elissa2 Re: Galeria zdjęć 04.10.13, 19:25 farm6.staticflickr.com/5495/10073520013_13e86b8d37_z.jpg Odpowiedz Link
jan_stereo Rogacz 10.10.13, 23:13 W pierwszej chwili sie nie rzuca na tym zdjeciu, fajnie wkomponowany... Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 16.10.13, 14:55 zobaczyłam przedwczoraj w telefonie przy okazji sprawdzania pogody na weather.com i pomyślałam że muszę wkleić to zdjęcie na Oceanie. Klimatyczne kijanki, zdjęcie nazywa sie 'cloud of tadpoles' Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 16.10.13, 14:56 a może fajniejsze niż kijanki są te liście roślin górą. ułocze. Odpowiedz Link
rzeka.suf Re: Galeria zdjęć 16.10.13, 21:34 calosc jest swietna, jak jakas podwodna odyseja. niniejszym zarzucilam to sobie na tapete. Odpowiedz Link
rzeka.suf Re: Galeria zdjęć 26.10.13, 09:25 ło jezu, futrzasty kwiat!? owoc?! zbyt rano, zeby moc cos stwierdzic. Odpowiedz Link
shachar Re: Czy to Bjork ? nt 23.11.13, 13:23 zdjęcie było podpisane' Happy birthday, Bjork" więc chyba to ona. Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 01.12.13, 20:38 Kiedy przeglądacie zdjęcia( o ile przeglądacie), to co myslicie o zdjęciach ptaków? Bo ja niejednokrotnie jestem zafascynowana rozłożeniem piór, czy czymś w tej podobie, ale za chwię myślę " no tak, jest to kolejne zdjęcie ptaka, podobnego do poprzednigo ptaka..." Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 02.12.13, 20:59 Tylko jak patrze na pawie lub bazanty badz orlowate to jakos reaguje zywiej na ichnie piora, bo te inne stroszaki tak na mnie nie dzialaja..nie tak jak koty. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 13.12.13, 13:09 Ta Krolowa Sniegu tez udana kolorystycznie. Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 14.12.13, 00:42 cały czas poszukuję zdjęcia idealnego, ale to się chyba nie zdarzi. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 17.12.13, 13:00 to nie zdjecia sa idealne ale nasze na nich popatrzanie... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 03.02.14, 10:10 Ciekawa sprawa z tym zdjeciem bo akurat w ten piatek sie mocno zastanawialem w sklepie nad zakupem zielonego kalafiora ;')) Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 05.02.14, 03:09 Wygląda architektonicznie lepiej od zwykłego , to chyba wszystko z jego zalet. Natomiast pomyślałam sobie o paradoksie łażenia dwóch skafandrowców po czymś, o czym nie mają zielonego pojęcia. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 06.04.14, 23:56 Moglbym miec taka koszulke na lato, z podobnym nadrukiem, jak ten forumowy ;") Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 22.04.14, 21:14 ciekawe ze akurat bylem w gorach i zrobilem zdjecia malych owieczek... Odpowiedz Link
elissa2 Re: Galeria zdjęć 22.04.14, 22:19 ale ten mężczyzna trzyma ... kózkę n.b. fajna fotka! Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 24.04.14, 21:55 kozka czy owieczka to dla mnie jedno i to samo, jedno i drugie biale i kudlate i rownie glupie w zachowaniu ;')) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Galeria zdjęć 24.04.14, 22:24 dobrze dobrze, koziołek, baranek, wsio ryba... nie zagaduj tutaj, jeno pisaj obszerną relację ze swojej ostatniej wyprawy bo ja tu niecierpliwie czekam i się boję, że Ci wrażenia zaczną wyparowywać i za dużo ... stracę Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 12.05.14, 14:42 To ma nastroj. Lubie takie dni, mozna sobie wowczas milo posiedziec w domu i poczytac, sluchajac przy tym muzyki, bo slonecznosc nas nie rozprasza. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Galeria zdjęć 12.05.14, 22:28 Gdy weszłam na forum i zobaczyłam to zdjęcie przyszedł mi na myśl film, który kiedyś oglądałam i który bardzo mi się podobał, "Powder", z 1995 roku. Odpowiedz Link
elissa2 ptaszek 23.06.14, 00:09 farm4.staticflickr.com/3861/14453283276_eda10d7dd2_z.jpg śliczne stworzenie Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 30.06.14, 19:32 Bardzo intrygujaca fotka, jedna z lepszych w dziejach. Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 02.08.14, 20:54 Kudre, troche czasu zajelo mi wykoncypowanie ze z safari appla nie da sie kopiowac linkow do zdjec, a z Explorera na starym kompie da sie! to zaczynamy od poczatku tym wylinialym tukanem Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 06.08.14, 20:01 Tukan byc bardzo kolorowy, samo lato ze skrzydlami ;') Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 07.09.14, 18:08 Wyglada jak fotka z Kuby to obecne zdjecie ;') Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 07.09.14, 20:49 Na początku myślałam, że niosą dziecko, to byłoby logiczne, dwoje młodych ludzi idących przez piach. Ale nie , on niesie Figurę. A w ogóle to cieszę się, że zachowałam sobie tego starego trupa, mojego kompa stacjonarnego, który z Explorera pozwala mi na wklejanie zdjęć bez żadnych perturbacji. Apple, safari znaczy, jest bardziej kategoryczny w używaniu cudzej własności. Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 26.10.14, 08:28 nikomu nie podobał się wzorek między oczami tej zebry? to ja wkleję, bo mi się podobał Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 28.10.14, 14:42 Zebra bardzo ladne oczy ma (tak sobie pomyslalem, jak pierwszy raz zobaczylem), komponowaly sie z tym wzorkiem. ps. a ta wielka fala robi wrazenie i jest na czasie, tutaj u mnie sporo surferow, w takiej Kornwalii, sezon.... Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 14.12.14, 20:09 Ą! Nie zauważyłam twojego wpisu, chodzi o fotkę na górze, czy o jakąś wcześniejszą? A zresztą, o jaką by nie chodziło, to nie wiem, gdzie taka woda, mam nadzieję, że obok mojej przyszłej hacjendy Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 14.12.14, 23:31 Myslalem ze to wlasne nogi sobie moczysz ;')) Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 15.12.14, 03:19 To nie mój giczoł, jakiś flickrowski. Aczkolwiek wakacje należą mi się bardzo. Tobie też. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 29.01.15, 21:46 Bardzo meksykanski ten ornament na zdjeciu, no i fajne zdjecie, wiecle pozytywne... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 24.02.15, 21:01 Fajne zdjecie, tez takie bede wkrotce robil ;')) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 20.04.15, 23:26 Jak bede w czerwcu nad morzem to taki widok sloneczny chce miec ;')) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 08.09.15, 23:47 takie jablka.... kojarza mi sie z ogrodkiem mojej prababci, na kresach wschodnich, jeszcze sliwki i bylby komplet. Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 09.09.15, 01:30 u mojego dziadka, bardziej w okolicach obory niż domu, stało drzewo papierówkowe. Jedyne drzewo na które mogłam wejść, bo było krzywe, gruby konar, (tak mi się wtedy wydawało, że był gruby), plon co 2 lata, po roku obfitym następował rok marny. Zielone jabłka obstukiwałam na takim kwadracie metalowym do klepania kosy, nie wiem jak to się nazywało, ale to było coś 4x4 centymetry wbite w kołek drewniany, ten z kolei wbity w ziemię na podwórku. Jabłka obijało się żeby straciły trochę kwachu. Zielonymi jabłkami karmiłam też krowę. Odpowiedz Link
pastwa Re: Galeria zdjęć 24.10.15, 23:20 Nigdy nie bylo u mnie dzikow i czas najwyzszy! Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 24.11.17, 19:32 Bardzo sie wpasowuje w moj klimat to afiszowe zdjecie. Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 25.11.17, 23:09 To fajnie, że ci się podoba, w końcu to twoje forum. Wklejam co mi się spodoba wizualnie/klimatycznie, czasami zahacza o ocean, to akurat zdjęcie jest smutne, moim zdaniem, raz kolorystycznie, dwa wymownie, taki abyss, samotny człowiek stara się ku światłu, cokolwiek to miałoby być, wokół mało kooperacji, tylko akwalung tego człowieka, a to mało. Boję się, kiedy parzę na to zdjęcie, że zaraz się uduszę. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 07.12.17, 15:42 To jest samo zycie, bez oszukiwania nas samych ze ktos jeszcze nas do czegokolwiek popycha. Mozg jest samotny z natury ;')) Odpowiedz Link
shachar Re: Galeria zdjęć 03.02.19, 09:19 Sorry za to ogromne zdjęcia babki z naręczem kostiumów kąpielowych, ale kiedy zobaczyłam te kolory, nie mogłam się oprzeć. Zdjęcie jest z NYT, o procesie w sprawie dizajnu tychże kostiumów. Jedna babka, jakaś żydówka chyba w NY wymyśliła sobie, że rzuci dotychczasową karierę i będzie projektować kostiumy. Sprzedaje je za ok $248 do wielkich sklepów i chce mieć patent na wyłączność. Okazało się jednak, że inna pani w innym końcu świata, chodzi po plaży i sprzedaje takie same kostiumy swojej roboty i pomysłu po parę dolarów. Jedna baba drugiej babie wytoczyła proces. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Galeria zdjęć 03.02.19, 22:52 to jest czysty debilizm co sie dzieje z tym prawem do wlasnego pomyslu, jeszcze niech sie fryzjerzy pozywaja o to ze jeden z drugim scieli jakas na podbna modle. a tak poza tym, co ta biedna babka z plazy moze zaplacic tej z NY, no i jaka to konkurencja dla niej, chyba ze sam pozew jest czysto w celach reklamowych, bo doradzili tak jej promotorzy produktu. Odpowiedz Link