21.02.14, 14:33
Wymyśl hasło reklamujące Szkołę Trenerów Biznesu lub Instytut Kształcenia Umiejętności Miękkich. Nagroda: dla 5 autorów najlepszych haseł zniżka na szkolenie w Szkole Trenerów Biznesu w wysokości 3505 zł i książka. Konkurs trwa do 5 III 2014 r. Wyniki konkursu zostaną zamieszczone 6 III 2014 r. na stronie IKUM. Propozycje prosimy przesyłać na adres biuro@ikum.pl z dopiskiem konkurs.

Obserwuj wątek
    • qrysiak Re: szkolenia 13.11.14, 14:49
      Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek.
      Może spróbujesz tego?
      Dyplom w języku polskim i angielskim plus jeszcze zestaw startowy z włosami i akcesoriami. No i rabat na włosy!
      Zwróciło się szybko i było warto. Trzeba rozwijać swój biznes, samo fryzjerstwo jest wszędzie, a brak właśnie specjalistów od przedłużania i zagęszczania włosów ? a chętnym naprawdę mam dużo!
      No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam jak zacząć, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Podstawy marketingu też wytłumaczyli na kursie :)
      Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for You. Pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka