bettina75 A ja zaglądam czasem... 09.06.11, 11:44 ..... i nic nie mam do poczytania.... Wiosna zabrała wszystkich na swoje piękne łono ....)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: A ja zaglądam czasem... 09.06.11, 13:50 Na łono też...albo inne fora aura letnia sprzyja Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 19.06.11, 19:19 Albo wypłyneli na wakacje Niestety wszystko dobre sie szybko kończy i trzeba wrócic do codzienności.. Odpowiedz Link
bettina75 Re: A ja zaglądam czasem... 24.06.11, 17:34 Kinia, lepiej trafic nikt tak nie potrafi!! Wpisalas sie 19-go o 19.19 godzinie ))) Gratki za taki wspanialy timing )) Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 25.06.11, 02:39 aaaaa, nawet nie zauważyłam)))) Nie powiem jestem pod wrażeniem samej siebie Odpowiedz Link
bettina75 Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 08:34 Kiniu, ja siebie tez nie znam do konca i ciagle sie soba zachwycam, do czego jestem czasem zdolna!!! ale ciiiiiiiiiiiiiiiii nikomu ani mru mru! )))) Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 13:46 Przecież ja to doskonale wiemPPP Myślę, że reszta 'towarzyskich' również) Jakies plany urlopowe? Odpowiedz Link
bettina75 Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 13:58 Tak, ale napisze Ci na priva!) Caly swiat nie musi moich urlopowych planow znac Odpowiedz Link
urko70 Re: A ja zaglądam czasem... 01.07.11, 13:45 Wiosna to bardzo niebezpieczna... istota Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 03.07.11, 18:36 urko70 napisał: > Wiosna to bardzo niebezpieczna... istota Kogo ja tu widzę Lato również Odpowiedz Link
urko70 Re: A ja zaglądam czasem... 04.07.11, 13:59 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > Wiosna to bardzo niebezpieczna... istota > > Kogo ja tu widzę No właśnie... kogo? > Lato również Nie tak jak wiosna, oj nie tak....... ja Ci to mówię, ja stary szpak! Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 13:45 > No właśnie... kogo? Ciebie > > Nie tak jak wiosna, oj nie tak....... ja Ci to mówię, ja stary szpak! Ja tam wolę lato dużo więcej można...zobaczyć Odpowiedz Link
urko70 Re: A ja zaglądam czasem... 06.07.11, 12:47 khinga napisała: > > > No właśnie... kogo? > > Ciebie > > > > > Nie tak jak wiosna, oj nie tak....... ja Ci to mówię, ja stary szpak! > > Ja tam wolę lato dużo więcej można...zobaczyć Ale to przecież my jestesmy wzrokowcami!!! Poza tym widzisz... zima to taki post jeśli chodzi o wszelakie budzenie się do życia, i po kilku mcach posuchy nagle, poranny chłodek, słoneczko w pysk i WSZYSTKO podnosi się do życia . Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 08.07.11, 23:40 urko70 napisał: > Ale to przecież my jestesmy wzrokowcami!!! Niektóre kobiety również > Poza tym widzisz... zima to taki post jeśli chodzi o wszelakie budzenie się do > życia, i po kilku mcach posuchy nagle, poranny chłodek, słoneczko w pysk i WSZY > STKO podnosi się do życia . Męskiej części na pewno) Odpowiedz Link
urko70 Re: A ja zaglądam czasem... 14.07.11, 13:13 khinga napisała: > > Ale to przecież my jestesmy wzrokowcami!!! > > Niektóre kobiety również Ano... coraz więcej takich kobiet. > > Poza tym widzisz... zima to taki post jeśli chodzi o wszelakie budzenie s > ię do > > życia, i po kilku mcach posuchy nagle, poranny chłodek, słoneczko w pysk > i WSZY > > STKO podnosi się do życia . > > Męskiej części na pewno) Bardzo waznej części. Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 15.07.11, 13:04 urko70 napisał: > Ano... coraz więcej takich kobiet. Hmm, ciekawe z czego to wynika.. > Bardzo waznej części. Pozostaje mi zgodzić się z Tobą Odpowiedz Link
urko70 Re: A ja zaglądam czasem... 15.07.11, 13:18 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > Ano... coraz więcej takich kobiet. > > Hmm, ciekawe z czego to wynika.. Macie coraz lepiej więc i oczekiwania rosną. Już nie wystarzy dobry i kochający, trzeba żeby i wyglądał... > Pozostaje mi zgodzić się z Tobą To publiczne forum!!!!! Odpowiedz Link
khinga Re: A ja zaglądam czasem... 15.07.11, 13:21 urko70 napisał: > Macie coraz lepiej więc i oczekiwania rosną. Już nie wystarzy dobry i kochający > , trzeba żeby i wyglądał... .. i potrafił > To publiczne forum!!!!! Ale moje!!!! Odpowiedz Link
bettina75 Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 08:35 urko70 napisał: > Wiosna to bardzo niebezpieczna... istota Zachwyca, porywa i o calym swiecie zapomina Odpowiedz Link
urko70 Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 10:03 bettina75 napisała: > urko70 napisał: > > > Wiosna to bardzo niebezpieczna... istota > > Zachwyca, porywa i o calym swiecie zapomina Ano właśnie "porywa" i nie pyta czy może, czy powinna porwać... ot bierze i porywa... Odpowiedz Link
bettina75 Re: A ja zaglądam czasem... 05.07.11, 13:17 .....czasem trzyma bardzo mocno i puscic nie chce )))) Odpowiedz Link
anirat Re: Czasem sobie czytam 19.06.11, 18:59 Ja zaglladam, przynaję, ze czasem szukam towarzystwa do "pogadania" ale z towarzystewm coraz trudniej, ludzie płyna przez zycie samotne. Odpowiedz Link
slimaczek.14 Re: Czasem sobie czytam 08.07.11, 21:00 a ja zapomniałam, że kiedyś tu zajrzałam...aż dziś sobie przypomniałam Odpowiedz Link
khinga Re: Czasem sobie czytam 08.07.11, 23:41 Alleluja!! Witaj Sentyment zawsze pozostaje. Odpowiedz Link
slimaczek.14 Re: Czasem sobie czytam 08.07.11, 23:57 khinga napisała: > Alleluja!! > > Witaj Sentyment zawsze pozostaje. > > hahaha Khinga...takiego powitania się nie spodziewałam...;D do mnie raczej pasuje a niech to diabeł.. Odpowiedz Link
pistolett38 Re: Czasem sobie czytam 20.10.11, 12:09 khinga napisała: > I co nic nie mówisz? > > *********************** no... czytam Odpowiedz Link
bettina75 Re: Czasem sobie czytam 19.11.11, 10:13 Moze trzeba by bylo skonczyc z tym czytaniem i za klepanie sie zabrac?)) Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Czasem sobie czytam 15.09.12, 09:26 A klepnij i to porządnie tę panią z filmiku, bo naprawdę miała dużo szczęścia Odpowiedz Link
pistolett38 Re: Czasem sobie czytam 15.10.12, 19:01 www.youtube.com/watch?v=UJ25csvQ-IY&feature=related Odpowiedz Link