Dodaj do ulubionych

Video VHS ?

28.05.13, 01:09
Lo matko, kto takie cos jeszcze odwiedza:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13977280,_Bywaja_dni__ze_nie_przychodzi_nikt___Ostateczny_koniec.html#MT
ja bym nawet mial teraz problem z zakupem wlasciwego kaseciaka VHS, ale pewnie nostalgia jakas tam jest, ale to bardziej do formatu i do czasow, kiedy ciezko bylo zdobyc film wiec ogladalo sie co popadnia ;'))
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: Video VHS ? 28.05.13, 01:22
      Ja mam sprawne video. I nadal wiele kaset z filmami a przede wszystkim z różnymi ciekawymi programami z tv. Ale mam też coś ważniejszego i cenniejszego. I mam dylemat jak to przegrać na płyty czy inny nośnik. Są to filmy kręcone kamerą, szczególnie tą starszą z większymi kasetkami. Są na nich imprezy rodzinne, święta, podróże, nasze zwierzęta... Masa wspomnień, bliscy, których już nie ma...
      • anna_kazior Re: Video VHS ? 04.06.13, 13:36
        elissa2 napisała:

> I nadal wiele kaset z filmami a przede wszystkim z różnym
        > i ciekawymi programami z tv. Ale mam też coś ważniejszego i cenniejszego. I mam
        > dylemat jak to przegrać na płyty czy inny nośnik. Są to filmy kręcone kamerą,
        > szczególnie tą starszą z większymi kasetkami. Są na nich imprezy rodzinne, świę
        > ta, podróże, nasze zwierzęta... Masa wspomnień, bliscy, których już nie ma...

Znam to, ostatnio przy porządkach znalazłam zapomniane już 20 kaset vhs w pudle schowane w piwnicy. Chciałam wrócić do wspomnień rodzinnych, ale mój magnetowid był niesprawny. Znalazłam na necie serwis www.vhs24.pl działający na terenie całej Polski i czytając pozytywne opinie na temat tej firmy zdecydowałam się do nich wysłać moje wspomnienia. Byłam zaskoczona jakością nagrań jakie dostałam z powrotem, takie piękne kolory... Pełen profesjonalizm firmy, polecam w pełni smile
        • anna_kazior Re: Video VHS ? 11.06.13, 10:57
          www.vhs24.pl
          • elissa2 Re: Video VHS ? 11.06.13, 12:58
            Dzięki za info, gdy mi tylko jakaś kasa wpadnie, przymierzę się do tego smile
    • anna_kazior Re: Video VHS ? 11.06.13, 13:07
      no jak widać, zdarzają się takie osoby, które nie idą z czasem, zostają na pewnym etapie i nie akceptują zmian smile na allegro pewnie są jeszcze magnetowidy, ale pewnie mocno przykurzone i możliwe nawet, że przybrudzone, a co najważniejsze to nie wiadomo czy sprawne smile za to nowego się pewnie już nie kupi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka