Dodaj do ulubionych

Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:)

19.11.08, 17:22
Tak z ciekawosci pytam bo czasem czytam tu i owdzie-aa czytam Pogaduszki czytamsmile
To prosze sie ujawnicsmile
Obserwuj wątek
    • melka133 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.11.08, 12:04
      ja smile
      dobry wątek, żeby się przywitać
      także dzień dobry w ten śnieżny poranek big_grin
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.11.08, 17:59
        Wtaj MelkasmilePierwszy krok za Toba-czas na nastepnesmile
    • geo3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 24.11.08, 18:49
      Przyznaję się bez bicia, ja też was czytam. Przepraszam za podglądanie tongue_out
      Nie bijcie mnie big_grin
      Pozdrawiam
      Mateusz
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 24.11.08, 18:54
        Nie bede bictongue_out Po to jest ten watek-przelamanie niesmialosci,pierwszy post
        i..zapraszamy dalejsmile
    • kasiulek Dlaczego ja tu wczesniej nie trafilam??? 25.11.08, 10:13
      Ale swietne forum!!!!smile))))
      Fettinio, jest BOSKAsmile))))
      • fettinia Re: Dlaczego ja tu wczesniej nie trafilam??? 25.11.08, 13:17
        a lepiej pozno niz wcalesmilewitajsmile
      • kasiulek Re: Dlaczego... - ERRATA 25.11.08, 15:47
        kasiulek napisała:

> Ale swietne forum!!!!smile))))
        > Fettinio, jest BOSKAsmile))))

Nie to chcialam napisacsad
        Chcialam napisac, ze to Ty jestes BOSKA, Fettiniosmile
        • fettinia Re: Dlaczego... - ERRATA 25.11.08, 16:01
          nie zawstydzaj mnie Kasiulek-juz po Kuchni oplotkami biegamtongue_out
    • zza_krzaka no to się ujawniam:) 25.11.08, 13:14
      fettinia napisała:

> To prosze sie ujawnicsmile

i właściwie to nie wiem - dlaczego się jeszcze nie przywitałam

co niniejszym czynię -

niech każdy dzień - zawsze dobry będzie
      smile
      • fettinia Re: no to się ujawniam:) 25.11.08, 13:16
        Nooo witamsmileWlasnie widzialam Twoj usmiech na FK-dygamsmile
        • zza_krzaka Re: no to się ujawniam:) 25.11.08, 14:45

taką miałam cichą nadzieję, że mój uśmiech zobaczyszsmile

oddygowuję
          smile
          • fettinia Re: no to się ujawniam:) 25.11.08, 16:02
            smileno to kochana wylaz zza tego krzakasmile
    • gumisia02 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 13:51
      Faktycznie, nie ma co siedzieć w kącie smile Jako, że potwornie nuuudno
      tak samej w tych garnkach mieszać, ujawniam się! smile

Iza, mama prawie 3-letniego przystojniaka, Warszawa.

ps. Fetti, Twoje pierogi bez jajka za nic mi nie wychodząbig_grin
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 16:03
        No i super Gumisiusmile
        A co do pierogow-wiesz sa dwie szkoly-falenicka i ta innasmileJednej wychodzi z
        jajcami innej bezsmile
        ps-Bodzia robila i z maslanka i z zoltkiem-moze tak?smile
        • gumisia02 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 20:30
          no i tak to się zakończyło, dorzuciłam jajco i uratowałam wytwór mej
          ambicjismile
        • arim28 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 14.12.08, 00:16
          fettinia napisała:
          No i super Gumisiusmile
          A co do pierogow-wiesz sa dwie szkoly-falenicka i ta innasmileJednej
          wychodzi z
          jajcami innej bezsmile
          ps-Bodzia robila i z maslanka i z zoltkiem-moze tak?smile

Robilam bez jajec juz trzy razy (dzis z jagodami), sa latwe i
          smaczne.

Podgladacz smile
          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 14.12.08, 00:34
            hiehie czesc ty podgladaczutongue_outPP
    • agnieszka71 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.11.08, 20:07
      Ja więcej czytam niż się udzielam smile, więc witam się i kłaniam
      wszystkim smile
      • koniczynka777 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 12:58
        zagladam od czasu do czasu.pozdrawiam
        • fettinia Koniczynko:) 27.11.08, 13:11
          Przeciez Ty stara gwardia jestessmile
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 13:10
        Witajsmile
    • iwoiwo65 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 14:36
      To kolej i na mnie, chociaż już się "odwstydziłam" i napisałam
      dzisiaj swój pierwszy post, podając przepis na wigilijne śledzie.
      Tak więc wypada się przedstawić: mam na imię Grażyna, mieszkam w
      Gdańsku, prawie 44-letnia (urodziny i imieniny obchodzę 1 kwietnia:-
      ))mama dwóch dorosłych synów (24 i 21 lat) + "nie mąż", ale razem od
      ponad 10 lat. Uffff, no w końcu, teraz już będzie o wiele
      łatwiej "buzię otworzyć". Pozdrawiam serdecznie.
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 27.11.08, 15:23
        Juz nizej pisalam-dobrze ze sie odwazylassmileNie gryziemytongue_out
        A data urodzin swietnabig_grin
    • ewajer Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 29.11.08, 13:19
      witam
      Podczytuję Was może mało regularnie, ale z dużą przyjemnością. I choć nie jestem nieśmiała, jakoś do tej pory nic nie napisałam.
      Pozdrawiam
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 29.11.08, 18:18
        No napisalas juz pierwszy post-krok do przodusmileWitajsmile
        • ewajer Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 29.11.08, 20:38
          dziękuję za miłe przyjęcie. Lubię takie fora jak Twoje. Są swojskie i dobrze nastrajają. Aż czuć zapach chleba, rosołu i wspaniałego gulaszu. Zupełnie jak w domu.
          • lunaa7 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 10:45
            I ja zaczynam od czytania teraz......kocham gotowac i eksperymentowac z
            gotowaniem smile)musze sie rozejrzec tutaj troszke,jesli moge .......smile
            • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 11:04
              JasnesmileWitaj i tusmile
    • alinka_li Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 13:28
      Zaglądam, podczytuję, ale nie odzywałam sięsmile Wydawało mi się, że to forum dla
      "samych swoich", czyli dobrych znajomych lubiących się z innych forów, nie
      chciałam przeszkadzaćwink)
      Ale się ujawniam i od razu mam pytanie: pierwszą świeczkę adwentową to kiedy się
      zapala? Myślałam, że 7 grudnia, a u Ciebie widzę już się pali...
      Pozdrawiam ciepłosmile
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 14:43
        WitajsmilePrzeciez w naglowku pisze-dla wszystkichsmile
        A swieczke 1 sie zapala w 1 niedziele adwentowa-tym razem bylo to 30 listopadasmile
        • alinka_li Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 16:16
          Wybacz, że w tym wątku, ale jeszcze się dopytam: to w takim razie kiedy zapala
          się ostatnią? Ja myślałam, że w Wigilięsad Pani katechetka dziecku potwierdziła,
          to już teraz zbaraniałam
          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 16:57
            W czwarta niedziele adwentowa czyli 21smile
            • alinka_li Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 17:17
              Dzięki, i obiecuję (no postaram się) więcej nie zaśmiecać wątkówsmile
              • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.12.08, 17:45
                A spokosmileTu nie ma zelaznych regultongue_out
                • gosiownik Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.12.08, 15:20
                  I ja przyznaje sie, ze mam to forum w ulubionych i zagladam codziennie.
                  Pozdrawiam smile
                  • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.12.08, 16:11
                    WitamsmileNo coraz wiecej niesmialych nam sie ujawniasmile
                  • pamtaa Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 07.12.08, 19:15
                    Witam. Muszę się przyznać i to bez bicia, że bardzo lubię do was zaglądać. Może
                    nie codziennie, ale często.
                    Pozdrawiam ciepło i słodko wszystkie pitraszące dziewczyny.
                    • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 07.12.08, 21:59
                      I ja pozdrawiam slodkosmile
                      ps-chlopaki tez tu zagladajasmileNo przynajmniej 3 sie ujawnilosmile
                      • liaana Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.12.08, 16:39
                        Ja czasem zaglądam, a dzisiaj nawet się ujawniłam. Sympatyczne te
                        wasze pogaduchy, ale nic dziwnego, bo przecież w kuchni najlepiej
                        się gada.
                        • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.12.08, 17:13
                          Swietnie,ze sie ujawnilassmileNo tak-kuchnia nawet najmniejsza przyciaga cala
                          rodzine i nie tylkosmile
                        • cieplajaknoc Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 16.12.08, 14:31
                          ja też tylko czytam, nie jestem takim specem od kuchni jak Wy, ale poplotkować
                          tak delikatnie kuchennie przy herbatce lubię smile
                          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 16.12.08, 18:08
                            winkWitajsmileTu nie tylko o kucharzeniu jak w naglowkusmileI plotki mile widzianesmile
                            • marisaa Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.12.08, 12:14
                              I ja zagladam,ale zadko.Nie pisze,bo nie mam polotu kulinarnego.
                              Dzis znowu sprawdzalam slynne ciasto na pierogi,bo robie jutro na swieta i
                              zamrazam (z grzybami)smile.
                              Forum swietne,ale czuje sie jak przybleda.
                              • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.12.08, 15:34
                                No cos ty-nie zartujsmilePrzeciez wyraznie napisane-dla wszystkichsmileI ze zadne
                                banalne pytanie nie bedzie wysmianesmile
                                • bogatka1 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 25.12.08, 17:43
                                  https://wstaw.org/d/cf5 Witam smakowicie.
                                  • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 13:48
                                    Witam serdeczniesmile
                                    • wadera3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 14:19
                                      smile
              • szarlotka102 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 26.01.09, 06:31
                Ja Was lubię i czytam codziennie!

Ludzie w ogóle nie mysla.Oni tylko myślą,że myślą.
                M.Twain
                • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 26.01.09, 08:52
                  WitajsmileBardzo nam milosmile
    • wadera3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 13:39
      Rzadko piszę, a często czytam.
      Jesteście wysokiej klasy specjalistkami, a ja - wieloletnia, ale amatorkasmile
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 13:47
        WitajsmileNo co ty jaka specjalistkatongue_out Ja tez amatorka wieloletnia hehesmile
        • ilekobietamalat Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 14:25
          a ja nie dosc ze nie specjalistka to nawet jeszcze nie wieloletnia;> a
          piszesmile
          • wadera3 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 28.12.08, 14:31
            ilekobietamalat napisała:

>a ja nie dosc ze nie specjalistka to nawet jeszcze nie wieloletnia;
            > a piszesmile
    • monika3411 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.12.08, 08:36
      Czytam od dłuższego czasu, mam forum w ulubionych. Każdego dnia zadziwia mnie
      Wasz entuzjazm do gotowania smile W ramach "wpisowego" mogę dać przepis na pyszną
      roladę łososiowo-szpinakowo-twarogową, ale dopiero wieczorem jak wrócę z pracy.
      Pozdrawiam i życzę miłego dnia smile
      Monika.
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.12.08, 13:15
        WitajsmileA ja chetnie rolade mniam mniamsmilePrzyjde specjalnie na chwile wieczorembig_grin
    • wredna_ja Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.01.09, 17:44
      No,dobra,przyznaje.......zagladam czasami tongue_out

https://www.gify-animowane.pl/gify/Zwierzeta/Ferma/5.gif
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 06.01.09, 17:07
        Ha-wreszcie sie przyznalatongue_outP Czesc Wredniaczkubig_grin
    • malwior5 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 15:37
      Witam dziś zaczynam i nie tylko będe czytać właśnie dodałam do zakłądek i zamierzam często zagladać
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 17:33
        WitamsmileZagladaj i piszsmile
        • nieskorzanka Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 21:52
          Dziś pierwszy raz zajrzałam i jeszcze nie raz zajrzęsmile
          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.01.09, 21:57
            Ciesze siesmileWitajsmile
            • pietnacha40 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 13.01.09, 22:05
              Fetti,tak sobie poczytałam ten wątek.Bardzo miły jest.Dobra z Ciebie
              gospodyni,az chce się zapukać smile Czytając ,wyobraziłam sobie dużą
              kuchnie,Ty przy drzwiach i co rusz ktoś wchodzi.A Ty witasz i
              usadzasz nowych gości przy wielkim stole.Zamarzyła mi się taka pełna
              bab kuchnia smile
              • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 14.01.09, 09:40
                Hehe poczekaj poczekaj az w te Alpy wyjade to bedzie wielgachna kuchnia pelna babtongue_out
    • ewajan-2 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.02.09, 12:36
      Właśnie was znalazłam. Nie wiem jak to sie stało,że dopiero teraz.
      Witam i pozdrawiam, jeśli pozwolicie troche poczytam, troche popiszę smile
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 11.02.09, 20:51
        WitajsmileCzytaj i piszsmile
    • kwiecienka1 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 17.02.09, 20:56
      juz i tu jestem smile

bede czytac i pisac!

pozdrawiam
      Kwiecienka z Postanowieniem
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.02.09, 08:26
        Ooo i Kwiecienka zawitalasmileJak fajnie-witajsmile
    • ciri_77 to jeszcze ja sie ujawnię, podczytuje nieśmiało 20.02.09, 12:09
      i zbieram inspiracje do eksperymentów kuchennych smile)
      • fettinia Re: to jeszcze ja sie ujawnię, podczytuje nieśmia 20.02.09, 12:29
        hej hej CirismileFajnie,ze dotarlassmileTo zbieraj zbieraj i dziel sie swoimismile
    • dorota-s2 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.02.09, 16:38
      fettinia napisała:

> Tak z ciekawosci pytam bo czasem czytam tu i owdzie-aa czytam
      Pogaduszki czytam
      > smile
      > To prosze sie ujawnicsmile
      NO nie, przepis na pączki to było to,ujwniam się witam i wpisuje do
      ulubiobionych.Od samego czytania nabiera się ochoty na pichcenie
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 22.02.09, 21:10
        smilefajnie-witaj i zagladaj do nas jak najczesciejsmile
    • kate781 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.03.09, 11:56
      czytam i uwielbiam smile
      Lubię tutejszą, bardzo życzliwą atmosferę smile
      Pozdrawiam,
      Kasia
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.03.09, 12:32
        smileWitajsmile
        ps-ja tez uwielbiam kluchy;D
    • pietnacha40 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.03.09, 17:23
      Ja tylko czytam i wciskam w ulubione,a póżniej szybko uciekam.Muszę
      fetti,bo zwariuję od tych smaków i zapachów big_grin Wrócę za pół roku.
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.03.09, 17:29
        taa niesmiala Pietnachabig_grinDD
        Dobra-mozemy extra proteinowy watek zalozyc jak chceszsmile
        • bryanowa-1 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.04.09, 18:06
          ja podczytujeuncertain zbieram sie na odwage
          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 10.04.09, 18:27
            WitajsmileTu naprawde nie ma sie czego bacsmileSami fajni ludzie i nie gryzabig_grinD
            • beata19735 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 13:35
              ja tez podczytujesad Dzisiaj pierwszy raz sie"odezwalam". smile
              Witam wszystkich
              • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 16:07
                Witaj swiateczniesmileI odzywaj sie czesciejsmile
                • beata19735 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 16:13
                  dzieki, i wzajemnie swiatecznie Ciebie pozdrawiam.Bede sie odzywac na 100%
                  • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 12.04.09, 16:19
                    smileciesze sie-juz zajrzalam do Twoich slodkich nalesnikowsmile
    • jicky7 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 15.04.09, 23:13
      Witajciesmile
      Czytam od dzisiaj. Baaardzo smakowite forum. A ja kocham gotować dla
      tych, których kocham.
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 16.04.09, 19:23
        hej hejsmilesliczne powitanie napisalassmile
    • stukam_kopytkami Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 09.05.09, 11:08
      Witam, ja Was czytam, ale zacznę się udzielać, bo też bawię sie w kuchni smile
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 09.05.09, 15:40
        Ooo prosze kto do nas zawitalsmileWitaj i piszbig_grin
    • mor_lena Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 15.05.09, 13:43
      Ja czytam od pewnego czasu. Bardzo tu miło i smakowiciesmile Ale mogę
      czytać tylko po trochu, bo zaraz się robię głodna, a czasowo jestem
      na diecie z powodu cukrzycy ciążowej. Dlatego Was sobie dawkujęwink
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 15.05.09, 16:04
        WitajsmileTo moze zaloz watek odpowiedni?smile Poszukamy jakichs przepisow,abys nie
        musiala sie tylko oblizywacbig_grin
        • brumming Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 31.05.09, 21:13
          Dzień dobry!
          Ja Was czytam smile
          Czytam też namiętnie Galerię Potraw i Forum Kuchnia, ale tutaj mi się
          wydaje spokojniej i przyjaźniej i może wkrótce nawet wyjdę z cienia tongue_out
          Tymczasem pozdrawiam Wszystkich użytkowników!

PS uwielbiam jeść i gotować i piec lubię (choć ze zmiennym szczęściem
          wypiekam) więc sie chyba na to Forum nadaję?
          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 03.06.09, 21:27
            smilewitajsmileno jasne,ze sie nadajeszsmilezapraszamysmile
    • roseanne Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.06.09, 17:18
      znalazlam link krana na jakims forum i przydreptalam
      dzien dobry
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 04.06.09, 18:07
        aaa no witajsmilei nie mow,ze taka niesmiala jestes hehesmile
        • fidyrytko Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 05.06.09, 12:16
          I ja Was czytam skrycie. Nie to, że nieśmiała jestem, ale w kuchni
          to ja Wam do pięt nie dorastam.
          A dziś, za Twoją radą, posiałam lubczyk. Jestem już ciekawa jego
          smaku w zupie smile
          • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 05.06.09, 12:45
            big_grin witajsmileCiesze sie,ze mimo wszystko tu dotarlassmile
            A co do dorastania do piet-kochana kazda z nas ma jaks wlasnie piete-achillesowabig_grin
            • korhana Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 06.06.09, 08:29
              Dziś po raz pierwszy tu się znalazłam ... więc pozdrawiam smile)
              Chętnie zagoszczę na dłużej ,bo lubię czerpać inspiracje
              na ,,kucharzenie" i w miarę wolnego czasu zaglądać tu będę smile)
              • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 06.06.09, 11:25
                WitajsmileZapraszamy jak najczesciejsmile
                • magdalenka79k Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.06.09, 13:24
                  Ja podczytuje smile gratuluje tak swietnego forum. Już pare przepisów wyprobowałam.
                  • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 18.06.09, 20:33
                    smileciesze sie-witajsmile
                    • papuzka_gda Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.06.09, 13:13
                      Witam, dopiero weszlam i pewnie bede zagladala czesciejsmile
                      Papuzka z Gdanskasmile
                      • aga4774 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.06.09, 13:50
                        też właśnie tu trafiłam i na pewno jeszcze zajrzęsmile
                        • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 19.06.09, 14:53
                          Witajcie-Papuzka i Agasmile
                          • pietuszki Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 20.06.09, 19:38
                            Ja przeważnie tylko poczytuję,Jak zamkniecie to się nie zapiszę bo nigdy nie
                            jestem pewna czy nie jestem niechcianym gościem
                            • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 20.06.09, 22:53
                              smilewitajsmilejesli zamkniemy to bedziesz juz w srodkusmile
                          • fajter22 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.09.09, 00:45
                            Tak wiec postanowilam ujawnic sie rowniez i ja smile Czytam, uwielbiam, bo
                            gotowac kocham, a jesc jeszcze bardziej lubie smile A dzis wieczorem mnie
                            bigos zaintrygowal, bo i u mnie w kuchni przypadkiem pachnie (pierwszy
                            od lat dwoch smile)
                            • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 30.09.09, 13:49
                              To witam i zapraszamsmileRowniez do pisaniasmile
    • malgosiach.2 Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 21.06.09, 13:37
      witamsmile trafiłam tu dopiero kilka dni temu, więc narazie tylko podczytujęwinka to co czytam mi się podobasmile Troszkę się porozglądam i pewnie zostanę na dłuzej, jesli pozwolicie.
      Pozdrawiam
      Gosia z Warszawy
      • fettinia Re: Kto nas tylko czyta?-watek dla niesmialych:) 21.06.09, 13:38
        WitajsmileCzytaj i piszsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka