Dodaj do ulubionych

Ivano-Frankovsk

27.02.22, 19:10
Stamtąd pochodzi moja stepmom, którą kiedyś opisywałam na forum Pacaneum jako panią z czepkiem pod prysznic w piracką flagą z przodu. Przesiedlona po wojnie do Braniewa. Rozmawiałam wczoraj z nimi, ojciec nawet byłby skłonny przyjechać do NY na czas nieokreślony, ale ona nie, nie zostawi córki w Gdańsku. O, i tak.
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: Ivano-Frankovsk 27.02.22, 19:14
      Tak samo blisko i do Polski i na Slowacje i do Rumunii i na Wegry, bardzo ciekawe polozenie.
      • shachar Re: Ivano-Frankovsk 27.02.22, 19:36
        To dawny Stanisławów, tak się to miejsce nazywało przed wojną. Dlatego, że moja stepmom miała matkę Polkę pozwolili im przejechać do Braniewa.
        To bardzo dobra kobieta, mimo swoich wad, lepsza od mojej matki pod wieloma względami. Choćby takim, że ma więcej tolerancji dla mnie i moich wariactw smile Żałuję, że nie była moją mamą od początku, miałabym się lepiej.
        • kalllka Re: Ivano-Frankovsk 28.02.22, 12:12
          Tez jestem tego zdania, zwłaszcza w dzisiejszych, informatycznych czasach, jaka Mac/ adres/ taka nać.

• kalllka Re: Ivano-Frankovsk 28.02.22, 12:54
            Stare sprzed inwazji, ale dokładnie pokazujące metody uzyskiwania przewagi taktycznej, mentalnej:
            74% of ransomware revenue goes to Russia-linked hackers www.bbc.co.uk/news/technology-60378009
            Jest duże prawdopodobieństwo, ze 150.000 uchodźców ukraińskich, nieświadomie, ale przeniesie, w swoich telefonach, dobrze ukryte bugi..

A tutaj polskie, „trochę nieprzemyślane” info: sposób postępowania

tvn24.pl/biznes/z-kraju/konflikt-rosja-ukraina-dzwoncie-w-dzien-i-w-nocy-baza-danych-kremla-upubliczniona-przez-ukrainskich-hakerow-5616528

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka