Dodaj do ulubionych

Kim bylismy

18.08.24, 01:48
przed narodzeniem?
Potencjalem w kalesonach matki i ojca?
onlinesologames.com/andy-lewicki
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: Kim bylismy 18.08.24, 13:15
      Przed narodzeniem byłam małą... fasolką. smile
      I choć pewnie trudno Ci w to uwierzyć, ale i Ty byłeś małą fasolką zanim się urodziłeś. smile
      • a_iii_ty Re: Kim bylismy 18.08.24, 13:32
        Laczego fasolka? Mow wiecej, to mnie intryguje?
    • a_iii_ty Re: Kim bylismy 18.08.24, 13:49
      Amor Fati 🤗
      • a_iii_ty Re: Kim bylismy 18.08.24, 17:46
        Solved
    • pinderynda Re: Kim bylismy 18.08.24, 20:13
      Wypowiem sie szczegolowo, bo nie mam czasu!

Nie tam potencjalem. Ja zylam juz wczesniej. I bede zyla znowu. I mean it! Wybralam sobie to zycie wink

Zawsze wierzylam w reinkarnacje, zanim jeszcze uslyszalam to slowo, i zawsze czulam intensywny zwiazek z niektorymi ludzmi (kilkorgiem, to nie jest duza liczba), tak jakbym ich znala, zanim spotkalam, a wrecz dluzej niz zyje.

Jestesmy z Lutym umowieni na nastepne wcielenie, umowilismy sie juz 20 lat temu smile Niezbyt szczegolowo, w zarysie, co do geografii, plci, co do tego, co bedziemy robic. Mam gleboka nadzieje, ze tak bedzie, bo jak nie, to sie naprawde wkurwie wink

Na in yeon sie nie znasz, prawda? No wiec z ludzmi, z ktorymi mamy cos bardzo wspolnego, spotkalismy sie juz w poprzednich zyciach. Trzeba 800 warstw in yeon, zeby zostac czyjas zona czy mezem big_grin Wystarczy, ze sie mijasz na ulicy. Tak ze jak byles tym bartnikiem w sredniowieczu, to jakas kobieta kupowala od Ciebie miod i moze to byla 798 warstwa, a potem w XIX wieku podkules konia dla jakiejs niewiasty, fast forward i... spotkales ja w polskim akademiku w II pol. XX wieku czy gdzie tam. Wiec policz dobrze, czy nie wymieniles juz z Szakira 800 razy opinii na forum, bo jak tak, to sie dobrze rozgladajcie w 2093 w Jokohamie wink

Ta koncepcja mi sie tak podoba, jest tak urocza, romantyczna i duszyszczipatielnaja, ze jestem sklonna przymknac oko na jej nielogicznosc, absurdalnosc i nieme zalozenie, ze czas nie moze byc liniowy w jej rezultacie, bo skad wzielyby sie pierwsze relacje? wink
      • a_iii_ty Re: Kim bylismy 18.08.24, 20:44
        Moze to i prawda co piszesz.
        Nie wiem. Jak spotkasz lutego, to jak poznasz, ze to on?
        • pinderynda Re: Kim bylismy 18.08.24, 21:22
          A nie wiem, ale chyba tak samo jaki teraz? Nie wiem, jak poznalam, ale jak poznalam, to wiedzialam, ze to nie jest ktos obcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka