monnia3 14.08.07, 17:33 Lubie takie popołudnia leniwe...nie trzeba mysleć o następnym dniu i wstawaniu rano do pracy fajne takie świeta w środku tygodnia,prawda? bajka)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 17:40 Baaardzo lubię) tyle, że jeszcze w pracy,ale mam fajny dzionek) także nie narzekam Uwielbiam takie święta) oby tylko pogoda sprzyjała) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 17:53 A gdzie to sie Szanowna Pani wybiera że pogode nalezy zamówić? jakis romantik wypadzik sie kroi? Odpowiedz Link
khinga Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 18:29 Dostałam zaproszenie na jachcik...stąd potrzebna pogoda, bym choć troszkę złapała słoneczka) plany na Hel lub coś z tego rodzaju Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 18:01 nareszcie sie wyspie jutro <jupi> : Odpowiedz Link
debest3 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 18:35 trudno mi coś mówić o planach z tą nogą..ale fajnie ze jakies macie..ale i tak do Warszawy pojadę...w sobote...a co mi tam...jakoś dokuśtykam Odpowiedz Link
khinga Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 18:38 cóż się stało z nogą? Nic nie wiem... Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 18:38 rany ile planów na wolne ja tam tylko idę jutro na rolki i potem do rodzinki w odwiedzinki Odpowiedz Link
khinga Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 18:45 heh, każdy stara się wykorzystać wolny dzień w 100% Odpowiedz Link
monnia3 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 19:59 debest3 napisał: > trudno mi coś mówić o planach z tą nogą..ale fajnie ze jakies macie..ale i tak > do Warszawy pojadę...w sobote...a co mi tam...jakoś dokuśtykam O do Wwy Cie wiatry niosą...? interesujące zwiedzać bedziesz? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 20:09 debest3 napisał: > trudno mi coś mówić o planach z tą nogą..ale fajnie ze jakies macie..ale i tak > do Warszawy pojadę...w sobote...a co mi tam...jakoś dokuśtykam Chyba juz wiem dla kogo (po co) do tej Wwki przybedziesz)) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 22:15 ... głupi się nie domyśli ... mądry nic nie powie Odpowiedz Link
monnia3 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 22:59 milywarszawiak napisał: > ... głupi się nie domyśli ... mądry nic nie powie mądrej glowie dośc dwie słowie Odpowiedz Link
khinga To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 19:55 na leniwy wieczór i jutrzejszy wolny dzień))) Białe winko już się chłodzi D Miłego wypoczynku,a dla pracujących spokojnej pracy) Do czwartku!) Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:01 a moge dorzucic buteleczkę swojego)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:02 Juz po zakupkach Kocie? ile tych buteleczek zakupiłes , hę? Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:05 oj Monisiu nie moge powiedziec bo zaraz mnie zrugasz za rozrzutność ale zapewniam że wystarczy)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:08 Kocie j Ciebie zbesztam? no co Ty) jestem potulna i grzeczna jak aniołek)) tylko żebyś jutro pamietał jak poszedles spać Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:10 ze spaniem to nie jest problem)) gdzie padne tam sie wyspie ale ciekaw jestem co będę pisał)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:12 To właśnie miałam na mysli ale jak dotąd jestes swiadom swych słów, prawda?)) Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:15 całkowicie )) ale za jakis czas zapytaj ponownie )) a jeśli moja odpowiedx będzie wydawała ci suie dziwna to potrząchnij monitorem może wróce do żywych))i świadomych Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:17 Poczekanm zatem na objawy... nie wiem tylko czy wytwam bo wiem ze masz duuuze mozliwości Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:19 hmmm no to jesli bedziesz juz miała dośc to potrząchnij monitorem i bedzie to sygnał żebym przestał )) bo bez nadzoru to jakos sie boję) Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:23 Nie ja jestem od nadzoru Kocie korzystaj póki mozesz i zyj chwila)) Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:25 no dobrta tym razem ci e posłucham i póje na całość)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:36 leniwykot napisał: > no dobrta tym razem ci e posłucham i póje na całość)) Czy te literówki to pierwszy symptom? Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 20:44 hmmm jeszcze nie to tylko oznaka że czas zapalic światło)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 22:58 leniwykot napisał: > hmmm jeszcze nie to tylko oznaka że czas zapalic światło)) > > > I jak kondycja Kocie i zapasy winka? Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:05 kondycja doskonała) a zapasy winka jeszcze dość pokaźne)) czy mógłbym polac kieliszeczek Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:07 Poprosze a jakie serwujesz? takie jak lubię? Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:10 myslę że sie nie zawiedziesz)) chłodny Francois Dulac grono zbierane u podnóży pirenejów białe półwytrawne Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:14 Nie pije półwytrawnego...półsłodkie Kocie zapomniałeś? Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:18 ale ono jast takie dobre może jednak się dasz namówić Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:20 leniwykot napisał: > ale ono jast takie dobre może jednak się dasz namówić Wiesz ze jestem Księżniczką nie piję kwasów żartuje oczywiście... ale wolę półsłodkie Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:33 popelniłem bład za który teraz ciężko żałuję (( ale tylko dlatego że chciałem wypróbowac cos innego( juz nie popełniz tego niecnego czynu chylę głowę na znak przeprosin czy je przyjmiesz? Odpowiedz Link
monnia3 Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:36 Ależ Sznowny Kocie Rasowy jam się nie obraziła ani krztynki nawet nie masz za co mnie przepraszać skoro częstujesz nie odmówię jestem kulturalna Księżniczką - Odpowiedz Link
leniwykot Re: To ja też zmierzam...tup, tup 14.08.07, 23:41 no ja wiem że kultura nie jest Ci obca jednakże zdecydowanie wiecej radości sprawiło by mi dostosowanie napitku do gustu spożywającej osoby ) i nie zapomniałem o preferencjach przesympatycznej księzniczki następnym razem się poprawię)) Odpowiedz Link
pistolett38 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 23:15 A ja jak zwykle do roboty iść musze Odpowiedz Link
monnia3 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 14.08.07, 23:17 pistolett38 napisał: > A ja jak zwykle do roboty iść musze A cóż Ty takiego w zyciu zrobiłeś niedobrego ze w świeta wszelakie pracujesz? a choc lubisz swa pracę? Odpowiedz Link
monnia3 Kinguś:))) 16.08.07, 11:20 Jak tam po wczorajszym jachtowym dniu? opowiadaj Kochana Odpowiedz Link
khinga Re: Kinguś:))) 16.08.07, 11:40 A jachtowy dzień sie nie odbył,ale za to miło spędziłam czas na plaży) wiał przyjemny chłodny wiaterek) Niestety dziś nie jestem w nastroju...zmarł mojej przyjaciółki ojciec. Rano. Był mi bardzo bliski...i ogólnie wariactwo. Jestes w pracy czy w domciu? Poggadamy..chwilkę? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Kinguś:))) 16.08.07, 11:55 Jestem w domku ale jakoś się nie odzywasz Kochaniutka...na gg Odpowiedz Link
pistolett38 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 17.08.07, 08:47 monnia3 napisała: > pistolett38 napisał: > > > A ja jak zwykle do roboty iść musze > > A cóż Ty takiego w zyciu zrobiłeś niedobrego ze w świeta wszelakie > pracujesz? > a choc lubisz swa pracę? ************************************************* --jasne lubię,dobrze płacą no nie powiem że "wy" wszyscy bo przestaniecie mnie lubić I tak powiem. Odpowiedz Link
bettina75 Re: Nareszcie w domku:) i jutro wolneeeee:))) 17.08.07, 10:38 Pistolet, chyba znam Twoj zawod..i nadal Cie lubie Odpowiedz Link