ela0607 09.12.08, 20:55 Witam, poszukuję kolęd ale samych podkładów bez słów Jakby ktoś wiedział gdzie to znależć to będę wdzięczna Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedszkolanka_anka Re: Melodie kolęd 10.12.08, 08:35 www.ewa.bicom.pl/koledy/ www.ewa.bicom.pl/karaokebn/index1.htm www.ewa.bicom.pl/karaokebn/index2.htm Wszystkie odtwarzane na komputerze melodie zapisują Ci sie w folderzeocuments and Settings->.......->Temporary Internet Files. Wystarczy tam wejsc i odszukac plik muzyczny. Odpowiedz Link
polmuz Re: Melodie kolęd 26.11.13, 18:58 Muzyka jest tylko w przeglądarce Internet Explorer Odpowiedz Link
beata.gargula Re: Melodie kolęd 28.12.08, 22:24 Witam, Ja również poszukuję podkładów do kolęd Zauważyłam, że podano Ci stronę, gdzie można je znaleźć, lecz niestety ja znajduję pod wskazanym adresem tylko teksty.Byłbym wdzięczna za wskazówki jak można odtworzyć melodię Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
przedszkolaczkowy_swiat Re: Melodie kolęd 28.12.08, 23:48 A moze masz cos nie tak ustawione w kompie bo ja slysze melodie karaoke i posciagalam wszystko wskazanym sposobem.Dziekuje za wskazowki! Odpowiedz Link
magda_krakow Re: Melodie kolęd 27.11.13, 20:55 Na chomiku wszystko jest! Wystarczy w google wpisać coś w stylu: chomikuj kolędy podkłady/karaoke/wersje instrumentalne Odpowiedz Link