny.pl kom.601730045. pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
dj-weselny Re: poszukuje DJ 02.07.08, 13:08 Witam i zapraszam www.dj-weselny.pl kom.601730045. polecam i czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
www.djpjb.pl Re: poszukuje DJ 22.07.08, 19:29 Witam! W związku z Weselem organizowanym na Śląsku polecamy człowieka, który profesjonalnie zajmuje się prowadzeniem imprez muzyczych oraz konferansjerką od 7 lat, do tego regularnie gra dyskoteki w klubach Śląska i Zagłębia. Organizuje i gra bale wydziałowe i okolicznościowe dla Politechniki Śląskiej, imprezy plenerowe dla browarów i radia oraz sylwestry dla znanych restauracji całego województwa śląskiego. Dysponujemy profesjonalymi zestawami sprzętu nagłośnieniowego, dobieranego indywidualnie do wielkości sali. Więcej informacji na: www.djpjb.pl 0-511 988 048 Zapraszmy do współpracy! Odpowiedz Link