Dodaj do ulubionych

Atom z Zaporoża

25.06.23, 23:55
Ponoć wszystkie potrzebne ładunki wybuchowe są już zainstalowane i czekają na decyzję o eksplozji.To jest w tej chwili pierwsza opcja atomowa Putina
Nie wiem czy się przesłyszałem, ale Zachód miałby potraktować eksplozje elektrowni na równo z użyciem bomby atomowej i analogicznie odpowiedzieć.Czyli jak ?Atakiem z użyciem pocisków nuklearnych? Czy też wjechaniem sił konwencjonalnych NATo do Rosji ?
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 01:41
      dwoch US senatorow zglosili tego typu uchwale.
      • a_iii_ty Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 02:46
        o ile pamietam, panstwa NATO musialyby
        odczuc promieniowanie, i dopiero wtedy by odpowiedzialy militarnie.
        • krytyk2 Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 07:36
          Że odczują, to jest pewne.Kwestia wiatrów i odległości.Na pewno Polska , Słowacja Czechy, prybaltyka no i -przy dłuższej ekspozycji - Niemcy, Finlandia, Dania ,Holandia. Putin nie będzie chciał umrzeć sam
    • rzeka.suf Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 04:03
      to chyba nie ma znaczenia, co byloby pierwsza odpowiedzia nato, gdyz odpowiedzia rosji na te odpowiedz musialby byc atom.
      • krytyk2 Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 07:39
        No tak, Putinowi już nie pozostał żaden as w rękawie.Ta Twoja lokalizacja nie jest złym rozwiązaniem na okoliczność wojny stomowej.
        • rzeka.suf Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 13:39
          tyle, ze ja nie widze sensu w przezywaniu wojny atomowej. Moze za malo sie wczulam w Teda Kaczynskiego.
          Tzn: moze to i dobre byloby rozwiazanie dla swiata w szerokiej perspektywie, ale ja nie chce uczestniczyc w takim powszechnym surwiwalu na zgliszczach.
          • krytyk2 Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 13:56
            Wbrew deklaracjom wielu z nas, potem -w czasie takich kryzysów - wola przeżycia okazuje się silniejsza niż deklaracje.
            • rzeka.suf Re: Atom z Zaporoża 26.06.23, 14:10
              oczywiscie, wlacza sie turbo-instynkt.
              no, coz, czas pokaze big_grin
    • a_iii_ty Re: Atom z Zaporoża 27.06.23, 09:26
      czy mi sie wydaje, czy Putin posiwial ? 🫣
      • krytyk2 Re: Atom z Zaporoża 27.06.23, 09:32
        Na pewno się naciągnął.Ogladalem film z nim z okolicy 2015 roku ,to miał dużo więcej zmarszczek. Wygląda teraz sztucznie -twarz ma gładką ale spuchnietą a wobec tyłu ważnych wydarzeń może i zapomniał się pofarbować 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka