taniarada 06.05.23, 22:12 Możesz usunąć moje wpisy .Nie chcę tu smędzić i mędzić .Potrzebuję trochę spokoju.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: Jasiu jako moderator 06.05.23, 22:34 To tak nie działa. Jesteś odpowiedzialny za swoje wpisy. Jak chcesz wykasowywać swoje wpisy, to załóż swoje forum, jak tu naczelny. Odpowiedz Link
shachar Re: Jasiu jako moderator 06.05.23, 22:40 Hmmm... weszlam na jakiś inny wątek i powiem tak; zyczę wam tania rado i ta jakiegoś spojrzenia pod kątem, może z księzyca, może z jeszcze dalszej planety. Forum psychologia jest pomocne, ale do jakiegoś czasu. Odpowiedz Link
dodupiec1 Re: Jasiu jako moderator 06.05.23, 23:31 Racja. Ja też nie jestem dumny ze wzystkiego, czego tutaj dokonałem, też chcę odejśc, ale co napisałem to moje i nie zamierzam się tego wypierać. Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 01:04 Dziękuję za życzenia. Tobie życzę byś nigdy nie zaznała tego co wiele kobiet z forów GW i nie dostała po miesiącach nękania takich „życzeń”, jak twoje… Masz malutką próbkę wyczynów pana i reakcji kobiet w wątku z e-mamy, link zamieściłam w „ innym wątku”, w nim jest m.inn. opinia moderatora forum Kraj i Religia snajpera55, że „ sprawa taniejrady” nadaje się do prokuratora. Wszystkiego dobrego. —— Posty taniejrady powinny, moim zdaniem, tutaj zostać. Będą dowodem na uporczywe, ubeckie nękanie. Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 05:48 shachar napisała: > Hmmm... weszlam na jakiś inny wątek i powiem tak; zyczę wam tania rado i ta jak > iegoś spojrzenia pod kątem, może z księzyca, może z jeszcze dalszej planety. Fo > rum psychologia jest pomocne, ale do jakiegoś czasu. Tu nie chodzi o forum psychologia tylko ta kobieta co biega za mną po wszystkich forach .Po co tu przyszla jak jej nigdy tu nie było .Ja już tam nie będę się udzielał choć łaczyly mnie przyjażnie z niektórymi. Admin strony poradził mi by ją wygasić ,ale się nie da bo nie widzisz co pisze .A wpadła to 3O kwietnia i obrabia mi tyłek .Nawet na prywatnym też potrafi podobna wejść pod innym nickiem . Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 06:37 shachar napisała: > To tak nie działa. Jesteś odpowiedzialny za swoje wpisy. Jak chcesz wykasowywać > swoje wpisy, to załóż swoje forum, jak tu naczelny. Ja jedynie mogę przeprosić i tyle .Jestem na dwóch forach prywatnych z funkcją moderatora .Ale te fora to mniej więcej to samo co tu tylko bardziej intymne .Nie mam czasu na potyczki personalne ,zawsze z tym walczyłem .Można coś napisać ,wymienić się informacjami i .Była tu kiedyś Hana ,ona też szuka miejsca na ziemi . Mam teraz urlop do poniedziałku i w nocy wyjazd .I tyle i aż tyle. Sorry . Odpowiedz Link
shachar Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 07:29 Take it easy. tutaj nikt cię nie zna, zaczynasz z czystą kartą, po jakimś czasie okaże się kto zacz. I tyle. Jesteś welcome jak każdy inny normalny człowiek ze swoimi poglądami. Jak będzie coś nie tak, to ci powiedzą. I to prawda, ta przyszła po tobie. Za tobą? Nie wiem o co się kłocicie, ale to wszystko dziecinada, bodnijcie się oboje w buły, jak mawia Imek. Nikt tu nie chodzi po forach e-mama i e-dziecko i e cośtam, piszta tam sobie co chceta, nikt o tym nie będzie wiedział. Tu ma być przyzwoity content, ot co. Tylko rock and roll. Zadnej dramaturgii, że jedna pani drugiej pani nasrała do bani 40 lat temu na forum psychologia Tutaj jest jak w rodzinie jakiejś idiotycznej, internetowe siostry i bracia cioteczni, jak będzie trzeba, to się ciebie obroni. Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 07:58 Jesteś dla mnie jak siostra 😊Zawsze mi mówiła Bogdan zachowuj się ,by nikt przy tobie nie płakał .Już jej nie ma rak płuc ją zabił .Do końca paliła .Przeszła zawał uratował ją lekarz ,który akurat był w pobliżu .Prawda życiowa nas wyzwoli ,a czas pokaże . Odpowiedz Link
shachar Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 08:52 Te te, na siostrę to trzeba sobie zasłużyć Najwpierw, najsamprzód, Bodziu, bo domniemywam, że takim cię ochrzcili, trzymaj swoje statystyki pierdolnięcia pozytywne, nie jakieś wygibaszenia z forum psychopatologii. No i sorry że umarła, ktokolwiek to był. A tak na lżejszą nutę, fantastycznie jest siedzieć z psem na ganku w nocy i rzucać mu groszki karmy dla psów, żeby znalazł w trawie. Powoli ogarniam swojego Aspergera, to znaczy, przyzwyczajam się do swojego chamstwa, niedostosowania, i samotności. Na forum czuję się fantastycznie. A Jasiu jako moderator, bo zerknęłam na górę, w jakim to ja wątku piszę, zawsze mówił, że mniej znaczy więcej w sensie moderacji, Jasiu to jest wlaściciel idealny.Bez wybzdyczonego ego. Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 10:17 shachar :„Nie wiem o co się kłocicie, ale to wszystko dziecinada” —— Bardzo się mylisz. Jak nazwać to, że przyznając się do nieznajomości tematu wygłaszasz taką opinię j.w. „Ta” przyszła tu z powodu, który wyłuszczyła wystarczająco dobitnie. Wyłącznie dlatego, że pan zaczął mnie oczerniać i patologicznie kłamać przed osobami, które są nieświadome sytuacji. Bardzo się mylisz lekceważąc problem. Ci, którzy tego osobnika znają doskonale wiedzą o czym piszę. Może zajrzy na ten wątek jan_stereo. On wie o tym człowieku tyle, że będzie wiedział o co tu chodzi. Gdy miał z nim wątpliwą przyjemność kontaktu taniarada występował na FPsych pod nickiem n4rmoorr i n4rmoor1, postaram się odnaleźć opinię j-s o tym patologicznym osobniku. Tymczasem jedna z wielu opinii z wątku, który polecałam do zaznajomienia się z jednym z aspektów działalności tego użytkownika. Autorka jest prawnikiem, adwokatem, waży słowa i nie rzuca ich na wiatr. Odpowiedz Link
shachar Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 13:23 acha, i ty przyszłaś ostrzegać. Dobra, niech przyjdzie jan stereo i zabanuje kogo trzeba, ale na razie to mi wygląda, że łazisz za człowiekiem po forach i robisz mu koło dupy. Tu taniarada jeszcze nikogo nie zabił. Daje tanie rady, to wszystko. So fuck off. Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 22:28 Nie, nie przyszłam ostrzegać. I słusznie, bo teraz widzę, że NIC by to nie dało. Wyraźnie napisałam w pierwszym poście, z którym tutaj przyszłam oraz poniżej dlaczego - trzeba jeszcze raz? Wyłącznie dlatego, że jestem oczerniana przez patologicznego kłamcę o połamanej psychice i to od dwóch bez mała lat, dlatego, bo nie jest „ dziecinadą” obrona swojego imienia. Janowi_s przypominam jego wymianę zdań z taniąradą występującym w tym czasie na FPsych pod nickiem n4rmoorr Paniom dziękuję, poszerzyłyście bank moich doświadczeń Jana pozdrawiam, pamiętam kawałki naszych dyskusji na „ starym” FPsych Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 11:34 Ta też za mną lata, nawet na prywatne forum wlazła. Na tarnobrzeskim forum też była. Nikt za nią nie biega, tylko ona prześladuje innych. Jej wpisy powinny być usunięte, pozdrawiam - Dana. Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 12:35 Ja myślę że muszę przestań na ten czas pisać ,a Jasiu ja zablokować .Nie mam czasu nie pierdy z tą osobą .Dzisiaj wyjeżdżam . Coś co się nie mieści w głowie .Sorry przepraszam za wszystko . Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 12:41 Pani Danuto Nigdzie nie „wlazłam”, masz udzieloną paranoję, twoje prywatne forum jest ostatnim miejscem w sieci gdzie chciałabym być i w nim uczestniczyć. Ileż można powtarzać, że piszę pod JEDNYM nickiem i NIE JESTEM żadną pannąnasturcją, annąboleyn i szeregiem innych nicków na których punkcie u pana taniejrady rozwinęła się obsesja. Wkręcił Cię taniarada pięknie, książkowo, przykładowo, dla studiujących psychologię pokazowo i służysz mu za „ latającą małpę” posłusznie od około roku nie przyjmując do wiadomości żadnych argumentów od nikogo i dowodów na jego podłe działanie w sieci. Posługujesz się także conajmniej kilkoma nickami, by skryć swoje działanie. Droga Danusiu, słoneczko ty nasze , fora GW o ile nie są zamknięte, to są OTWARTE dla wszystkich i nic ci do tego, kto, gdzie „ włazi”, podobnie, jak i ty „włazisz”, Słoneczko na wszystkie fora, na które „ wlazłaś”. Mam nikłą nadzieję, że te proste zdania będą dla Ciebie zrozumiałe. Kto potrafi posługiwać się wyszukiwarką, będzie wiedział, że kłamiesz, Słoneczko, na zamówienie kłamiesz, fe! Twoje inne nicki to m.inn. xdanax, xxdanaxx i kilka innych Wykonałaś zadanie, zostaniesz pochwalona. Miłego dnia Danusiu i smacznej kawusi Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 13:36 Używać wyszukiwarki po nickach i rozumu, wyjść z tej ciepłej kałuży A jak kto leniwy, to mogę powrzucać z archiwum gromadzonego dla mojego adwokata. Oto reakcja jednej z forumowiczek z forum e-mama, czasem kobiety bywają przez tego pana wyprowadzone z równowagi: Odpowiedz Link
elissa2 Re: Jasiu jako moderator 07.05.23, 13:49 taniarada napisał: > Możesz usunąć moje wpisy .Nie chcę tu smędzić i mędzić .Potrzebuję trochę spok > oju.Pozdrawiam. > Nie przejmuj się tak. My tu nic sobie nie robimy z tych, którzy przyłażą tu, żeby (jak to bardzo trafnie ujęła Shachar) robić komuś koło dupy. Przecież w żaden sposób nie naruszasz tu netykiety. Poza tym, chyba już z kilka razy z zainteresowaniem przeczytałam informacje, które zaserwowałeś. Więc nie wszystkie Twoje rady są tanie. Odpowiedz Link
shachar Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 02:24 Khem....wy tak na serio? Pojebało was, czy coś? Dzięki bogu, mam różne schorzenia, ale one są niewinne w porównaniu. Odpowiedz Link
shachar Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 02:46 I jeszcze jedno khem...Jasiek, ty uczestniczysz w tym wszystkim? W pale się nie mieści...chyba wypiszę się z gazety, jeśli to prawda Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 09:26 shachar napisała: > I jeszcze jedno khem...Jasiek, ty uczestniczysz w tym wszystkim? W pale się ni > e mieści...chyba wypiszę się z gazety, jeśli to prawda Coś niesamowitego . Miała jakieś przykre doświadczenie z tym stalkingiem i z ofiary zrobiła się prześladowcą .Brzydzę się donoszeniem ,ale kiedyś ją zgłosiłem ,posty są usuwane ..Ale dalej to robi .Nie zważa na nic że się ośmiesza . Coś się jej zrobilo w głowie .Pozdrawiam Shachar. Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 10:06 Nie, NAS nie „ pojebało” - proceder chuligaństwa, rozbijania forów i molestowania kobiet na forach przez tę osobę jest znany od lat, tylko w zaciszu tego oceanu, który w tym kontekście wydaje się być ciepłą kałużą jest nieznany. Mówisz o „ pojebaniu” do osoby nękanej miesiącami, zasypywanej niechcianymi mailami z goźbami karalnymi, z wulgarnymi wyzwiskami i ordynarnymi propozycjami…Gratuluję empatii. Są uczestniczki, które od kilku lat nie mogą się uwolnić od „zainteresowania” tego osobnika, nękania i obsmarowywania dlatego, że odmówiły kontaktów prywatnych i zacieśniania znajomości na warunkach wiadomych… Jest całe grono tych, którzy ten proces znają, opisują, sukcesywnie zgłaszają administracji, apelują o trwałe zbanowanie tego użytkownika i za to są ordynarnie oczerniani, jak ja. Weszłam tu, bo i tutaj zawędrował ten osobnik, by mnie w akcie chorej zemsty za pisanie prawdy obsmarować. Tylko dlatego to piszę, że nie reaguje na żadne apele o zaprzestanie ataków na mnie. Mam po analizie sprawy przez mojego prawnika gromadzone archiwum wpisów tego człowieka. Wpisów spod wielu jego nicków, których miał dziesiątki i wcale się z tym nie krył, że w głębokim miejscu ma niezliczoną ilość banów za awanturnictwo, plagiatowanie i nękanie kobiet. Nie zamierzam tu już więcej zaglądać. Pan taniarada vel n4rmoorr vel n4rmoorr1 vel bguslawko_1 i ponad sto! innych nicków będzie nadal kłamał i lżył jak z nut. Widzę, że trafił na żyzny grunt to znaczy ocean naiwności… Poniżej jeden z dziesiątków apeli wielu użytkowników do administracji o trwałe zbanowanie tego osobnika, wieloletniego moderatora forów GW, który ma wgląd do wszystkich działań użytkownika „ taniarada”: Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Jasiu jako moderator 08.05.23, 12:48 no i komu tu kurwmorpier wierzyc ? i pomyslec, ze mnie biednemu wodzowi vel imkowi niektorzy wciskaja manipulacje. czas by bodnac sie w buly ! Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 14:00 Brzydzę się takim zachowaniem, jak publikowanie oszczerstw na temat drugiego człowieka. Rozmawiam z Bogusławem na forach i takich zachowań, jakie opisalas, nie stwierdzam. Brzydko się bawisz czyimś kosztem. Nie jesteś dla mnie partnerka do rozmowy. Odpowiedz Link
hana2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 14:53 Może nie byłaś w typie B. Szybko pokazałaś swoje zdjęcie. Nie jestem za tym, aby wyciągać sprawy, które zostały zamknięte, wyjaśnione. Ja mam nadzieję mieć z nim teraz neutralne kontakty. Bez pretensji, że nie chciałam się spotkać. Był może w jakimś dołku, to się tak dziwnie porobiło. Danusiu daj spokój tej sprawie. Odpowiedz Link
hana2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 15:14 Żeby nie było. Nie miałam propozycji seksu. Po prostu miałam kłopot z zakończeniem znajomości. Odpowiedz Link
hana2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 16:04 Napiszę jeszcze inaczej: był nachalny, autorytarny, impulsywny. Ale nigdy obleśny. Jeden wpis na FR spowodował, że przykleiła się do niego opinia, krzywdząca wobec tego człowieka. Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 16:41 Haniu, a Ty jaka jesteś? Napisz coś o sobie a nie obrabiasz tyłek Bogusławowi. Prosiłam, by nie ujawniać na forach informacji z mojego prywatnego forum. Brak Ci elementarnych podstaw dobrego wychowania. Ja nie pisze kto i kiedy wstawił na moim prywatnym forum zdjęcia. Sorki, Bogusławie, ale musiałam powiedzieć, co myślę. Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 16:44 Cosik mi tu nie gra, skoro miałaś problem z zakończeniem znajomości, to dlaczego latasz za nim i wypisujesz bzdury na jego temat? Szanujmy wspomnienia! Odpowiedz Link
hana2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 16:56 Ja nie wiem jak wyglądasz. Nie widziałam twojego zdjęcia. Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:03 Do Ciebie, Haniu, nic nie dociera. Szanuj ludzi i wspomnienia. Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:04 Chcesz pogadać? Pisz na prywatnym forum. Nie chcesz? Nie zawracaj gitary! Odpowiedz Link
hana2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:07 Danusiu ja nie chcę budzić niesmaku forumowiczów oceanu animozjami z psychologii. Razi mnie twój brak obiektywizmu. Znasz relacje jednej ze strony. Ale w twoim świecie kobiety głosu nie mają. Zawsze o nich z pogardą. Żadna ci nie dorasta i w realu i w necie. Może przyjzyj się relacji z matką. Bez odbioru. Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:11 Oj , dalyscie na psychologii popis swoich umiejętności we 3. Bez odbioru! Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 10.05.23, 05:20 Najpierw przyszła Ta i wyciągnęła brudy z dawnych lat ,choć nie zna i nie znała innych relacji i dużo się zmieniło .Teraz wy dwie toczycie boje o coś czego tu nie nazwę .Zamiast normalnie dyskutować .Jedna by mogła w sprawach ogrodniczych ,druga w społecznościowych .Ale nie pewnie obie strzelą focha zamiast na tym spokojnym forum rozmawiać .Smuteczek panie dwie . Odpowiedz Link
ta Re: Jasiu jako moderator 10.05.23, 08:22 Kłamie pan. „Ta” przyszla tylko dlatego, ze na tym forum, poza jej plecami zacząłeś pan na nią pluć. Wszystko jest w wątku „ Jasiu miał rację” - wystarczająco obszernie i jasno wyjaśnione. I znowu wycierasz sobie pan gębę moim nickiem ! A chodzi o to, byś pan wreszcie przestał mnie nękać i oczerniać. To jest proste jak drut. Pana chore relacje z tymi dwiema kobietami, wasz pokręcony trójkąt i wasze wzajemne manipulacje rozwlekane po forach g…. mnie obchodzą, żeby była ostateczna jasność. —— To, o czym ja piszę tutaj i to, co wasza trójka między sobą „załatwia” nie ma ze mną nic wspólnego! Ja mam sprawę do pana, oszczerco, odklej się ode mnie i tyle.To takie proste. Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 14:02 Jasiu, zablokuj Te, bo wam rozwali całe forum, pozdrawiam -Danka. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:15 staliśmy się jako forum teatrem zmagań walczących ze sobą dziwnych osób.Mnie się to srednio podoba,jednakowo mi daleko do wszystkich biorących w tej naparzance postaci.Choćby nie wiem jak, ta czy inna osoba przekonywała mnie do swoich racji,pozostanie dla mnie jednakowo żałosna.Moi mili, przekroczyliście granice prywatości,to może umówcie się na real ,dajcie sobie po pysku i nie przenoście nam tu swojego ujadania ? Odpowiedz Link
bento67 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:18 Dobrze, Krytyku. Nie będę tu więcej pisać, chciałam tylko stanąć w obronie Bogusława. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hana2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 17:25 Dla mnie są żałosne tego typu apele. Chwycenie się okazji, aby wybić się ponad tłuszcze. A fuj, ale podczytuję. Brzydzę się, ale śledzę. Przykre, że ludziom brakuje chęci aby z wyczuciem gasić zwyczajne, ludzie pożary. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 19:48 Po co tu się wybrzuszacie?Czy nie po to ,żeby ostatecznie przygwoździć przeciwnika na oczach nowej publiczności w nowym teatrze?Bo tamte teatry nie zadziałały?Dlaczego nie naparzacie się już na jakimś e-mail,e-tata ? Nie zadziałało?Zachowujecie się jak sfora zdziczałych psów,które w zacietrzewieniu walki,z pianą na ustach przebiegają szczekając z podwórka na podwórko.Moze trzeba na to spojrzeć z boku? Więc piszę co widzę stojąc z boku. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 20:25 Przepraszam,że czujesz się obrażona,ale tak to wygląda.Zreszta podjęłaś już wcześniej decyzję o opuszczeniu forum.Szkoda,bo może jesteś w innych wymiarach ciekawa osobą Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 20:47 Przykre, że ludziom brakuje chęci aby z wyczuciem gasić zwyczajne, ludzie pożary. Czy ja dobrze widzę?Proponujesz,żebyśmy tu -my dorośli ludzie -wystepowali w roli pań przedszkolanek i poskramiali Was w waszych nieumiarkowanych zachowaniach?!?Dobrze,ale kto ze mną to uzgodnił,że będę to robił za darmo?Nawet przedszkolankom się płaci za pracę Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 19:30 krytyk2 napisał: > staliśmy się jako forum teatrem zmagań walczących ze sobą dziwnych osób.Mnie s > ię to srednio podoba,jednakowo mi daleko do wszystkich biorących w tej naparzan > ce postaci.Choćby nie wiem jak, ta czy inna osoba przekonywała mnie do swoich r > acji,pozostanie dla mnie jednakowo żałosna.Moi mili, przekroczyliście granice p > rywatości,to może umówcie się na real ,dajcie sobie po pysku i nie przenoście n > am tu swojego ujadania ? Oj bo przypomnę kto smażył cholewki i do kogo .Niech dziewczynki sobie pobrykają jak lubią 😀 Odpowiedz Link
taniarada Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 19:41 Panie krytyk2 trochę ogłady to damy są .Po pysku ???? Nie przystoi ,oj bardzo nie przystoi . Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 19:56 a ty rada bodnij sie, przywlokles sie nie wiadomo skad, a za toba watacha kochanek. krytyk ma racje. my tu mamy swoich manipulantow, jak imka czy hsirka. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Jasiu jako moderator 09.05.23, 20:26 😁 staromodny jesteś,kobity potrafią być bardziej agresywne od mężczyzn Odpowiedz Link