elissa2 24.06.08, 15:31 Niechaj się spełnią Twoje marzenia! Czyś Ty Jan czy nie Jan ... Czy obchodzisz dziś imieniny czy nie ... Tutaj jesteś Jan! Pomyślności Wszelakiej Ci życzę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Janie ... 24.06.08, 22:45 Dzieki wielkie! Nawet nie wiedzialem, ze mam jakies imieniny :"))) O urodzinach, tez czesto nie pamietam, tym bardziej senkju.. Odpowiedz Link
elissa2 Johnny :) 24.06.08, 23:26 pl.youtube.com/watch?v=_I1xSGcHQto pl.youtube.com/watch?v=qvYCUdksK_s&feature=related Odpowiedz Link
shachar Re: Janie ...!! 01.08.08, 13:35 hyhy, 28go przypomnialam sobie ze urodzenie miales chyba 26go, czyli po ptakach bylo, no ale skoro bylo przed ptakami to skladam spelnienia zyczenie a poza tym jak ci sie podobala kartka z rakieta zeszloroczna,bo mi calkiem dosyc, ruchome gwiazdy byly Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Janie ...!! 01.08.08, 20:55 Jakiej karkti ? ps. dziekuje za udatowienie :")) Odpowiedz Link
shachar Re: Janie ...!! 01.08.08, 21:21 niebieska kartka z rakieta kosmiczna i z ruchomymi gwiazdami za celofanem a la smashing pumpkins wyslana na adres! jakis dziwny byl, nie doszla, czy co Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Janie ...!! 02.08.08, 00:19 shachar napisała: > niebieska kartka z rakieta kosmiczna i z ruchomymi gwiazdami za > celofanem a la smashing pumpkins wyslana na adres! no nie bylo takiej kartki, ni widu ni slychu... > jakis dziwny byl, nie doszla, czy co no jak to adresy w Ukeju, ale i tak wielkie spasiba, kartka wcale nie musi dojsc aby efekt swoj osiagnac, wystarczy o niej nawet powiedziec, ja fantazyje mam naleazyta, wrecz czuje sie zem te kartke dotal niejako :")) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Pomyślności! 26.06.09, 21:53 A to z jakiej okazji ? Jana moze bylo ? Dzieki Elisska :")) Odpowiedz Link
shachar Re: Pomyślności! 27.06.09, 09:10 jasny gwint! bylo, mojej matki imieniny, aaaaa!!! Odpowiedz Link