Dodaj do ulubionych

Polen-Forum

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.06, 15:57
Halo,
zapraszam serdecznie do udzialu w dyskusjach o Polsce i Niemczech w polsko-
niemieckim Forum pod adessem www.virtualpolen.de
albo : www.polen-forum.de

Pozdrawiam
Marcin
Obserwuj wątek
    • ggigus wszystko pieknie, ale to jest komercyjne 21.01.06, 15:59

• Gość: babka Re: Polen-Forum IP: *.b.pppool.de 21.01.06, 21:28
      Tylko po niemiecku - jaka szkoda!
      • Gość: ich nie płacz, ucz się języka, a póki co: IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 21.01.06, 21:47
        www.polonia-total.de/
      • ja.nusz Re: Polen-Forum 21.01.06, 21:51
        Byłem krótko na "Forum Polen" i nie mogłem doszukać się tam nic komercyjnego.

Nieprawdą jest również, że jest wyłącznie w j. niemieckim.

Konkretnego osobistego zdania jeszcze sobie nie wyrobiłem - na to trzeba trochę
        więcej czasu poświęcić.
        • ggigus oo, a ta cala masa roznych ogloszen 21.01.06, 23:25
          a to tanie polaczenia (tylko jedna opcja), a to ogloszenia - podorze, loty,
          single i co tam jeszcze? hotele, pensjonaty - t szystko za darmo? podroze do
          Polski tez?
          • ggigus ach i jeszcze na dole: Geld verdienen PC 21.01.06, 23:27
            co to jest jak nie komercja, ja.nuszu?
            • ja.nusz Re: ach i jeszcze na dole: Geld verdienen PC 21.01.06, 23:29
              A popatrz tutaj dookoła, nie przeszkadza Ci? Sama komercja.
              • ggigus a gdzie widzisz ogloszenia: podroze, hotele? 21.01.06, 23:34
                itepe
                gdzie jest link o tym, jak zarabiac kompem?
                mamy inne fora?
                • ja.nusz Re: a gdzie widzisz ogloszenia: podroze, hotele? 21.01.06, 23:56
                  Jesteś przewrażliwiona kobito. Otwórz zaspane oczęta i zastanów się ja mógłby
                  cały internet (z którego namiętnie korzystasz)funkconować bez komercji.
                  Oczywiście nie musisz z tego dekadenckiego medium korzystać. Możesz zamknąć się
                  w swoich czterech ścianach i jeść korzonki.
                  • tiggerific Re: Lecz choćby przyszło 22.01.06, 00:08
                    tysiąc atletów
                    I każdy zjadłby tysiąc kotletów,
                    I każdy nie
                    wiem jak się wytężał,
                    nie przetłumaczą, taki to ciężar...
                    • ggigus a jakie jest twoje zadnie w kwestii tego forum, 22.01.06, 00:12
                      moj slodki i jak zwykle malo uparty tiggerificu?
                      • tiggerific Re: aleś Ty gadatliwa dzisiaj 22.01.06, 00:21
                        gw to portal komercyjny, ma mnóstwo reklam, a jakie było pytanie? że tu jest
                        fajniej niż tam? pewnie kwestia przyzwyczajenia.
                        • ggigus nie pisalam o portalu, skarbie, czytaj uwazniej 22.01.06, 00:25
                          pisalam o reklamie komercyjnego forum na w miare wolnym (od czasu do czasu takie
                          posty sie pojawiaja) od komercji forum.
                          Juz zrozumialas, surmo?
                          Surma to traba, wiec jak najbardziej do ciebie pasuje.
                          a gadatliam, a o nie wolno?
                          ty tez nie milczysz
                          • tiggerific Re: zdecydowanie potrzebny Ci tępomat 22.01.06, 00:32
                            w butkach do joggingu.
                            w jakim sensie ono jest wolne od komercji, jeśli możesz dodać swoją reklamę,
                            oczywiście za nią płacąc (link po prawej stronie), dopóki się nie zalogujesz
                            nękają cię popupy, które czasem trudno zamknąć, bo krzyżyk jest wielkości łebka
                            od szpilki, a na górze każdej strony masz link do Aaaby.pl, a w nim caaaałe
                            morze ogłoszeń.
                            a żeby reklam nie oglądać, musiałaś zapłacić swoimi danymi przy rejestracji.
                            w ogóle nie rozumiem, co się tak czepiasz jakiegoś portalu. czy ktoś Ci tam
                            każe bywać?

może i nie milczę, ale przynajmniej sama ze sobą nie gadam, żeby se ulżyć.
                            • ggigus no wlasnie, moge dodac reklame, ale musze 22.01.06, 00:35
                              za to zaplacic i watek bedzie oznaczony jako reklama
                              mam link, trabissimo, do aaby, ale nie musze na link wejsc
                              a tutaj ktos podaje link na forum, luzacm do wymiany informacji. szkoda
                              pieniedzy, zeby zaplacic za reklame? rozumiem, ale prostestuje przeciw komercji
                              a gadam z toba m.in. nie zauwazylas?
                              i co, analizujesz moja osobe znowu? ze mam sobie ulzyc?
                              podaj nazwe twojej tajemniczej choroby, tiggerific, tak bedzie prosciej
                              • tiggerific Re: no wlasnie, a jak musisz zapłacić 22.01.06, 00:39
                                to jest to forum komercyjne.
                                weszłam w ten link i tam też są po prostu odnośniki do konkretnych tematów
                                (single itd.), nie rozumiem Twoich obiekcji i nie wiem, jak się nazywa Twoja
                                choroba, sprawdź u siebie w papierach.
                                • ggigus moje obiekcje dotycza takich 22.01.06, 00:43
                                  pseudowatkow informacyjnych, trabo
                                  i jak moge, na milosc boska, sprawdzic w moich papierach nazwe twojej choroby??
                                  ja nie mam obsejsji twojej osoby i nie analizuje cie tak pilnie, jak ty mnie
                                  obsesja komputerowa? jakas mila, nowa chorobka?
                                  • tiggerific Re: droga sujmo, 22.01.06, 00:46
                                    żebyś się nie spociła...
                                    • ggigus surmo moja glosna 22.01.06, 00:47
                                      o mnie sie nie martw.zacznij zyc wlasnym zyciem! sprobuj, zawsze powtarzam
                    • ggigus ps drogi tiggerificu, w koncu janusz 22.01.06, 00:16
                      przestal zaprzeczac komrcyjnosci forum.
                      a ja i tak jestem ciekawa twego zdania, surmo bojowa tegoz forum
                  • ggigus nie wszystkie strony, z ktorych korzystam, 22.01.06, 00:13
                    sa omercyjne.
                    mnie razi tylko reklama komercyjnego forum(bo przyznasz JEDNAK, ze takie to
                    forum jest) na tym neutralnym i prawie wolnym od reklam forum j. niem.

i nie pisz o moich oczetach, skarbie, bo malo cie one obchodza. argument ad
                    persoam sa glupie
                    • ja.nusz Re: nie wszystkie strony, z ktorych korzystam, 22.01.06, 00:19
                      Wybacz ale zacytuję i poprę jeckiego; jesteś tępa.
                      To forum (tutejsze) jest tylko cząstką portalu, który jest jaknajbardziej
                      komercyjny. Olej go więc.
                      • ggigus wiesz co, ja.nuszu, 22.01.06, 00:23
                        mimo pochwal pewnego profesora jestes zwyczajnym chamem. tak po prostu.
                        I zwroc uwage w swoim chmstwie, ze pisalam o tym forum,a nie o calym portalu.
                      • Gość: jecki w tym przypadku zezwalam na wolna od cla cytate:-) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 00:24
                        - posunalbym sie nawet dalej: nie tylko tepa, ale nawet tempa...
                        j.
                        • ggigus no jecki, zagrzewasz sie do nowego, chamskiego 22.01.06, 00:26
                          watka??
                          • ja.nusz Re: no jecki, zagrzewasz sie do nowego, chamskieg 22.01.06, 00:30
                            U
                            • ggigus oj, ja,nuszu, tej strony tworczosci kolegi jeckieg 22.01.06, 00:32
                              o nie znasz.
                              czy to szkoda? nie wiem, moze jecki przezyje come-back
                              ??
                              • tiggerific Re: oj, ja,nuszu, tej strony tworczosci kolegi je 22.01.06, 00:34
                                chamskiego wątku (taki jest dopełniacz od rzecz. wątek), sujmo jedna :))))
                                • ggigus pomylka, droga SURMO! ludzka rzecz 22.01.06, 00:39
                                  moja droga trabo, jak kogos poprawiasz, unikaj sama pomylek
                                  • tiggerific Re: których pomyłek, 22.01.06, 00:41
                                    droga sujmo?
                                    Sujma to cytat z samej, osobistej Ciebie, już pamięć nie ta, cio?
                                    • ggigus pisalam o surmie, kochanie 22.01.06, 00:45
                                      nawet jesli zrobilam literowke ( i tys od nich niewolna), starczylo ci
                                      inteligencji, zeby blad odczytac
                                      czepianie sie cudzych literowek to tez jakas forma obsesji. twoje zostawiam w
                                      spokoju, bo dla mnie to za plaskie.Ale de gutibus... trabo moja mila
                                      • tiggerific Re: a co to kogo obchodzi? 22.01.06, 00:47
                                        pisz tak, żeby nie trzeba się było domyślać. a jak się pomyliłaś, to popraw
                                        sama.
                                        de gustibus, kochaniutka - trafiaj w te klawisze od czasu do czasu.
                                        • ggigus a kogo obchodzi twoja sujma? 22.01.06, 00:55
                                          ciebie sama i caly kompleks twoich obsesji
                                          a w klawisze bede trafiac, jak bede miala ochote, trabo bojowa
                                          i co, tez sobie wypilas, ze tak musisz ciagle pisac o sujmach i innych? to tylko
                                          probka ad personam
                                          • Gość: jecki wieso eigentlich will dich keiner bumsen ? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 00:57
                                            - schon mal drüber nachgedacht ?:-)))
                                            j.
                                            • ggigus nie chce mi sie komentowac twojego 22.01.06, 00:58
                                              chamstwa
                                              • Gość: jecki wieso dat denn? du zeigst doch jeden Abend, IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 01:00
                                                dass du noch nie richtig durchgefickt wurdest... :-(((
                                                j.
                                          • tiggerific Re: ciebie sujma obchodzi, ggiguś 22.01.06, 00:58
                                            bo straaaaasznie Cię boli, jak ktoś Cię przyłapie na błędzie.
                                            nie wypiłam, ale zara se zrobie martini, bo na trzeźwo nie da się z Tobą
                                            kontynuować.
                                            • ggigus aach mnie boli? wiesz lepiej, co czuje i 22.01.06, 01:01
                                              mysle? jak to nie jest twoja obsesja, tiggerific?
                                              jak ty lubisz analizowac stan moich uczuc i moje bledy
                                              pij, pij, kto wie, moze dasz rade byc bardziej chamska?
                                              • Gość: jecki Tigeri lubi a n a l y z o w a c? Pfui, Tigeri ! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 01:02
                                                :-)))
                                                j.
                                              • tiggerific Re: aach mnie boli? wiesz lepiej, co czuje i 22.01.06, 01:03
                                                ależ ja dziś w ogóle nie jestem chamska, włóż pingle, nie wstydź się, nie
                                                zbrzydniesz :)
                                                • ggigus jestes , kochanie 22.01.06, 01:05
                                                  bylas i bedziesz chamska, trabo
                                                  okularow nie (z)nosze, powinnas to w swojej obsesji zapamietac.
                                                  Jak juz analizowac przymusowo kogos, to przynajmniej nie plącz faktow, bo masz
                                                  obsesje i sklerozę naraz.
                                                  • Gość: jecki Tigeri !!! przestan a n a l y z o w a c gigulke IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 01:06
                                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    j.
                                                  • tiggerific Re: nie można jej analyzować, bo jej bokiem 22.01.06, 01:11
                                                    wychodzi :)
                                                  • ggigus alez tiggerific, 22.01.06, 01:13
                                                    rozumiem, ze zycie innych ludzi pozwala zapelnic ci pustke
                                                    dlatego zajmij sie jeckim, on ma takie bogate zycie wewnetrzne, jak widac
                                                  • tiggerific Re: ależ, sujmo 22.01.06, 01:09
                                                    świetnie pamiętam właśnie, że okulary Cię szpecą ale podobno w dirndlu Ci stoi
                                                    do twarzy :))))))))))))))))
                                                  • Gość: jecki ???!!! gigulce stoi ???!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 01:10
                                                    j.
                                                  • tiggerific Re: jak widać :) nt 22.01.06, 01:16

• ggigus trabo, moze poanalizuj jednak ejakulaty 22.01.06, 01:11
                                                    jeckiego, sa prostsze.
                                                    nie pisalam o szpecacych mnie okularach, a o tym, ze ich konsekwentnie nie nosze
                                                    i masz racje - w dirndlu wylgadam bombastycznie. ciesze sie na wiosne i na to,
                                                    ze wreszcie bede sie mogla porzadnie ubrac
                                                  • Gość: jecki gigusiowa traba w drindlu jak bomba... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 01:13
                                                    j.
                                                  • tiggerific Re: ale dlaczego ja? 22.01.06, 01:16
                                                    skoro ejakulaty jeckiego Ci chodzą po głowie, to może sama napisz wniosek :)
                                                  • ggigus dlatego ze chetnie analizujesz, tiggerific 22.01.06, 01:19
                                                    co za roznica - ggigus i jej ciuszki, czy jecki i jego ejakulaty?
                                                    biorac pod uwage, ze czesto mi wciskasz, a ze lubie Pipreka, albo ze okulary mię
                                                    szpecą (ostatnie moje o. były b. ale to b., twarzowe!), to już lepiej z prostym
                                                    umysłem jeckiego i licznymi sieciowymi wytryskami jego rozumu
                                                    jecki jest dosc mono, wiec masz malo materialu do opanowaia. ryzyko pomylki
                                                    bliskie 0
                                                  • tiggerific Re: dlatego ze chetnie analizujesz, tiggerific 22.01.06, 01:23
                                                    eeee, no jest różnica, ggiguś, jak możesz tego nie dostrzegać? Są ludzie którzy
                                                    dostarczają materiału do analizy, a są tacy, którzy nie dostarczają, Ty jesteś
                                                    w pierwszej grupie.
                                                  • ggigus no coż. każdy dostarcza materiału, 22.01.06, 16:21
                                                    nawet Ty, drogi tygrysie to robisz.
                                                    Problem polega na tym, że jednych internautów brdzo interesuje życie osobiste
                                                    innych, a i są pisząc i piszące w tej kwestii mało dociekliwe.
                                                    Oczywiście można dużo pisać i mówić na temat takiego obsesyjnego zainteresowania
                                                    i palącej checi analizy i pewnej grupy internautów.
                                                    A sieciowe wytryski jeckiego są dla takiej namiętnej analizatorki jak ty, tak
                                                    chętnej i skłonnej do przypisywania innym rozmaitych uczuć i stanów, krzycząco
                                                    doskonałym materiałem. Dlaczego? Bo sieciowe ejakulay jeckiego są monotematyczne
                                                    i jest małe prawdopodobieństwo pomyłki.
                                                    Bo ty się częto (za często właściwie jak na wprawną analizatorkę przystało ale
                                                    może tutaj powoli wkraczasz w świat twojej własnej obsesji??) mylisz w kwestii
                                                    tego, co napisaąam na forum, abyś mogła sobie trocję pouprawiać swoje obsesje i
                                                    hobby.
                                                  • Gość: jecki przeciez juz to przerabialismy, gigulko: IP: *.pools.arcor-ip.net 22.01.06, 16:27
                                                    "kein Fick - kein Glück" :-)))
                                                    j.
                                                  • ggigus jak widac, moj drogi 22.01.06, 16:29
                                                    chamjecki, masz ciągle materiał na nowe sieciowe ejakulaty
                                                  • tiggerific Re: obudziłaś się i dalej bredzisz? nt 22.01.06, 16:58

• bastian2 Re: dlatego ze chetnie analizujesz, tiggerific 22.01.06, 01:27
                                                    Ania,spać.
                              • ja.nusz Re: oj, ja,nuszu, tej strony tworczosci kolegi je 22.01.06, 00:34
                                Chyba się napiła+. prost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • ggigus argument ad personam, ja.nuszu 22.01.06, 00:40
                                  i za cie chwalono?
                                  za takie plaskie argumenty ad personam?
                                  • tiggerific Re: ggigus ma tylko jeden argument 22.01.06, 00:44
                                    ciągle ten sam: że argumenty drugiej strony są argumentami ad personam
                                    ale jakie tam one płaskie, skoro dotyczą tak wyboistej osobowości i osobistości
                                    tego forum?
                                    rotfl
                                    • ggigus momecik, tiggerific: jesli ja.nusz pisze 22.01.06, 00:46
                                      ze a) wypilam i jestem b)tepa, to jakie to saargumenty, mozsz mi powiedziec?
                                      okey, bede tak samo pisala: jestes idiotka, tiggerific, zwyczajna idiotka
                                      • tiggerific Re: momecik, tiggerific: jesli ja.nusz pisze 22.01.06, 00:51
                                        no ja bym się skłaniała ku interpretacji takiej, że jest to stwierdzenie faktów
                                        na podstawie Twoich wpisów.
                                        ale dlaczego do januszka nie napiszesz, że jest idiotą? boisz się? :))))))
                                        bo mi to na ogół nie przeszkadza Twój bełkot.
                                        • ggigus co komu pisze, pozostaw 22.01.06, 00:58
                                          mi, mala idiotko
                                          wiec ja te stwierdzam fakt, skarbie, ze jestes chamska idiotka. strasznie
                                          chamska i straszna idiotka. cierpisz na obsesje i interesujesz sie zyciem
                                          innych. Na moj gust ma to zwiazek z twoimi deficytami osobistymi.
                                          Milo poczytac cos ad personam?
                                          • tiggerific Re: co komu pisze, pozostaw 22.01.06, 01:00
                                            ooo, widzisz, januszek Cię nazwał tępą, ale wyżywasz się na mnie :))))
                                            tchórz z Ciebie, ggiguś.
                                            kulturka też tiptop, tak trzymać! jakbyś potrzebowała mocniejszych argumentów,
                                            służę słownikiem wulgaryzmów, niezwykle pouczający :)
                                            • ja.nusz Re: co komu pisze, pozostaw 22.01.06, 01:28
                                              Jej trzeba dać coś do ust - wtedy przestanie pie..ć od rzeczy.
                                              To jest wypróbowana i skuteczna metoda.
                                              • tiggerific Re: co komu pisze, pozostaw 22.01.06, 01:39
                                                niestety, z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że bierze do ust wyłącznie
                                                seler naciowy, a to może nie wystarczyć.
                                                :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka