Dodaj do ulubionych

Wątek obciachowy

23.03.11, 01:05
czyli American Idol. Oczywiście już mam swojego idola, jest to taki niewyględny gość o nazwisku Abrams, nazwiska nie pamiętam.Wejście moim zdaniem miał mocne, bo rozpoczął od tego ,zę on przeformułuje Idola, ale nie zabrzmiało to jakoś arogancko.Ale jest jeszcze jeden gostek, głos ma w kolorze Roda Stewarta, zaraz go znajde.... Paul McDonald..I just love this smile
Zaraz, poczekajcie, poslucham sobie jeszcze raz. Przesłuchałam jeszcze raz...to frazowanie absolutnie w takt, ta unikalna jakość ktorą ten facet ze sobą niesie, super smile
www.youtube.com/watch?v=0uBdopXi5Gs
teraz idę szukać Abramsa, ok to może się nadać smile Jak na ironię , "I put a spell on you", czy "i'Ve put spell on you" bo nie mogę dosłyszeć... no w każdym razie na początku widzicie karła w kubraku, a na końcu widzicie jakiegoś mighty giganta !smile) Bardzo proszę dajcie trochę uwagi temu człowiekowi.
www.youtube.com/watch?v=-utflNkMBmE
jajestema zafiksowana na tym facecie, jako zjawisku

Obserwuj wątek
    • shachar Re: Wątek obciachowy 23.03.11, 01:32
      po wysłaniu tego posta zaczęłam klikać,żeby może czegoś naprawdę się dowiedzieć. Bo niby spodobało mi się raz w tv, ale to nie jest miarodajne raczej.
      Co wam powiem, im dalej, tym lepiej smile
      www.youtube.com/watch?v=vyPHi4DY4fk
      • shachar Re: Wątek obciachowy 23.03.11, 01:58
        "don't trash hotel rooms". takiej udzielili mu porady sędziowie. Kurde, on ma dopiero 19 lat, a wygłąda i gada jak stary.
        • jan_stereo Re: Wątek obciachowy 24.03.11, 21:53
          To przez te brode tak staro wyglada, no i kawal chlopa ;"))
    • jan_stereo Re: Wątek obciachowy 24.03.11, 14:24
      zli ludzie blokuja wjazd na takie stronki w pracy, przypatrze sie z wielka przyjemnoscia wieczorasem ;'))
    • jan_stereo Re: Wątek obciachowy 24.03.11, 21:51
      Rzucil mi sie w oczy Steve Tyler, jakis taki poza czasem z wygladu sie zrobil, o 6 operacji za daleko...

A co do amatorow probujacych swych sil, odwzajemniam sie piosenka skomponowana przez znajomego z pracy, gosciu ma 60 lat, jebnal inzynierie w pierony, zostawil zone i dorosle dzieci, wyjechal do Niemiec i tam teraz gra sobie takie o piosenki:

www.youtube.com/watch?v=-3YXz_O2ANM
    • jan_stereo Re: Wątek obciachowy 25.03.11, 09:33
      Po spokojnym przesluchaniu powyzszych kawalkow, duzo bardziej podoba mi sie glos McDonalda niz Abramsa, moze ze wzgledu na maniere spiewania tego ostatniego w dotychczasowych nagraniach, chcialbym posluchac cos, gdzie sie nie spina i spiewa tak zwyczajnie.
      • shachar Re: Wątek obciachowy 25.03.11, 13:12
        po wygaśnięciu kontraktu Cowella, dobrali do jury Tylera i j.Lo. Oni robią całkiem OK robotę, zwłaszcza j.lo. , tak że nie boli mnie już brak Cowella. Tyler od czasu do czasu bonknie coś jk ktoś mu się spodoba pod względem stopnia wariactwa,. A Abramsa wywalili wczoraj z Idola głosujący telefonicznie Amerykanie, po prostu nie kupili go. Odratowało go jury, dali mu "wild card", i mówią" ty , my wiemy, ze umiesz śpiewać, to jakaś pomyłka jest"
        Ta, pomyłka, po prostu facet nie spełnia parametrów ładnościowych, efekt będzie taki, że nie zagłosują na niego za tydzień,o i już. No bo na dodatek kto się bawi w głosowanie na idola, dziewczynki 3x młodsze ode mnie, i takie są efekty.

a Twoj kumpel to taki John Porter smile
      • shachar Re: Wątek obciachowy 25.03.11, 13:42
        chyba masz rację z tym McDonaldem, Abrams spiewa przez zaciśnięte szczęki a u MD to jest efortless flow, aż się lepiej robi na miłe zaczęcie dnia
        • shachar Re: Wątek obciachowy 15.04.11, 03:05
          dzisiaj wyjebali McDoanalda z całych zawodów, do teraz nie mogę się uspokoić.
    • shachar Re: Wątek obciachowy 30.09.11, 14:41
      wczoraj właczyli mi tv, więc z wielką ochotą ogladałam wszystkie kanały na raz. Po dzienniku nowy program Cowella . X-factor, to samo co American Idol, tylko inaczej się nazywa.
      A w nim J. Little, fajnie jej wyszło smile
      www.youtube.com/watch?v=ljnrPQqYCxE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka