alkud 21.10.05, 21:31 My, naród Polski, i tak wolimy Radio Maryja, katolicki głos w naszych domach! 0---0 zapraszam na prawdopodobnie najgorszy blog na świecie animowanehistoryjki.blox.pl/ z nadzieją, że istnieją gorsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otawszczyk Re: Episkopat tworzy nowe radio Vox 21.10.05, 21:38 Jeszcze troche i trzeba bedzie reaktywowac Wolna Europe. Tylko tym razem durektorem powinien zosta Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYJ to już radio z RYJEM kiecakom nie wystarcza??? IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 22:19 Kacza Rzeczpospolita zbliża się. Niedługo ustawowo zakażą sprzedaży odbiorników radiowych z innymi częstotpliwościami niż Radio co Ma Ryja Odpowiedz Link Zgłoś
2560a W katolickim kraju tylko katolickie radio! 21.10.05, 21:43 Jak piknie. Katolicki kraj, katolickie radio.Sam Rydzyk nie moze sprostac zadaniom! Uwazam ze powinni zakazac dzialania innym stacjom niz katolickie. To inne stacje robia mlodym ludziom wode z mozgu. Te rozne oblesne piosenki,kocia muzyka, postekiwania powinny zniknac z anten. Powinnismy wyraznie powiedziec NIE slugom szatana!!!Nawet dziwie sie , ze jeszcze nie ma Radia Pralat ,Radia Poetz czy radia Karol W(adowice).Czlowiek wstaje rano , wlacza radioprijomnik i juz leci "kiedy ranne wstaja zorze" do paciorka budzi sie kto moze.Pozniej spiewy, modly, razowy chlebek na sniadanie, intencje, paciorki, posna zupka na obiad, komentarze, nauki, szklanka chudego mleczka do poduszki .I pamietajcie :zadnego seksu dla przyjemnosci.To oslabia swiadomosc a tylko nasza swiadomosc uchroni nas od ognia piekielnego!I rano apiat to samo. Do uslyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen Re: W katolickim kraju tylko katolickie radio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:50 > Jak piknie. Katolicki kraj, katolickie radio.Sam Rydzyk nie moze sprostac > zadaniom! Uwazam ze powinni zakazac dzialania innym stacjom niz katolickie. > To inne stacje robia mlodym ludziom wode z mozgu. Te rozne oblesne > piosenki,kocia muzyka, postekiwania powinny zniknac z anten. Powinnismy > wyraznie powiedziec NIE slugom szatana!!!Nawet dziwie sie , ze jeszcze nie ma > Radia Pralat ,Radia Poetz czy radia Karol W(adowice).Czlowiek wstaje rano , > wlacza radioprijomnik i juz leci "kiedy ranne wstaja zorze" do paciorka budzi > sie kto moze.Pozniej spiewy, modly, razowy chlebek na sniadanie, intencje, > paciorki, posna zupka na obiad, komentarze, nauki, szklanka chudego mleczka > do poduszki .I pamietajcie :zadnego seksu dla przyjemnosci.To oslabia > swiadomosc a tylko nasza swiadomosc uchroni nas od ognia piekielnego!I rano > apiat to samo. Ty naprawdę tego potrzebujesz?? Naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyZooro Re: W katolickim kraju tylko katolickie radio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:12 Zdrowaska KU.. od rana. Cekam jak z MARYJA na na ustach beda podkladac granaty.Boje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: W katolickim kraju tylko katolickie radio! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:20 A ja jestem załamana. Dziwisz sprzedał swoje radio diecezjalne Esce. To jest dopiero tragedia.:(((( Czy katolicy w papieskim Krakowie tego nie widzą? Chyba w ogóle nie wiedzieli, że takie radio mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 ODNOWA MORALNA POLSKI OD POLUDNIA PRZYCHODZI 21.10.05, 22:40 Mialem sen ! Tysiace Gorali z ciupagami zjezdzaja do W-wy ! Jak kiedys ormowcy z palami ! Robia moralny porzadek z tym grajdolem ! Slowa Naszego Papieza przypominaja ! Liberalnym wilkom uwiesc sie nie daja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z No to już chyba czas na rozłam 22.10.05, 00:11 Odzielić wreszcie tych zaprzysiężonych od niezaprzysiężonych Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek135 Re: Episkopat tworzy nowe radio Vox 31.10.05, 18:10 Przecierz Radio Maryja nie jest radiem episkopatu to radio ojca Rydzyka... Ja nie słucham radia Maryja i dzięki temu jestem zdrowy i niemiałem prania mózgu, potrafię jeszcze sam myśleć i się sam wypowiadać a nie wpadać w samo zachwyt i kierować się tym co mówią w Radiu Maryja. A ci co nie wierzą (słuchacze Radia Maryja) to niech się odlepią od radia i niech sami troche pomyślą bo przecierz po co Bóg dał rozum ..a no po to aby normalnie myśleć i przedewszystkim samemu a nie kierować się tym co mówi o. Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś