Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Swiata w harataniu 🤣

02.04.26, 17:25
Nie wiem jak Wy, ale ulge poczulem gdy kopacze dali dupy Szwecji.
Tak, chcialem by wygrali i wylecieli do Usiech, ale...
Dobrze sie stalo. O ile sie nie myle, mielibysmy przeciwnikow jak Holandia i Japonia.
Jakos mam dosyc tych napompowanych nadziei, by potem powracac z podkulonymi
Kutasami... Tego nas nauczyli juz od 30 lat czy moze nawet wiecej. Co drugi haratacz
Gra w zagramanicznych klubach i gre w reprze odczuwaja jako kare i zeslanie.
Dla takich Szarmachow, Lat, Lubanskich, Bonkow czy Deynow bialy orzelek na cyckach
Byl powodem do dummy. Dzisiaj?
Co Wy ma to?
Obserwuj wątek
    • j-k i dobrze. 02.04.26, 18:01
      a_iii_ty napisał:
      > Tak, chcialem by wygrali i wylecieli do Usiech, ale...

> Jakos mam dosyc tych napompowanych nadziei, by potem powracac z podkulonymi
      > Kutasami...

owszem - dobrze sie stalo...

Polska wedlug klasyfikacji FIFA znajduje sie gdzies na 40.tym miejscu.

Byloby po prostu nieuczciwe wobec lepszych - gdyby dostala sie na Mundial.

• jan_stereo Re: Mistrzostwa Swiata w harataniu 🤣 02.04.26, 19:44
      Kopanina jest nie dla mnie.
    • shachar Re: Mistrzostwa Swiata w harataniu 🤣 05.04.26, 06:47
      Najwyrazniej, Imek, umiemy tylko latac z nartami glowa w dol w przepasc.
      Serio nie zalapalismy sie na Mundial?!? To nic, i tak zawsze odpadali, nie wychodzili z grupy.
      I tak bede ogladac. Mbape i kogo tam jeszcze..
      • extramuralruraoccasional Re: Mistrzostwa Swiata w harataniu 🤣 05.04.26, 08:16
        Ostatnio zawsze graliśmy trzy mecze: mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor.
    • krytyk2 Re: Mistrzostwa Swiata w harataniu 🤣 05.04.26, 10:06
      Najlepsze były komentarze po meczu ze Szwecją: " byliśmy wyrażnie lepsi", " szczęście nam nie sprzyja", " przewyższalismy Szwedów we wszystkich elementach sztuki piłkarskiej", itp
      Prawda jest taka, ze od początku było widać, że ciężko będzie Lewandowskie.u strzelić bramkę głowa, bo wszyscy obrońcy i pomocnicy to chłopy po 190 cm wzrostu. Na dodatek zwrotni i dobrzy technicznie. Do meczu z Ukrainą Szwedzi grali słabo i na tej podstawie nasi spece wysnuli wniosek, ze to będzie spacerek. A tu nagle - przebudzenie. Na silnych trzeba grać dużo lepiej niż zwykle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka