alice0553 21.09.11, 14:10 Już nie piszę nic nikomu muszę wreszcie sprzątnąć w domu i choć mili są z Was goście o wierszyki mnie nie proście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Dość wierszyków! 21.09.11, 19:39 Może by szablony życzeń: Np.: Drogi jubilacie Żeby szczęście wam się lęgło Jak te mole i myszy Co w szafie macie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dość wierszyków! 21.09.11, 20:04 To świetny wierszyk smsowy bo jubilata masz szybko z głowy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dość wierszyków! 21.09.11, 21:06 Czy długo wytrwasz w postanowieniu? w kolejce czeka już wujek Heniu za Heniem Gienia i ciocia Hala co śle dolary uparcie z dala teściowe,babcie bawią wnuczęta a więc się przyda wierszyk-zachęta by nie szczędziły kasy i siły trudno odpuścić gdy wiersz tak miły na ich cześć jest zrymowany i jako toast wszem odczytany... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dość wierszyków! 21.09.11, 23:07 Spełniłam to,co obiecywałam i już ostatni wierszyk wysłałam za dużo czasu mi to zajmuje nic nie zarabiam,chociaż pracuję. Odpowiedz Link
berrta22 Re: Dość wierszyków! 28.09.11, 22:18 a ja tutaj głośno krzyczę jak nie na piszesz to się poryczę Odpowiedz Link
azaheca Re: Dość wierszyków! 29.09.11, 00:54 Berrto,mała szantażystko sama wierszem opisz wszystko bo potrafisz,wiem bankowo! ot,wystarczy ruszyć głową a gdy brak słówka nagle doskwiera rada banalna-skocz do RYMERA na stronie głównej nawet jest link papier,długopis i pyszny drink i masz już wierszyk nie wiedzieć kiedy może być biały nawet od biedy Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dość wierszyków! 29.09.11, 01:46 Bercie troszeczkę brakuje wprawy lecz gdy się włączy tu do zabawy to bardzo szybko poczuje bluesa i niejednego nam tutaj newsa z południa Polski przetransportuje lecz teraz w pocie czoła pracuje bo u sąsiadów wkrótce wesele i przed wszystkimi jest pracy wiele pieką ciasteczka,różne słodkości by poczęstować sąsiadów,gości tam wciąż tradycje się pielęgnuje że tam nie mieszkam trochę żałuję. Odpowiedz Link
berrta22 Re: Dość wierszyków! 29.09.11, 08:39 te forum bez Was jak ryba bez wody chcesz coś napisać pisz dla wygody by inni mogli te cuda czytać i nimi się tutaj zachwycać kochana alice i azaheco piszcie wierszyki bo dobre są przeco Odpowiedz Link
berrta22 Re: Dość wierszyków! 29.09.11, 22:16 kołacz ciasta upieczone każde idzie w inną stronę do sąsiadów,gości wiele co nie pójdą na wesele Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dość wierszyków! 29.09.11, 22:58 Berta się napracowała ciastek naprodukowała było ciężko,lecz nieszkodzi kto rozniesie ciastka?,młodzi? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dość wierszyków! 29.09.11, 23:14 Berrta chyba nick zmieniła czy na forum kiedyś była? styl znajomym mnie się zdaję a nick stary?już nie czaję... ale skoro ciastka piecze... biorę kilka ,dość wyrzeczeń! Odpowiedz Link
titinka80 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 15:40 Jestem Twą fanką Alice dopiero od wczorajszego wieczoru, kiedy szukałam życzeń na 60-tą rocznicę i trafiłam właśnie na to Forum. Dziś doczytałam Twe wszystkie wierszyki, naprawdę świetnie rymujesz, i przepraszam bardzo za moje wybryki, bo nie wiedziałam, że na poważnie rezygnujesz. Więc moją prośbę anuluję, post mój wykasuj, wyrzuć za drzwi, z Twojego wierszyka rezygnuję, i nie chcę od Ciebie nic za free. Jeśli czegoś fajnego nie znajdę, sama coś wymyśleć muszę, bo czytanie Twych wierszy sprawiło mi taką frajdę, że teraz swoją własną głową poruszę. I może tym moją Mamusię wzruszę?! ) Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 19:55 Najszczęśliwsza będzie mama kiedy wiersz napiszesz sama radzisz sobie znakomicie i nie musisz szukać życzeń. Odpowiedz Link
titinka80 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 21:01 Napisałam już wierszyk dla mamusi ciężko mi było wymyśleć odpowiednie słowa ale jak się mocno chce lub musi nieźle napracować się musi głowa. Chciałam, aby ten wiersz był wyjątkowy więc jest z mojej mamy imieniem, które będzie mieć kolor różowy i sprawi jej miłe zaskoczenie. Gdy pierwsze litery każdego zdania utworzą jej piękne imię DANUTA zrobi pewnie minę nie do poznania a w jej sercu zagra ładna nuta. Tylko dwa ostatnie zdanka nie pasują zbytnio mi jakbyś mogła zerknąć na to będę bardzo, bardzo wdzięczna Ci moc całusów ślę Ci za to!!! Odpowiedz Link
titinka80 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 21:06 Dziś Danusi 60-tka Aż uwierzyć trudno w to, Niech nam żyje Jubilatka Ukochana latek sto! Teraz moc gorących życzeń ślemy A już wkrótce wspólny toast wzniesiemy! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 21:18 Może tak zakończyć: Moc gorących życzeń damy I te wszystkie są dla mamy Odpowiedz Link
titinka80 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 21:49 Te dwa wersy nie są złe lecz nie takie jak ja chcę pierwszy musi być na T a drugi na A by wyszło imię DANUTA Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 22:08 Teraz jej moc życzeń ślemy A za zdrowie wypijemy. Odpowiedz Link
titinka80 Re: Dość wierszyków! 11.11.11, 22:26 Super! to pasuje mi idealnie dziękuje za pomoc napewno spodoba się mamie Dobra noc Odpowiedz Link
meryksymianin4 Re: Dość wierszyków! 30.11.11, 10:41 Ta, nooo Nie ma darmo wierszyków, Ani żadnych limeryków, Wszystko jest teraz za kasę, Trzeba skądś brać na to piwo i kiełbasę, My polscy wierszokleci, Nie zrobimy tak jak te chińskie dzieci, Wszystkiego za miskę ryżu, Lecz za ciasto upieczone w prodiżu, Za dobre cukierasy, Za ceramiczną świnkę, Pełną kasy I żeby tam szeleściło, a nie brzęczało tylko Odpowiedz Link