jan_stereo Re: Zamiast kawusi 😉 09.05.26, 16:52 A dlaczego zamiast, a nie przy okazji kawowania. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Zamiast kawusi 😉 09.05.26, 16:53 Jagody posadzone, mega zjebany jestem, taki to jest final kontaktu z natura. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 09.05.26, 16:54 Masz racje, Ty lubisz przy kawusi. Zagrales? Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 09.05.26, 16:57 Ja dzisiejsza rozwiazalem, po 10 probach. Wczorajsza dala mi po dupsku i nie podolalem. Jedna tylko rozwiazalem w pierwszym podejsciu. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Zamiast kawusi 😉 09.05.26, 23:18 Zagram jutro jak sie wyspie, wlasnie jako dodatek dodatek sniadaniowy, a potem homonto i w pole... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 16:40 Zamiast kawy postanowilem dluzej pospac, no taki dzien ze kompletnie nic sie nie chce... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 17:29 Bujasz, dales dupala w pegdaily i wstyd Ci sie przyznac 😄 Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 18:27 Numer gry prosze podac, i text, ze rozwiazales. Ten obrazek nic mi nie mowi. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 18:41 O to chodzi. Jeszcze lepiej gdy obrazek by pokazal ile Undos i Restarts bylo. W ten sposob mozesz pokazac o ile lepszy jestes od imczego, albo gorszy. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 18:59 5 undo i 8 restartow. Powinno byc tylko lepiej od teraz. Gra sie u mnie bardzo zle wyswietla, czarne zlewaja sie z bialymi polami, prawie nie ma zadnego kontrastu. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 19:15 Nie ma pewnosci czy bedzie lepiej. Przy dwoch pustych polach za kazdym razem innych i 23 pionkach randomly rozmieszczonych nie oczekuj za wiele. Ja tylko raz wygralem bez Undo i Restart. Potem dalem dupala okropnie. Zobaczymy #862 Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Zamiast kawusi 😉 10.05.26, 20:21 Wszystkie undo uzylem w pierwszej rozgrywce. Jak bede grak na wynik teraz to rozwiaze to od razu w pamieci zamiast klikac bez ladu na planszy. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 11.05.26, 16:16 www.onlinesologames.com/peg-solitaire/square Sproboj tej zagadki. 6x6 square z jednym pustym miejscem zaznaczonym czerwonym punktem. Normalnie chodzi o to by zakonczyc z jednym kamieniem gdziekolwiek. Zadanie jest ciekawsze i trudniejsze By zakonczyc dokladnie tam gdzie czerwony punkt. Gdy skonczysz gre ostatni screen pokaze Ci gdzie skonczyles. Sproboj, udalo mi sie dzisiaj, wiele razy jednak Nie koncze w czerwonym punkcie. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Zamiast kawusi 😉 11.05.26, 16:38 www.onlinesologames.com/peg-solitaire/nebraska Poniewaz polegasz na zapamietywaniu krokow rozwiazania to mam dla Ciebie zagadke o ksztalcie Nebraski, Mojego autorstwa. Za kazdym razem gdy wystartujesz ta gre, inne puste miejsce jest poczatkiem gry. Czerwony punkt to start. Zakonczylem ta gre wiele razy, ale nigdy nieudalo mi sie zakonczyc w miejscu czerwonego punktu. W tej wersji zapamietywanie krokow nie ma zadnego sensu. Sproboj, przy kawusi... Odpowiedz Link