Dodaj do ulubionych

Po co Polsce

14.08.25, 23:25
Stosunki dyplomatyczne z Izraelem?
Podajcie mi jeden przyklad, nie w stylu, ze trzeba, ze powinno sie, ze inni maja, ze to i tamto.
Konkretnie prosze.
Sza(mbo)lom.
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: Po co Polsce 15.08.25, 16:03
      Cisza i brak reakcji na ten post mowi wiele.
      Pomoge Wam. Te dyplomatyczne stosunki sprowadzaja sie tylko do jednej rzeczy. Wzywania polskich dyplomatow do tlumaczenia sie z wybrykow kibolskich, do nieustajacych roszczen majatkowych, itp.
      W zasadzie chodzi o to, by kontrolowac co wolno a czego nie wolno w wolnym kraju, w Polsce.
      Sza(mbo)lom.
      Gasnice prosze, subito!
      • elissa2 Re: Po co Polsce 15.08.25, 16:50
        Nie wiem, co Ci mówi cisza i brak reakcji.
        Dla mnie Twoje pytanie było czysto retoryczne.
        Prawie wszystkie kraje świata podpisują konwencje dotyczące stosunków dyplomatycznych.
        Fakt, że cywilizowane kraje powinny się skrzyknąć i zerwać (lub chociaż zawiesić) stosunki dyplomatyczne z Izraelem, Rosją i jeszcze kilku innymi takimi delikwentami.
        • a_iii_ty Re: Po co Polsce 15.08.25, 17:16
          I o to mi chodzi. O zerwanie. W przypadku Polski to byloby jeszcze bardziej uzasadnione. Nie tylko Gaza.
          • a_iii_ty Re: Po co Polsce 16.08.25, 14:56
            Nie odpowiedzialas na moje pytanie.
            Mumbo jumbo nie jest odpowiedzia.
    • shachar Re: Po co Polsce 16.08.25, 15:15
      Pierwsze, co przychodzi do glowy, to ich wycieczki do bylych obozow koncentrcyjnych. Wyobraz sobie zakaz przyjzdu do Polski i krzyki podniesione z tego powodu, cala negtywna atencje. Zadnemu krajowi nie zalezy na negatywnej atencji, bo to sie przeklada na ich mozliwosci rozwoju, dealow miedzynarodowych.
      Nikt nie zyje w odosobnieniu, kazdemu potrzebna jest koalicja, nawet takiej Arabii Saudyjskiej.
      • a_iii_ty Re: Po co Polsce 16.08.25, 15:58
        Rozwiazanie jest proste. Za opluwanie Polski przez obywateli Izraela i nazywanie skandalicznych transparentow "uszczypliwoscia" zakaz wjazdu do Polski przez 1 miesiac. Kropka.
        Jesli jakakolwiek mafia zawladnie miastem, to oczywistym jest ze jakas czesc mieszkancow, z roznych powodow, bedzie kooperowac z mafia.
        A przynajmniej milczec.
        To wlasnie stalo sie w okupowanej Polsce.
        Z Izraelem i Zydami trzeba postepowac ostro i zdecydowanie. Inaczej szacunku nie doczekamy
        sie. To sa pijawki, nestety to prawda.
        Gasnice podajcie.
    • jan_stereo Re: Po co Polsce 16.08.25, 17:47
      To bardzo zle zostaloby odebrane przez US czy tez tamtejsze lobby, na jedno wychodzi, i dlatego tak sie nie dzieje i raczej nie stanie.
      • shachar Re: Po co Polsce 16.08.25, 18:40
        Moze Imek ma racje, selektywne zakazy.
      • a_iii_ty Re: Po co Polsce 16.08.25, 19:38
        USA niech sie zajma swoim pierdolonym preziem.
        • shachar Re: Po co Polsce 16.08.25, 19:52
          Imek, czasy prezydentow, jakie znsmy, skoncxyly sie. Nastepny prezydent bedzie chodzil w kalesonach i co go to obchodzi, co jeden glos wyborczy o tym mysli. Wczoraj Trump spotkal Putina w rozchelstanej marynarce. Pewnie go wzdelo podczas lotu po niekoszernym posilku. USA nie zajma sie preziem, bo instytucja prezydentury zostala dostatecznie osmieszona za Bidena i jego synka, przez co mamy te kurewska wojne.
          • a_iii_ty Re: Po co Polsce 16.08.25, 20:48
            Masz racje, teraz alfonsy, pedophiles, war criminals to prezydenci dzisiaj. Zreszta, nigdy lepiej nie bylo. To tez iluzja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka