jan_stereo 14.10.07, 00:00 No w kim ? Poza przemila Elissa,ktora wlasnie odkrylem, dziwne, tyle czasu byla w okolicy, a ja dopiero teraz jakis komplement marny smaze :") Elissa zasluguje na najwyzsza pochwale atrakcyjnosci :") Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Oj, Jaśku! 14.10.07, 00:22 No nie przy ludziach! No! ))) Ale za miły kumplimęt pięknie dziękuję. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 00:28 Tylko przy ludziach komplimenty maja wartosc, znaczy sie, albo odwaznie,albo wcale :") ps. jestes ptaszyno zwyczajnie cicha i niepozornie zachowujaca sie,ale jak spojrzec, to ponad cala wyzyna intelektualna tu zebrana sie unosisz, i masz nawet zadatki na perwersje i fajna wyobraznie :") No dobra, juz nie chwale, zapominam o kolezance, jak to Jasio zapomina o ludziach i sam sie wymadrza Odpowiedz Link
lola165 Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 02:56 -oj janie, ty z kobieca natura malo zaznajomiony widze jestes.nie wiesz, ze jak sie chwali jedna, to sie nieopatrznie u tych innych zle instnkta wyzawala? - z tym, ze przyznaje ci racje, elisska slodka jest. Odpowiedz Link
elissa2 Święta Racja, Panie Dziejku. :) 14.10.07, 10:58 lola165 napisała: > -oj janie, ty z kobieca natura malo zaznajomiony widze jestes.nie wiesz, ze jak sie chwali jedna, to sie nieopatrznie u tych innych zle instnkta wyzawala? > O to to, Lolinderku! O jak fajnie że to napisałaś! A że Jaśko to nieprzeciętnie inteligentna bestia to przyszły mi na myśl dość brzydkie podejrzenia. > > - z tym, ze przyznaje ci racje, elisska slodka jest. > A tam słodka zaraz ... Ja zwyczajnie bardzo lubię ludzi. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 20:43 lola165 napisała: > -oj janie, ty z kobieca natura malo zaznajomiony widze jestes.nie >wiesz, ze jak sie chwali jedna, to sie nieopatrznie u tych innych >zle instnkta wyzawala? Wszystko po kolei, beda pochwaly dla kazdej kobialki jak w odcinkach, ten odcinek zatytulowany byl "Elissa" ;") Byc moze nastepny bedzie "Lola" juz mam nawet material wstepny... Odpowiedz Link
elissa2 Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 20:53 jan_stereo napisał: > > Wszystko po kolei, beda pochwaly dla kazdej kobialki jak w odcinkach, ten odcinek zatytulowany byl "Elissa" ;") > > Byc moze nastepny bedzie "Lola" juz mam nawet material wstepny... > O! To już zdecydowanie lepiej. Elissa to tylko jeden z ... epizodów. )))))))) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 11:05 jan_stereo napisał: > > ps. jestes ptaszyno zwyczajnie cicha i niepozornie zachowujaca sie, > A bo mnie mama uczyła, że trzeba cicho siedzieć gdy mądrzejsi prawią. )) > ale jak spojrzec, to ponad cala wyzyna intelektualna tu zebrana sie unosisz, i masz nawet zadatki na perwersje i fajna wyobraznie :") > O Mamuśku! Jaką perwersję!? Ja??? Czymżesz sobie na TO zasłużyłam??? )) Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 12:19 elisso, przyjm Ty w wdziekiem oskarzenie o perwersje, bo jasiek jako subtelny intelektualnie męzczyzna, widac wie co mówi. Ale należało Ci sie słusznie wyróznienie, lepiej później niz w ogóle Odpowiedz Link
shachar Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 12:49 A tam słodka zaraz ... Ja zwyczajnie bardzo lubię ludzi ............ u Ciebie elisska to widac slychac i czuc i, co wazne, obylo sie bez jakiegos elaborate intro nt Twojej supermanskosci, wyrob przemowil sam za siebie, ze tak powiem... Tys jako ta czekolada szwejcarska a ja sie delektuje czasami i pozdrawiam Odpowiedz Link
shachar Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 12:55 i co tez nie jest bez znaczenia tamtym wpisem uszczelilam 2100 czyli sto oczek, nie wiem jakie to moze miec znaczenie w przyrodzie ,ale mam nadzieje ze dobre, co Tobie dedykuje przy niedzieli i juz zmiatam bo sie wije jak piskorz ,komplimenta w mym pysku nieskladne ) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 12:57 shachar napisała: > A tam słodka zaraz ... Ja zwyczajnie bardzo lubię ludzi > ............ > > u Ciebie elisska to widac slychac i czuc > i, co wazne, obylo sie bez jakiegos elaborate intro nt Twojej > supermanskosci, wyrob przemowil sam za siebie, ze tak powiem... > Tys jako ta czekolada szwejcarska a ja sie delektuje czasami i > pozdrawiam > Odpowiedz Link
elissa2 Re: Oj, Jaśku! 14.10.07, 12:55 e_w_a_g_5 napisała: > elisso, przyjm Ty w wdziekiem oskarzenie o perwersje, bo jasiek jako subtelny intelektualnie męzczyzna, widac wie co mówi. > Ale należało Ci sie słusznie wyróznienie, lepiej później niz w ogóle > Dziękuję bardzo, bardz choć ... hmmm ... nie zależy mi na wyróżnieniach. Odpowiedz Link
elissa2 :)))) 14.10.07, 13:00 No zmówiliście się chyba! )) A ja i tak Was Kocham! Tśje jeje jej jej! Do czego to do doszło! Żeby zwyczajność postrzegać jako coś nadzwyczajnego! )))))) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: W kim jest oparcie ? 14.10.07, 19:51 no a co tu sie dziwic? urzekłas Go to chyba fajnie))co?) Odpowiedz Link
elissa2 Re: W kim jest oparcie ? 14.10.07, 20:57 kryskaedka napisała: > no a co tu sie dziwic? urzekłas Go to chyba fajnie))co?) > Kryśka! ))) No dobrze, niechcący wywarłam dobre wrażenie. Nie przesadzaj. Odpowiedz Link