fettinia 19.11.08, 17:22 Tak z ciekawosci pytam bo czasem czytam tu i owdzie-aa czytam Pogaduszki czytam To prosze sie ujawnic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melka133 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.11.08, 12:04 ja dobry wątek, żeby się przywitać także dzień dobry w ten śnieżny poranek Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.11.08, 17:59 Wtaj MelkaPierwszy krok za Toba-czas na nastepne Odpowiedz Link
geo3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 24.11.08, 18:49 Przyznaję się bez bicia, ja też was czytam. Przepraszam za podglądanie Nie bijcie mnie Pozdrawiam Mateusz Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 24.11.08, 18:54 Nie bede bic Po to jest ten watek-przelamanie niesmialosci,pierwszy post i..zapraszamy dalej Odpowiedz Link
kasiulek Dlaczego ja tu wczesniej nie trafilam??? 25.11.08, 10:13 Ale swietne forum!!!!)))) Fettinio, jest BOSKA)))) Odpowiedz Link
fettinia Re: Dlaczego ja tu wczesniej nie trafilam??? 25.11.08, 13:17 a lepiej pozno niz wcalewitaj Odpowiedz Link
kasiulek Re: Dlaczego... - ERRATA 25.11.08, 15:47 kasiulek napisała: > Ale swietne forum!!!!)))) > Fettinio, jest BOSKA)))) Nie to chcialam napisac Chcialam napisac, ze to Ty jestes BOSKA, Fettinio Odpowiedz Link
fettinia Re: Dlaczego... - ERRATA 25.11.08, 16:01 nie zawstydzaj mnie Kasiulek-juz po Kuchni oplotkami biegam Odpowiedz Link
zza_krzaka no to się ujawniam:) 25.11.08, 13:14 fettinia napisała: > To prosze sie ujawnic i właściwie to nie wiem - dlaczego się jeszcze nie przywitałam co niniejszym czynię - niech każdy dzień - zawsze dobry będzie Odpowiedz Link
fettinia Re: no to się ujawniam:) 25.11.08, 13:16 Nooo witamWlasnie widzialam Twoj usmiech na FK-dygam Odpowiedz Link
zza_krzaka Re: no to się ujawniam:) 25.11.08, 14:45 taką miałam cichą nadzieję, że mój uśmiech zobaczysz oddygowuję Odpowiedz Link
gumisia02 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 13:51 Faktycznie, nie ma co siedzieć w kącie Jako, że potwornie nuuudno tak samej w tych garnkach mieszać, ujawniam się! Iza, mama prawie 3-letniego przystojniaka, Warszawa. ps. Fetti, Twoje pierogi bez jajka za nic mi nie wychodzą Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 16:03 No i super Gumisiu A co do pierogow-wiesz sa dwie szkoly-falenicka i ta innaJednej wychodzi z jajcami innej bez ps-Bodzia robila i z maslanka i z zoltkiem-moze tak? Odpowiedz Link
gumisia02 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 20:30 no i tak to się zakończyło, dorzuciłam jajco i uratowałam wytwór mej ambicji Odpowiedz Link
arim28 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 14.12.08, 00:16 fettinia napisała: No i super Gumisiu A co do pierogow-wiesz sa dwie szkoly-falenicka i ta innaJednej wychodzi z jajcami innej bez ps-Bodzia robila i z maslanka i z zoltkiem-moze tak? Robilam bez jajec juz trzy razy (dzis z jagodami), sa latwe i smaczne. Podgladacz Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 14.12.08, 00:34 hiehie czesc ty podgladaczuPP Odpowiedz Link
agnieszka71 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 20:07 Ja więcej czytam niż się udzielam , więc witam się i kłaniam wszystkim Odpowiedz Link
koniczynka777 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 12:58 zagladam od czasu do czasu.pozdrawiam Odpowiedz Link
iwoiwo65 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 14:36 To kolej i na mnie, chociaż już się "odwstydziłam" i napisałam dzisiaj swój pierwszy post, podając przepis na wigilijne śledzie. Tak więc wypada się przedstawić: mam na imię Grażyna, mieszkam w Gdańsku, prawie 44-letnia (urodziny i imieniny obchodzę 1 kwietnia:- ))mama dwóch dorosłych synów (24 i 21 lat) + "nie mąż", ale razem od ponad 10 lat. Uffff, no w końcu, teraz już będzie o wiele łatwiej "buzię otworzyć". Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 15:23 Juz nizej pisalam-dobrze ze sie odwazylasNie gryziemy A data urodzin swietna Odpowiedz Link
ewajer Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 29.11.08, 13:19 witam Podczytuję Was może mało regularnie, ale z dużą przyjemnością. I choć nie jestem nieśmiała, jakoś do tej pory nic nie napisałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 29.11.08, 18:18 No napisalas juz pierwszy post-krok do przoduWitaj Odpowiedz Link
ewajer Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 29.11.08, 20:38 dziękuję za miłe przyjęcie. Lubię takie fora jak Twoje. Są swojskie i dobrze nastrajają. Aż czuć zapach chleba, rosołu i wspaniałego gulaszu. Zupełnie jak w domu. Odpowiedz Link
lunaa7 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 10:45 I ja zaczynam od czytania teraz......kocham gotowac i eksperymentowac z gotowaniem )musze sie rozejrzec tutaj troszke,jesli moge ....... Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 11:04 JasneWitaj i tu Odpowiedz Link
alinka_li Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 13:28 Zaglądam, podczytuję, ale nie odzywałam się Wydawało mi się, że to forum dla "samych swoich", czyli dobrych znajomych lubiących się z innych forów, nie chciałam przeszkadzać) Ale się ujawniam i od razu mam pytanie: pierwszą świeczkę adwentową to kiedy się zapala? Myślałam, że 7 grudnia, a u Ciebie widzę już się pali... Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 14:43 WitajPrzeciez w naglowku pisze-dla wszystkich A swieczke 1 sie zapala w 1 niedziele adwentowa-tym razem bylo to 30 listopada Odpowiedz Link
alinka_li Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 16:16 Wybacz, że w tym wątku, ale jeszcze się dopytam: to w takim razie kiedy zapala się ostatnią? Ja myślałam, że w Wigilię Pani katechetka dziecku potwierdziła, to już teraz zbaraniałam Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 16:57 W czwarta niedziele adwentowa czyli 21 Odpowiedz Link
alinka_li Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 17:17 Dzięki, i obiecuję (no postaram się) więcej nie zaśmiecać wątków Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 17:45 A spokoTu nie ma zelaznych regul Odpowiedz Link
gosiownik Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.12.08, 15:20 I ja przyznaje sie, ze mam to forum w ulubionych i zagladam codziennie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.12.08, 16:11 WitamNo coraz wiecej niesmialych nam sie ujawnia Odpowiedz Link
pamtaa Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 07.12.08, 19:15 Witam. Muszę się przyznać i to bez bicia, że bardzo lubię do was zaglądać. Może nie codziennie, ale często. Pozdrawiam ciepło i słodko wszystkie pitraszące dziewczyny. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 07.12.08, 21:59 I ja pozdrawiam slodko ps-chlopaki tez tu zagladajaNo przynajmniej 3 sie ujawnilo Odpowiedz Link
liaana Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.12.08, 16:39 Ja czasem zaglądam, a dzisiaj nawet się ujawniłam. Sympatyczne te wasze pogaduchy, ale nic dziwnego, bo przecież w kuchni najlepiej się gada. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.12.08, 17:13 Swietnie,ze sie ujawnilasNo tak-kuchnia nawet najmniejsza przyciaga cala rodzine i nie tylko Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 16.12.08, 14:31 ja też tylko czytam, nie jestem takim specem od kuchni jak Wy, ale poplotkować tak delikatnie kuchennie przy herbatce lubię Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 16.12.08, 18:08 WitajTu nie tylko o kucharzeniu jak w naglowkuI plotki mile widziane Odpowiedz Link
marisaa Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.12.08, 12:14 I ja zagladam,ale zadko.Nie pisze,bo nie mam polotu kulinarnego. Dzis znowu sprawdzalam slynne ciasto na pierogi,bo robie jutro na swieta i zamrazam (z grzybami). Forum swietne,ale czuje sie jak przybleda. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.12.08, 15:34 No cos ty-nie zartujPrzeciez wyraznie napisane-dla wszystkichI ze zadne banalne pytanie nie bedzie wysmiane Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.12.08, 17:43 Witam smakowicie. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 13:48 Witam serdecznie Odpowiedz Link
szarlotka102 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 26.01.09, 06:31 Ja Was lubię i czytam codziennie! Ludzie w ogóle nie mysla.Oni tylko myślą,że myślą. M.Twain Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 26.01.09, 08:52 WitajBardzo nam milo Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 13:39 Rzadko piszę, a często czytam. Jesteście wysokiej klasy specjalistkami, a ja - wieloletnia, ale amatorka Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 13:47 WitajNo co ty jaka specjalistka Ja tez amatorka wieloletnia hehe Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 14:25 a ja nie dosc ze nie specjalistka to nawet jeszcze nie wieloletnia;> a pisze Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 14:31 ilekobietamalat napisała: >a ja nie dosc ze nie specjalistka to nawet jeszcze nie wieloletnia; > a pisze Odpowiedz Link
monika3411 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.12.08, 08:36 Czytam od dłuższego czasu, mam forum w ulubionych. Każdego dnia zadziwia mnie Wasz entuzjazm do gotowania W ramach "wpisowego" mogę dać przepis na pyszną roladę łososiowo-szpinakowo-twarogową, ale dopiero wieczorem jak wrócę z pracy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Monika. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.12.08, 13:15 WitajA ja chetnie rolade mniam mniamPrzyjde specjalnie na chwile wieczorem Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.01.09, 17:44 No,dobra,przyznaje.......zagladam czasami Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 06.01.09, 17:07 Ha-wreszcie sie przyznalaP Czesc Wredniaczku Odpowiedz Link
malwior5 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 15:37 Witam dziś zaczynam i nie tylko będe czytać właśnie dodałam do zakłądek i zamierzam często zagladać Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 17:33 WitamZagladaj i pisz Odpowiedz Link
nieskorzanka Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 21:52 Dziś pierwszy raz zajrzałam i jeszcze nie raz zajrzę Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 21:57 Ciesze sieWitaj Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 13.01.09, 22:05 Fetti,tak sobie poczytałam ten wątek.Bardzo miły jest.Dobra z Ciebie gospodyni,az chce się zapukać Czytając ,wyobraziłam sobie dużą kuchnie,Ty przy drzwiach i co rusz ktoś wchodzi.A Ty witasz i usadzasz nowych gości przy wielkim stole.Zamarzyła mi się taka pełna bab kuchnia Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 14.01.09, 09:40 Hehe poczekaj poczekaj az w te Alpy wyjade to bedzie wielgachna kuchnia pelna bab Odpowiedz Link
ewajan-2 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.02.09, 12:36 Właśnie was znalazłam. Nie wiem jak to sie stało,że dopiero teraz. Witam i pozdrawiam, jeśli pozwolicie troche poczytam, troche popiszę Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.02.09, 20:51 WitajCzytaj i pisz Odpowiedz Link
kwiecienka1 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 17.02.09, 20:56 juz i tu jestem bede czytac i pisac! pozdrawiam Kwiecienka z Postanowieniem Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.02.09, 08:26 Ooo i Kwiecienka zawitalaJak fajnie-witaj Odpowiedz Link
ciri_77 to jeszcze ja sie ujawnię, podczytuje nieśmiało 20.02.09, 12:09 i zbieram inspiracje do eksperymentów kuchennych ) Odpowiedz Link
fettinia Re: to jeszcze ja sie ujawnię, podczytuje nieśmia 20.02.09, 12:29 hej hej CiriFajnie,ze dotarlasTo zbieraj zbieraj i dziel sie swoimi Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.02.09, 16:38 fettinia napisała: > Tak z ciekawosci pytam bo czasem czytam tu i owdzie-aa czytam Pogaduszki czytam > > To prosze sie ujawnic NO nie, przepis na pączki to było to,ujwniam się witam i wpisuje do ulubiobionych.Od samego czytania nabiera się ochoty na pichcenie Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.02.09, 21:10 fajnie-witaj i zagladaj do nas jak najczesciej Odpowiedz Link
kate781 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.03.09, 11:56 czytam i uwielbiam Lubię tutejszą, bardzo życzliwą atmosferę Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.03.09, 12:32 Witaj ps-ja tez uwielbiam kluchy;D Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.03.09, 17:23 Ja tylko czytam i wciskam w ulubione,a póżniej szybko uciekam.Muszę fetti,bo zwariuję od tych smaków i zapachów Wrócę za pół roku. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.03.09, 17:29 taa niesmiala PietnachaDD Dobra-mozemy extra proteinowy watek zalozyc jak chcesz Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.04.09, 18:06 ja podczytuje zbieram sie na odwage Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.04.09, 18:27 WitajTu naprawde nie ma sie czego bacSami fajni ludzie i nie gryzaD Odpowiedz Link
beata19735 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 13:35 ja tez podczytuje Dzisiaj pierwszy raz sie"odezwalam". Witam wszystkich Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 16:07 Witaj swiatecznieI odzywaj sie czesciej Odpowiedz Link
beata19735 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 16:13 dzieki, i wzajemnie swiatecznie Ciebie pozdrawiam.Bede sie odzywac na 100% Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 16:19 ciesze sie-juz zajrzalam do Twoich slodkich nalesnikow Odpowiedz Link
jicky7 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 15.04.09, 23:13 Witajcie Czytam od dzisiaj. Baaardzo smakowite forum. A ja kocham gotować dla tych, których kocham. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 16.04.09, 19:23 hej hejsliczne powitanie napisalas Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 09.05.09, 11:08 Witam, ja Was czytam, ale zacznę się udzielać, bo też bawię sie w kuchni Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 09.05.09, 15:40 Ooo prosze kto do nas zawitalWitaj i pisz Odpowiedz Link
mor_lena Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 15.05.09, 13:43 Ja czytam od pewnego czasu. Bardzo tu miło i smakowicie Ale mogę czytać tylko po trochu, bo zaraz się robię głodna, a czasowo jestem na diecie z powodu cukrzycy ciążowej. Dlatego Was sobie dawkuję Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 15.05.09, 16:04 WitajTo moze zaloz watek odpowiedni? Poszukamy jakichs przepisow,abys nie musiala sie tylko oblizywac Odpowiedz Link
brumming Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 31.05.09, 21:13 Dzień dobry! Ja Was czytam Czytam też namiętnie Galerię Potraw i Forum Kuchnia, ale tutaj mi się wydaje spokojniej i przyjaźniej i może wkrótce nawet wyjdę z cienia Tymczasem pozdrawiam Wszystkich użytkowników! PS uwielbiam jeść i gotować i piec lubię (choć ze zmiennym szczęściem wypiekam) więc sie chyba na to Forum nadaję? Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.06.09, 21:27 witajno jasne,ze sie nadajeszzapraszamy Odpowiedz Link
roseanne Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.06.09, 17:18 znalazlam link krana na jakims forum i przydreptalam dzien dobry Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.06.09, 18:07 aaa no witaji nie mow,ze taka niesmiala jestes hehe Odpowiedz Link
fidyrytko Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 05.06.09, 12:16 I ja Was czytam skrycie. Nie to, że nieśmiała jestem, ale w kuchni to ja Wam do pięt nie dorastam. A dziś, za Twoją radą, posiałam lubczyk. Jestem już ciekawa jego smaku w zupie Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 05.06.09, 12:45 witajCiesze sie,ze mimo wszystko tu dotarlas A co do dorastania do piet-kochana kazda z nas ma jaks wlasnie piete-achillesowa Odpowiedz Link
korhana Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 06.06.09, 08:29 Dziś po raz pierwszy tu się znalazłam ... więc pozdrawiam ) Chętnie zagoszczę na dłużej ,bo lubię czerpać inspiracje na ,,kucharzenie" i w miarę wolnego czasu zaglądać tu będę ) Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 06.06.09, 11:25 WitajZapraszamy jak najczesciej Odpowiedz Link
magdalenka79k Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.06.09, 13:24 Ja podczytuje gratuluje tak swietnego forum. Już pare przepisów wyprobowałam. Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.06.09, 20:33 ciesze sie-witaj Odpowiedz Link
papuzka_gda Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.06.09, 13:13 Witam, dopiero weszlam i pewnie bede zagladala czesciej Papuzka z Gdanska Odpowiedz Link
aga4774 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.06.09, 13:50 też właśnie tu trafiłam i na pewno jeszcze zajrzę Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.06.09, 14:53 Witajcie-Papuzka i Aga Odpowiedz Link
pietuszki Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 20.06.09, 19:38 Ja przeważnie tylko poczytuję,Jak zamkniecie to się nie zapiszę bo nigdy nie jestem pewna czy nie jestem niechcianym gościem Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 20.06.09, 22:53 witajjesli zamkniemy to bedziesz juz w srodku Odpowiedz Link
fajter22 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.09.09, 00:45 Tak wiec postanowilam ujawnic sie rowniez i ja Czytam, uwielbiam, bo gotowac kocham, a jesc jeszcze bardziej lubie A dzis wieczorem mnie bigos zaintrygowal, bo i u mnie w kuchni przypadkiem pachnie (pierwszy od lat dwoch ) Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.09.09, 13:49 To witam i zapraszamRowniez do pisania Odpowiedz Link
malgosiach.2 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 21.06.09, 13:37 witam trafiłam tu dopiero kilka dni temu, więc narazie tylko podczytujęa to co czytam mi się podoba Troszkę się porozglądam i pewnie zostanę na dłuzej, jesli pozwolicie. Pozdrawiam Gosia z Warszawy Odpowiedz Link
fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 21.06.09, 13:38 WitajCzytaj i pisz Odpowiedz Link