khinga 06.12.07, 13:58 Każdego roku, gdy budziłam się rano moje buty były wypchane słodkościami) kochany Mikołaj... Dziś były puste natomiast w pracy czekała na mnie niespodzianka mikołajowa)) byłam grzecznaP Był u Was Mikołaj?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Mikołaj był?:)) 06.12.07, 17:38 A jakże ... był i nawet wiedział co lubię najbardziej (nie tylko do jedzonka) Odpowiedz Link
crimen Re: Mikołaj był?:)) 06.12.07, 18:50 Nie każdy facet z brodą to Mikołaj, a Śnieżynki w tym roku są mocno passe Odpowiedz Link
khinga Re: Mikołaj był?:)) 06.12.07, 19:45 dla każdego coś przyjemnego też włożyła Tobie coś miłego...w buta?)) Odpowiedz Link
crimen Re: Mikołaj był?:)) 06.12.07, 20:34 Taka Śnieżynka, to zimna baba jest. Nawet mini spódniczka tego nie zrównoważy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Mikołaj był?:)) 06.12.07, 19:49 poniewaz moje buty były puste, mikołaja zrobiłem sobie w sklepie po drodze do pracy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Mikołaj był?:)) 07.12.07, 19:13 rozśmieszyć raczej...to była wyborcza z płytą...niby nic wielkiego a cieszy Odpowiedz Link
khinga Re: Mikołaj był?:)) 08.12.07, 13:40 jestem zwolenniczką małych rzeczy, które cieszą... czasami drobiazgi wywołują u nas wiele radości Odpowiedz Link
alicja_z Zagadka ! 07.12.07, 07:56 Nawet było Mikołajów dwóch . Przynieśli: Facet nr.1 - terminarz na rok 2008 Facet nr.2 - komplet bielizny Lejaby ...(pasujący !) Proste pytanie zagadka, który numer jest moim mężem ? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Zagadka ! 07.12.07, 09:00 Stawiam że nr 1 heh czasem fajnie mieć dwóch Mikołajów, a najlepsze jest to że o sobie nic nie wiedzą ;P Odpowiedz Link
alicja_z Re: Zagadka ! 07.12.07, 09:51 ravenheart1 napisał: > Stawiam że nr 1 > heh czasem fajnie mieć dwóch Mikołajów, a najlepsze jest to że o >sobie nic niewiedzą ;P Jestem pod wrażeniem Twojej przenikliwości . Zgadłeś ! Gdyby wiedzieli..dostałabym raczej inny prezent Pomysły dotyczące stworzenia alibi dla prezentu nr.2 - mile widziane. Aspekt ochrony od zimna - niestety zupełnie odpada Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Zagadka ! 07.12.07, 11:15 alicja_z napisała: > Jestem pod wrażeniem Twojej przenikliwości . Zgadłeś ! Gdyby > wiedzieli..dostałabym raczej inny prezent Na taki "romantyzm" stać tylko męża z kilkuletnim stażem, "przyjaciel" po takim prezencie pewnie przestałby nim być a swoja drogą musiał wcześniej gruntownie zbadac teren, skoro idealnie trafił z rozmiarem ;P dla pewności sprawdź czy aby w terminarzu nie ma zaznaczonej daty rozprawy rozwodowej ;PP > Pomysły dotyczące stworzenia alibi dla prezentu nr.2 - mile > widziane. Aspekt ochrony od zimna - niestety zupełnie odpada hmmm a może niespodziewana premia w pracy, albo niezwykła okazja na wyprzedaży ( chociaż jedno i drugie dość łatwo sprawdzić ) Odpowiedz Link
alicja_z Re: Zagadka ! 07.12.07, 11:33 Tu nie chodzi skąd wzięłam pieniądze - tu chodzi o fakt, że wygląd tego prezentu jednoznacznie wskazuje na jego przeznaczenie. Bynajmniej nie do noszenia :p Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Zagadka ! 07.12.07, 12:33 No cóż argument że bielizna ma służyć próbie zrobienia wrażenia na mężu raczej odpada, argument "kupiłam sobie coś ekstra bo chciałam się lepiej poczuć" raczej też generalnie jako facet nie wiem jak ukryć coś przed innym facetem, jestem specjalistą od ukrywania faktów przed kobietami, a jak wiadomo kobiety i faceci zwracają uwagę na co innego ... Odpowiedz Link
aleksandra999 Re: Mikołaj był?:)) 07.12.07, 20:05 był) niespodziewany i tym bardziej miły Odpowiedz Link
debest3 Re: Mikołaj był?:)) 08.12.07, 16:17 dostałem od córki książkę I ty możesz zostac supertatą...aluzja jakaś cy cuś? Odpowiedz Link