synvilla Re: po czym można poznać 01.09.07, 20:18 W polityce siedzi wielu...psychopatow. A ci nie licza sie z niczym jak jedynie z osiagnieciem swojego celu. Taki polityk bedzie obiecywal "fury zlota". Ciezko dzis o dobrych politykow. Odpowiedz Link
elissa2 Re: po czym można poznać 01.09.07, 20:36 e_w_a_g_5 napisała: > po tym, ze porusza ustami ) > Ewa!!! Uzasadnij, plizzzz! )) (bo już nie mogę, bo już mi się zwoje między uszami zaczynają nagrzewać od dedukowania) Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: po czym można poznać 01.09.07, 20:40 oj, za każdym razem, jak poruszy ustami i mówi, to kłamie ) Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re:Bush pobil 01.09.07, 20:50 masz racje elissko. Ela, słuchaj masz tu linka klikaj, powiedz dzień dobry i właź. Gospodyni uprzedzona i chetna Poczta nawala i moglo nie dojśc forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45719 Odpowiedz Link
elissa2 Re: po czym można poznać 01.09.07, 20:49 e_w_a_g_5 napisała: > oj, za każdym razem, jak poruszy ustami i mówi, to kłamie ) > Aaaaaaa! No tak!!! )) Dobre! Odpowiedz Link
elissa2 Re: po czym można poznać 01.09.07, 20:28 e_w_a_g_5 napisała: > że polityk kłamie? > No po czym??? Odpowiedz Link
synvilla Re:Apropo polityka 02.09.07, 12:14 Coraz gorzej w polityce. Media oglupiaja ludzi swoja wizja pseudo wolnosci slowa. takiej wolnosci slowa my tutaj nie mamy w szwecji. Kazde wolniejsze wypowiedzenie mozna zaskarzyc i do sadu. Mozna dostac do 2 lat wiezienia. Nie ma tez takich forow jak w to polskie w gazeta, gdzie ludzie niesamowice swobodnie pisza. Tego nie ma w szwecji.Cenzura kontroluje wszystko co podlega pod znaczek -se. natomisat jak gdzies pokaza durna karykature nieszczesnego proroka mahometa to wtedy krzycza " Bo my tutaj mamy wolnosc slowa..." Takie idiotyczne bzdury. Wcale mnie wtedy nie dziwia protesty ludzi gdzies w Iranie na temat glupoty szwedow. Tutaj jestesmy strasznie oglupiani przez media. W sumie kraj jest rozbity, wladza nie wyraza juz od dawna woli ludzi. Tak mnie wzielo na pisanie na temat polityki.:=))) Odpowiedz Link