29.11.10, 19:35
dla niewymagających - owszem, ale to samo można mieć za nieco ponad połowę tej ceny.
Obserwuj wątek
    • usmiech_nocy Re: Dom 29.11.10, 21:47
      Ja wszystko rozumiem, ale połowa z tych prezentów to telewizory.Gdzie te 10 prezentów? Telewizor albo komp albo odkurzacz i finał
    • pocalujta_wujta Re: Dom 30.11.10, 05:50
      Samsung rznal pomysl z iRobota jak sie dalo. Uzywamy iRobota gdies od 2-3 lat. Tyle ze jest on tanszy od Samsungowego pseudo-wynalazku.
    • masochista Re: Dom 30.11.10, 08:56
      To są gadżety dla faceta? Raczej dla niezorientowanej panienki. W dodatku dostanie bólu głowy, bo nie będzie wiedziała, który telewizor i komputer wybrać? Poza tym wpadnie w kompleksy, bo nie będzie wiedziała do czego jest stacja dokująca i rzutnik oraz jak to jest możliwe, że odkurzacza nie trzeba trzymać? To kto w takim razie pracuje przy odkurzaniu?
    • taka-jest-prawda Re: Dom 06.12.10, 19:34
      Najlepszy prezent dla niego to BJ&steak. Tak było zawsze i tak jest teraz.
    • kr88 Re: Dom 06.12.10, 19:55
      ile razy będziecie odświeżać tego newsa?
    • delbana Re: Dom 06.12.10, 22:33
      hmm jakos oprocz telewizora sony to nic mi nie przypadlodo gustu...a w sumiei nawet to nie.kupilem dzis lapka asusa i sie ciesze a nie ejst to zaden wypas
    • dyspaszer Re: Dom 07.12.10, 01:14
      Tylko pozazdrościć takiej rodziny/znajomych/kochanków itp. co są w stanie wydać kilka tysi na prezent.
    • spec24 Re: Dom 07.12.10, 09:12
      Wychodzi na to, że najlepsze prezenty dla niego, dawane są niezmiernie rzadko, bo ilu z Was dostało od Mikołaja telewizor, albo komputer? Myślę, że zestawienie to czysta teoria, w tym przypadku daleka od praktyki. Wiemy, że w tym roku popularnością cieszą się portfele i galanteria skórzana. I to jest fajny prezent!
      -----
      portfelik.pl/
    • frisky2 Re: Dom 13.12.10, 14:28
      To chyba napisane na zamówienie sklepów z elektroniką. Żaden gadżet z tych by mnie nie ucieszył. Może poza tv czy kompem, ale te już mam więc nowe by mnie nie ucieszyły
    • mc.kaczor Re: Dom 13.12.10, 14:33
      no wyglada na to że facec siedzi tylko przed telewizorem i przed komputerem.
      to idąc tym tropem najlepsze prezenty dla kobiety:
      1)Wałek do ciasta z odtwarzaczem mp3
      2)Zestaw noży z nierdzewnej stali z wyświetlaczem LCD i darmowym pakietem tvp seriale
      3)roczny zapas mąki
      4)książka pt. "jak wychować dziecko nie korzystajac z siekiery"

W męskim zestawieniu brakuje chyba tylko astona martina db9 (jakbym takiego pod choinke dostał to bym sie zastanawiał jak on na 3 pietro wjechał)
    • wsadzam Re: Dom 13.12.10, 14:58
      najlepszy prezent dla faceta to jest jak jego dziewczyna przyprowadza do domu przyjaciółkę, którą oboje bardzo lubią. wiecie, co mam na myśli?
      a nie jakieś telewizory dla starych ramoli, komputery, które raczej się już ma po 4 w domu, czy jakiś, k...wa, gramofon.
    • wonderdummy Re: Dom 13.12.10, 15:04
      "Nieślizgająca się igła"... hm... wynika z nieudolnego tłumaczenia pojęcia "anti-skating". Nie chodzi o ślizganie się lecz o skompensowanie siły dośrodkowej, działającej na igłę poruszającą się w rowku płyty.
    • okulele99 Re: Dom 13.12.10, 15:14
      plus idiotyzm o trzaskach vinylowej płyty - która trzeszczy nie dlatego że "taki jej urok" ale dlatego że jest - zwyczajnie - brudna i zakurzona i przy odopwiednim traktowaniu i myciu płyt o jakichkolwiek trzaskach nie ma mowy.
    • airpressure Re: Dom 13.12.10, 15:19
      Co to za gowniany artykul. Polowa TV, z 2 kiepskie kompy, odkurzacz, podkladka do lapka i gramofon. Boskie, naprawde. Kolejny artykul z serii 10 stron = 10x zysk z reklam -.-
    • kosher_moher Re: Dom 13.12.10, 15:45
      a ja bym chciał dostać gazetę, którą da się czytać....
    • inus30 Re: Dom 13.12.10, 16:14
      mnie się bardzo podoba komentarz mc.kaczora, zwłaszcza ten roczny zapas mąki by mnie ucieszył, no może i ten przewodnik o życiu bez siekiery
    • netpluss Re: Dom 13.12.10, 16:20
      Ja tam zdecydowanie wolabym dostac ALienware M11x - prawdziwa zabawka dla mezczyzn, ktorzy nie maja kompleksu malych rozmiarow ( netpozytywny.pl/do-torby/314-alienware-m11x-maly-ale-wariat ). Ekran 11,6 cala i wnetrzosci takie, ze klopoty sa tylko z Crisisem i Metro 2033 :)
    • angharad Re: Dom 13.12.10, 16:36
      Mąż by się chyba do mnie do następnych świąt nie odezwał gdybym mu kupiła któryś z tych "prezentów". Pomijając ceny, to faceci najbardziej na świecie lubią sobie sami wybierać tego typu gadżety.
    • mrfx Re: Dom 13.12.10, 16:45
      Antyporadnik? Jaki jest sens kupować stary model Epsona TW700 720p za 3500zł skoro za 4000zł można dostać najnowszy FULL HD Epson TW3200 oparty na dużo lepszych LCD D7 C2Fine z dużo lepszym poziomem czerni i lepszym kontrastem.
    • typ71 Re: Dom 13.12.10, 16:49
      telewizor za 6tys to nie sa polskie realia jesli chodzi o prezenty, moze we wspolnym kredycie to tak ale nie jako prezent pod choinke. raczej tylko bardzo nieliczni.
    • sselrats Re: Dom 13.12.10, 16:53
      Adapter?

No to jeszce trzeba dodac maszyne do pisania.
    • drakaina Re: Dom 13.12.10, 17:13
      Czy ktoś może autorów tych kolejnych zestawień zesłać na Syberię za seksizm? Jestem kobietą, a gdybym miała wybierać, to z tego kompletu chętnie posiadałabym kilka gadżetów - na pewno znacznie chętniej niż to, co proponowaliście paniom.

Aha, kocham również horrory klasy Z. Co więcej, mam grono koleżanek, które takoż. I jakiś czas temu skończyłam 18 lat, więc nie, nie mylę ich ze Zmierzchem. Takie filmy to wcale nie jest domena mężczyzn.
    • kr88 Re: Dom 13.12.10, 17:17
      Znowu to gó... na głównej?

To się pojawia jak tylko dojdą nowe komentarze czy jak?
    • pandzik Re: Dom 13.12.10, 18:27
      znowuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka