kasienka-0 14.03.09, 22:33 Zapytalam run czy jes ktos podlaczony energetycznie do mnie to wyszly mi takie runy MANNAZ(ODW)ISA DAGAZ.Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifyso Re: pomozcie w interpretacji 15.03.09, 09:53 Odwrócona ISA (wypracowałam taką interpretację ISY w pytaniach o podłączenia) wskazuje na osobę nieżyjącą. Mannaz - wielce prawdopodobne, że to mężczyzna. Energia męska. Dagaz - osoba ta, jej dusza nie ma złych zamiarów...liczy na to, że pomożesz jej iść w stronę światła... Odpowiedz Link
kasienka-0 Re: pomozcie w interpretacji 15.03.09, 13:19 Dziekuje za odpowiedz,od dluzszego czasu mam zle samopoczucie i tak podejrzewalam o podlonczenie.Odwrucona manaz oznacza mezczyzne? Podejrzewam,ze moze to byc moj dziadek,ktorego bardzo kochalam odszedl nagle.Powiedz mi co mam w tym przypadku zrobic? Odpowiedz Link
ifyso Re: pomozcie w interpretacji 15.03.09, 17:37 Nie wiem dokładnie co się robi w takim przypadku...modlitwa do Jego opiekunów anielskich, prośba aby go poprowadziły ku światłu...Modlitwa z wizualizacją do Archanioła Michała z prośbą o oczyszczenie Ciebie... Odpowiedz Link