ala.l 28.09.07, 22:17 zapomnij o mojej kolezance... " ochu_jalas psychoguru ? co z tego ze spalem w lozkach trzyosobowych wielokroc," Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: osz ty rospustnku 28.09.07, 22:19 juz dawno zapomnialem :") ps. a tak swoja droga to ona jest Twoja, Ty zboczenico :")) Alka, zachowaj rozsadek, nie daj sie poniesc literom glupia! Odpowiedz Link
ala.l Re: osz ty rospustnku 28.09.07, 22:23 w dodatku masz skleroze.. starzejesz sie.. jak bende chciala to bede sie dawalaoooooooooooooo dlaczego wszyscy mi cos narzucaja? jakim prawem ..co? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: osz ty rospustnku 28.09.07, 22:26 Jakos o Tobie zapomniec nie moge wszedzie sie wtrynisz. A ta Twoja kolezanka to jakas mina, tak to wyczuwam, zamyka koty, pies wie co jeszcze, niedorajda Twego pokroju, co to do servisu dociera ledwie ledwie Lubie Was bardzo bazgrolice ! Odpowiedz Link
ala.l Re: osz ty rospustnku 28.09.07, 22:29 a widzisz..lubisz nas.. pomimo ze jestesmy takie niedoskonale))) oczywiscie ze sie wtryniam bo szukam kontaktu z ludzmi.. a oni mnie ignoruja.. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a zauwazyliscie ze jest psychoguru.. ciekawe kto odziedziczyl tego nicka.. i czy sobie poradzi.. ?? ? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: osz ty rospustnku 28.09.07, 22:33 psychoguru jest tepe i beznadziejne, od razu widac ze to TY :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: osz ty rospustnku 28.09.07, 22:40 jan_stereo napisał: > psychoguru jest tepe i beznadziejne, od razu widac ze to TY :")) osz Ty zasmarkancu.. poczekaj niech pomysle czym by ci tutaj do pieca dolozyc.. Odpowiedz Link