a_iii_ty 18.08.24, 01:48 przed narodzeniem? Potencjalem w kalesonach matki i ojca? onlinesologames.com/andy-lewicki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: Kim bylismy 18.08.24, 13:15 Przed narodzeniem byłam małą... fasolką. I choć pewnie trudno Ci w to uwierzyć, ale i Ty byłeś małą fasolką zanim się urodziłeś. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Kim bylismy 18.08.24, 13:32 Laczego fasolka? Mow wiecej, to mnie intryguje? Odpowiedz Link
pinderynda Re: Kim bylismy 18.08.24, 20:13 Wypowiem sie szczegolowo, bo nie mam czasu! Nie tam potencjalem. Ja zylam juz wczesniej. I bede zyla znowu. I mean it! Wybralam sobie to zycie Zawsze wierzylam w reinkarnacje, zanim jeszcze uslyszalam to slowo, i zawsze czulam intensywny zwiazek z niektorymi ludzmi (kilkorgiem, to nie jest duza liczba), tak jakbym ich znala, zanim spotkalam, a wrecz dluzej niz zyje. Jestesmy z Lutym umowieni na nastepne wcielenie, umowilismy sie juz 20 lat temu Niezbyt szczegolowo, w zarysie, co do geografii, plci, co do tego, co bedziemy robic. Mam gleboka nadzieje, ze tak bedzie, bo jak nie, to sie naprawde wkurwie Na in yeon sie nie znasz, prawda? No wiec z ludzmi, z ktorymi mamy cos bardzo wspolnego, spotkalismy sie juz w poprzednich zyciach. Trzeba 800 warstw in yeon, zeby zostac czyjas zona czy mezem Wystarczy, ze sie mijasz na ulicy. Tak ze jak byles tym bartnikiem w sredniowieczu, to jakas kobieta kupowala od Ciebie miod i moze to byla 798 warstwa, a potem w XIX wieku podkules konia dla jakiejs niewiasty, fast forward i... spotkales ja w polskim akademiku w II pol. XX wieku czy gdzie tam. Wiec policz dobrze, czy nie wymieniles juz z Szakira 800 razy opinii na forum, bo jak tak, to sie dobrze rozgladajcie w 2093 w Jokohamie Ta koncepcja mi sie tak podoba, jest tak urocza, romantyczna i duszyszczipatielnaja, ze jestem sklonna przymknac oko na jej nielogicznosc, absurdalnosc i nieme zalozenie, ze czas nie moze byc liniowy w jej rezultacie, bo skad wzielyby sie pierwsze relacje? Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Kim bylismy 18.08.24, 20:44 Moze to i prawda co piszesz. Nie wiem. Jak spotkasz lutego, to jak poznasz, ze to on? Odpowiedz Link
pinderynda Re: Kim bylismy 18.08.24, 21:22 A nie wiem, ale chyba tak samo jaki teraz? Nie wiem, jak poznalam, ale jak poznalam, to wiedzialam, ze to nie jest ktos obcy. Odpowiedz Link