Dodaj do ulubionych

raidu+perthu / kombinacje run

25.06.07, 21:24
co oznacza kombinacja tych dwóch run? (zwłaszcza w pytaniach o prace)
w ktorej lekturze tego typu kombinacje są najlepiej opisane
Obserwuj wątek
    • ifyso Re: raidu+perthu / kombinacje run 26.06.07, 08:13
      Interpretacja rozkładów runicznych to zdanie się na głos i podpowiedzi własnej
      intuicji. W książkach są przykłady rozkładów i ich interpretacji, warto
      poczytać jak robią to zaawansowani runiści. Jednak gdy samemu się czyta rozkład
      złożony z jednej runy lub większej ich ilości powinna moim zdaniem działać
      intuicja. Pierwsze skojarzenie, przebłysk może być inny niż znaczenie podane w
      książkach. I to jest OK.
      Jakie zadałaś konkretne pytanie? Jaki był rozkład run na to pytanie?
      • frygg Re: raidu+perthu / kombinacje run 26.06.07, 11:41
        Pytanie brzmiało: Jak potoczą się moje starania o pracę w firmie X ?
        Rozkład, kory zastosowałam to taki mój własny, po prostu wyciągnęłam dwie karty.
        Nie mają żadnego konkretnie określonego miejsca, mówi ten rozkład po prostu o
        ciągu zdarzeń, który nastąpi dlatego właśnie na pytania szczegółowe wyciągam
        zawsze dwie runy.
        • ifyso Re: raidu+perthu / kombinacje run 26.06.07, 11:54
          runy są w pozycji normalnej, jak się domyślam.
          Dobrze się potoczą, masz wielką szansę dostać tę prace. Runa Perthro
          podpowiada, że los, fortuna Cie w tym przedsięwzięciu wspiera. Czy ta praca
          jest związana ze zmianą przez Ciebie miejsca pobytu? Z duża dozą ruchu,
          działania, wyjazdami?
          Powodzenia!!!!
          • frygg Re: raidu+perthu / kombinacje run 26.06.07, 15:57
            tak, runy są w pozycji normalnej. Nie odwracam run. Praca nie jest związana z
            dojazdam, wyjazdami dlatego też właśnie nie rozumiem tutaj runy Raidu. Potem
            jeszcze gdy zapytałam czy rzeczywiście powinnam starać się o tę pracę (czy jest
            sens bo praca będzoe mi odpowiadać) wyszła mi runa Thurisar.

Mam z Thurisar złe skojarzenia, dlatego tak to drążę.
            • ifyso Re: raidu+perthu / kombinacje run 26.06.07, 21:01
              Też nie przepadam za Durisaz.
              No to spójrzmy od innej strony. Raido to runa rytmu, Perthro - runa losu...ta
              kombinacja może sugerować w Twojej sytuacji, że sprawy potoczą sie swoim
              własnym rytmem. Jak nie ta praca to inna, dająca satysfakcję.
              Co Wy na to?
              Co do drążenia tematu - rozumiem Cię, też tak mam. Pozdraiam!

• krysia17171 Re: raidu+perthu / kombinacje run 26.06.07, 22:37
                RAIDO- jesli jeszcze nie wiesz co zrobic, poczekaj, posluchaj dobrych rad, zlap
                odpowiedni moment do zmian.
                Runa RAIDO przyciaga ludzi, ktorzy beda cie wspierac.
                Ale Raido to rowniez juz wlasciwy czas, stosowny moment.
                Dzieki RAIDO przelamujemy rutyne zycia i dokonujemy wyborow.
                RAIDO wskazuje na czas podejmowania szybkich decyzji i odrzuceniu wszelkich
                wahan, bo zmiany w twoim zyciu sa bezpieczne, rowniez w zyciu zawodowym.
                PERDO-jest to runa spelnienia marzen, ale mowi takze o naszej duzej intuicji.
                Nalezy zaufac sobie, nie szukaj rozwiazania problemu gdzie indziej, bo to
                rozwiazanie juz znasz i wiesz, ze jest poprawne.Jestes panem wlasnego losu.
                Ten =szosty zmysl wlasciwie ci podpowiada.
                THURISAZ-prawdopodobnie to p.E.Kulejewska[ale nie jestem pewna na 100%, czto
                wlasnie Ona] powiedziala w programie ezotv, ze gdy w rozkladach pokazuje sie
                wlasnie THURUSAZ to osoba ta ma silnego opiekuna duchowego
                moze moje wywody przydadza sie Wam, zapraszam do dalszej dyskusji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka