julsza 06.08.08, 20:35 chcialam butelke na oliwe i ocet, ale w tym sklepie, w ktorym mi sie podobaly to juz nie bylo, wiec kupilam solniczke i pieprzniczke i zanim dojechalam do domu to przypomnialo mi sie, ze soli prawie nie uzywam, a pieprz mam w mlynku )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreola Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylko 06.08.08, 20:42 Zawsze mozesz ladnie zapakowac i podarowac komus Odpowiedz Link
julsza Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylko 07.08.08, 20:51 i dokladnie tak zrobie ))))) Odpowiedz Link
izabelski Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylko 07.08.08, 21:58 solniczki nie mam od 3 mieseicy - maz zgubil a nie ma komu pojechac do sklepu ))))) Odpowiedz Link
legwan4 Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylko 07.08.08, 22:11 Kupiłam parowar,bo wydawał mi się pożyteczny....Jeździliśmy do ośrodków wczasowych i sami pichciliśmy...Mieliśmy tylko na jednych wczasach...zajmował dużo miejsca w bagażniku i zaprzestaliśmy go zabierać...Ogólnie nie sprawdził się......Teraz stoi w pawlaczu i się pokrywa kurzem:[[[...... Odpowiedz Link
shachar Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylkoara 08.08.08, 05:37 robot kuchenny kupiony w Signapurze, wow! ) przerywa ciaze i krawaty wiaze.... kto ma to myc z pomniejszych rzeczy przyrzad do wydlubywania awocado ze skory, ani razu nie uzyty, a jestem szczesliwa posiadaczka od 2 lat takoz tarka do galki muszkatalowej, lezy , czeka na kupno galki Odpowiedz Link
kika2705 Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylko 08.08.08, 12:36 maszyna do lodów, bo ja lodów nie lubię... Odpowiedz Link
pulpet17 i nie tylko 08.08.08, 20:14 wątek "nie tylko": we wszystkich ubraniach wyglądam jak baleron, bo kupuję mniejsze -"będzie dobre, przecież schudnę"; o naiwności... Odpowiedz Link
romanska.3463 Re: i nie tylko 08.08.08, 21:38 oj pulpeciku kochany , to już jesteśmy dwie. Ja tez kupuję ciuchy w których przypominam baleron - wierząc, że schudnę (((( A z rzeczy kuchennych - szybkowar - raz używany zajmuje miejsce w kredensie. Odpowiedz Link
fettinia Re: widze tu duze pole do wymiany ;) n/t 09.08.08, 13:24 Hehe ja tezSzczegolnie ta maszynka do lodow do mnie przemawia Tylko co w zamian? Odpowiedz Link
woman-in-love Re: widze tu duze pole do wymiany ;) n/t 09.08.08, 15:11 narzędzie do nakładania lodów - takich kulek, kiedyś zachwycałam się tym jako dziecko - ale po co mi taki przyrząd? Może kiedyś ziemniaki puree nałoże w kulkach? Odpowiedz Link
pulpet17 Re: widze tu duze pole do wymiany ;) n/t 09.08.08, 22:36 mnie się ten pomysł bardzo spodobał )) Odpowiedz Link
julsza Re: widze tu duze pole do wymiany ;) n/t 09.08.08, 19:20 fettinia napisała: > Hehe ja tezSzczegolnie ta maszynka do lodow do mnie przemawia Tylko co w > zamian? nie widze tego jako wymiane jeden za jeden tylko tak, jak przy okazji kazdej szafy - biore cos, moje bierze niekoniecznie ta sama osoba, a jak ktos niczego nie oddaje, a mu sie przyda to tez fajnie, bo ja jestem szczesliwa, ze oddaje w dobre rece Odpowiedz Link
fettinia Re: widze tu duze pole do wymiany ;) n/t 09.08.08, 19:39 No wiem,ze w "szafa party" jestes wprawionaAle ja jestem daleko buuuu Odpowiedz Link
kika2705 Fetti, mówisz i masz :) 09.08.08, 23:01 oddam i radość ma będzie ogromna, że komuś toto-patałajstwo się przyda i jeszcze będzie umiał tego używać a mi zwolni się miejsce w szafce musisz mieć tylko luzy w zamrażalce, bo tam jedną część (taką misę) trzeba trzymać przed zrobieniem lodów właśnie z zamrażalce jutro zmierzę, jak duża jest ta misa... Odpowiedz Link
kika2705 Re: Fetti, mówisz i masz :) 09.08.08, 23:35 1. więcej miejsca w szafce 2. ulga, że już tego nie mam w domu 3. przyjemność, że komuś to się przyda i będzie używał 4. może uda mi się zapomnieć, że byłam tak durna i to kupiłam... ja już myślę, jak Ci to dostarczyć... nikt do Ciebie z Polski się nie wybiera? Odpowiedz Link
lisiczka_bez_kitki Re: bezsensowne zakupy - kuchenne i nie tylko 09.08.08, 22:18 ale mnie przeraziłyście tym parowarem... Kupiłam niedawno i podniecam się jeszcze tym udanym zakupem... Odpowiedz Link