monnia3 08.07.07, 21:53 To piszcie co u Was... ja już jak wcześniej pisałam zaliczyłam rok,zdałam indeks i mam powód do dumy (bez poprawek) i do oblewania Kinguś nie daruje Ci ze nie przyjedziesz w sobotę do Wwki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: Skoro ploteczki.... 08.07.07, 23:54 > To piszcie co u Was... urlop i pogoda do doopy, to tak w skrócie Odpowiedz Link
khinga Re: Skoro ploteczki.... 09.07.07, 11:37 Echh...Moniu, wiesz po krótce co u mnie))) Dziś mam wolniejszy dzień, więc posiedzę tutaj z Wami) Gratulacje już złożyłam)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Skoro ploteczki.... 09.07.07, 12:19 Monniu, gratuluje sukcesu )) ...i dalszych udanych egzaminow....ale najpierw zasluzonego odpoczynku ) Odpowiedz Link
szubrawiec76 Re: Skoro ploteczki.... 09.07.07, 13:05 > ja już jak wcześniej pisałam zaliczyłam rok,zdałam indeks i mam powód do dumy stare.. dobre czasy pierwszych zaliczeń Odpowiedz Link
monnia3 Re: Skoro ploteczki.... 09.07.07, 13:40 Zawsze obiecuje sobie ze nie będę się stresować i podejde na luzie do sesji ale okazuje sie to ponad moje siły...a w tym semestrze tylko 3 piątki ale liczy sie efekt koncowy,prawda? i to ze bez poprawek Odpowiedz Link