patrycja_rem 23.02.08, 22:03 Zamierzam kupić chustę animacyjną 3-3,5 m. Wiecie może, gdzie taką kupić? Te z Nowej Szkoły podobno szybko się drą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja_rem Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 24.02.08, 10:07 A ta klanzowska jest solidna? 3m będzie odpowiednia do sali przedszkolnej? Odpowiedz Link
meg_2 Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 24.02.08, 10:34 My chyba mamy trzymetrową. Nie wiem z jakiej firmy my mamy, ale to chyba normalne,że się po jakimś czasie drą. toć to tylko kawał materaiłu Odpowiedz Link
graz.ka Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 24.02.08, 11:11 Też polecam klanzową - w koncu najlepiej u źródła - i lepsze są takie ze sztucznego, trwalszy. Odpowiedz Link
ula27121 Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 19.02.10, 10:04 Klanzowska jest super Używaliśmy jej w zajęciach z osobami niepełnosprawnymi, były to osoby dorosłe zatem cięższe i silniejsze niż przedszkolaki. Z czystym sumieniem polecam Odpowiedz Link
aniesiak Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 24.02.08, 12:08 tak, klanzowe najlepsze U mnie w przedszkolu jest już eksploatowana kilka lat i nic sie z nią złego nie dzieję Odpowiedz Link
madziasax Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 12.06.08, 12:18 Witam posiadam do sprzedania chusty animacyjne 3,5 metrowe, bardzo wytrzrymałe-sama ich używam. Dołaczone są do nich orginalnie jeszcze piłeczni jest ich 9. Chusty są nowe i bardzo trwałe. Wydają szeleszczący dźwięk co działa na zmysły dzieci. Odpowiedz Link
nelkachusta Re: Witam 11.04.09, 13:41 Ja mam również do sprzedania mało używaną chustę animacyjną (3,5m) Polecam gorąco. Cena 250zł info@pcs.waw.pl Odpowiedz Link
0-radekk9 Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 30.11.09, 15:26 Proponuje firme Ocean tel 095 7311-916 hurtownia sportowa zajmuja sie pełnym zaopatrzeniem szkół i klubow pozdrawiam Odpowiedz Link
stonkaziemniaczana Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 19.02.10, 22:47 Chusta z KLANZY jest najlepsza... zdecydowanie polecam Odpowiedz Link
czarnapysia Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 04.03.10, 21:52 Ja ostatnio znalazlam taki sklep stwor.home.pl. Sprzedaja tam chyba te oryginalne chusty Klanzy. I jeszcze szarfy, cos nowego. Trzebaby sprawdzic Odpowiedz Link
magdalenaewa30 Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 07.08.10, 00:31 ja postawiłam na jakość i kupiłam w aksonie. to się nazywa profesjonalna chusta animacyjna akson Mają chusty od 1 m , 2m , 3m , 4, 5m, 7m ja kupiłam sobie trójke ale myśle o większej dla przedszkola polecam! Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 07.08.10, 14:04 Nie polecam eksperymentowania z innymi firmami ,"zjadałam zęby na chustach" ,mam kilkanaście lat doświadczenia w tym względzie i wszystkie po pewnym czasie prują się ,robią się przetarcia w materiale i sznurku i wyglądają jak szmaty oprócz Klanzowskiej.(To samo z tunelami) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
magdalenaewa30 Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 13.08.10, 23:56 używałaś kiedyś tych z Aksona? ja bardzo dużo pracuję z chustą bo dzieci ją uwielbiają i muszę mieć solidną i z tej profesjonalnej aksona jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
mojeprzedszkole123 Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 26.09.10, 13:11 ta z aksona jest bardzo fajna od dawna z niej korzystamy jest nawet lepsza niz te klanzowskie wejdz sobie na ich strone akson edu pl Odpowiedz Link
per4mer Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 10.08.11, 22:39 Ja proponuję chusty firmy Stageman (www.stageman.pl) są mocne i w dobrej cenie. Pracowaliśmy jako animatorzy w Jastarni w tym roku na tych chustach i byliśmy bardzo zadowoleni, bo poprzednio mieliśmy naprawdę kiepską Szybko się spruła i była za ciężka. Pozdrawiam, Animator Odpowiedz Link
devilyn Re: Chusta animacyjna-gdzie kupić? 14.08.11, 12:59 Ja mam z Akson na allegro i ma 24 uchwyty i jest bardzo wytrzymała, Odpowiedz Link
tomszulik Chusta STAGEMAN chyba najlepsza 19.09.11, 16:19 Za 199 zł kupiliśmy do przedszkola chustę 3-metry w Stageman. To była najtańsza na rynku ale okazało się, że materiał jest bardzo mocny, uchwytów tyle samo co w poprzedniej i to w dodatku solidniejsze. Mogę polecić i przy okazji czekam aż będą mieli 7-metrówki. Polecacie jakieś? Odpowiedz Link
devilyn Re: Chusta STAGEMAN chyba najlepsza 19.09.11, 16:26 Podeślij linka jak ta chusta wygląda? Odpowiedz Link
tomszulik Re: Chusta STAGEMAN chyba najlepsza 01.11.11, 02:16 tu masz link: www.stageman.pl/chusta-animacyjna-3-metry,d392.html Odpowiedz Link
magdalenaewa30 chusta animacyjna którą wybrać 17.01.12, 22:01 Ktoś chyba pracuje w tej firmie i dlatego poleca przecież to nie chusta tylko wyrób chustopodobny tu ludzie sobie doradzają a nie promują swoich pracodawców. wynocha! pozdrawiam Odpowiedz Link