Dodaj do ulubionych

Legia gra sparing z ŁKS Łomża

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:24
no, Devaux byłby niezły...
PS Kochalski won do Iławy
Obserwuj wątek
    • kixx no ,jak to Kazu przezyje... 07.07.06, 23:25
      Legia gra z Lomza,a miala podobno z Lomza grac Polonia
      • Gość: szmul Re: no ,jak to Kazu przezyje... IP: *.acn.waw.pl 08.07.06, 02:23
        Ty się martw, Kixx, czym do Zabierzowa pojedziesz tych swoich dziadów kalwaryjskich oglądać :-)
      • kazuyoshi78 Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 08:28
        > Legia gra z Lomza,a miala podobno z Lomza grac Polonia

My sobie zagramy sparing, a wam spotkania z Łomżą (tym razej już ligowe)
        zostaną na dłużej.

No chyba, że Łomża wejdzie do 1.ligi.
        • stoprocentwuwa Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 12:54
          kazuyoshi78 napisał:

> > Legia gra z Lomza,a miala podobno z Lomza grac Polonia
          >
          > My sobie zagramy sparing, a wam spotkania z Łomżą (tym razej już ligowe)
          > zostaną na dłużej.
          >
          > No chyba, że Łomża wejdzie do 1.ligi.
          ten sparing to bardziej forma przygotowan do meczow z druzynami pokroju
          Arsenalu w LM czy raczej wspanialych bojow uwienczonych jednobramkowym
          zwyciestwem z zespolami w stylu gekaes belchatow?
          • kazuyoshi78 Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 17:22
            > ten sparing to bardziej forma przygotowan do meczow z druzynami pokroju
            > Arsenalu w LM czy raczej wspanialych bojow uwienczonych jednobramkowym
            > zwyciestwem z zespolami w stylu gekaes belchatow?

Zapytaj o to raczej trenera Wdowczyka.
            • stoprocentwuwa Re: no ,jak to Kazu przezyje... 09.07.06, 02:19

kazuyoshi78 napisał:

> > ten sparing to bardziej forma przygotowan do meczow z druzynami pokroju
              > > Arsenalu w LM czy raczej wspanialych bojow uwienczonych jednobramkowym

o sorry myslalem ze ostatnio trener wdowczyk wystepuje pod ksywa bylego
              premiera, kazocostam
        • muller-miller Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 19:08
          Wpuścili Cię na mecz, zdążyłeś dojechać?
    • marcin090 Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 08.07.06, 17:16
      Gość portalu: tomm napisał(a):

> no, Devaux byłby niezły...
      > PS Kochalski won do Iławy
      No to co znowu najlepsi kibice świata dali popis???
    • dido_dido Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 08.07.06, 23:01
      Jaki był wynik.
    • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 09.07.06, 12:51
      Gość portalu: tomm napisał(a):

> PS Kochalski won do Iławy

a co niby jest nie tak z miejscowoscia gdzie tomek vel menago spedza wczasy
      agroturystyczne?
      • Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 09:51
        Znów chciałbym zwrócić uwagę na zaburzenia osobnika stoprocentmława, może
        zainteresują jakiegoś psychiatrę - z mojej wypowiedzi, w której wzmiankowałem o
        pobycie podczas wakacji w Iławie (przypomne - miasto wasali KSP), Mława
        wywnioskował, że jeżdzę tam na wczasy(sic!) agroturystyczne(sic!).

Nawiasem mówiąc jeżeli ktoś uważa wypoczynek poza miastem za dewiacje, to
        strach sie bac jakim sam jest dewiantem.
        • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 10:23
          z roznych wypowiedzi twoich licznych osobowosci mozna wywnioskowac calkiem
          sporo, np. z tych z ostatniego piatku, ze jestes rzuca grozny na wiatr w necie
          a na dodatek smetnym piernikiem ktory urzeduje w wakacje w ilawie
          • Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 10:40
            Zacytuj moje wypowiedzi z moich rzekomow WIELU osobowosci z których wynika to
            co napisałeś, szczurku.

I jeszcze jedno - opowiedz krótko: tak lub nie. Czy dnia do którego tak
            wracamy, czekałeś zgodnie z danym słowem na rogu ulicy Racławickiej i ulicy
            Wołoskiej w Warszawie o godzinie 18:30? Tak czy nie?
            • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 15:26
              dla przypomnienia za pierwszym razem znikles na dwa tygodnie zaslaniajac sie
              brakiem dostepu do netu choc piszesz z kilku roznych domen. za drugim razem
              niestety nie dotarles, teraz straszysz po raz trzeci, mozna by calkiem sporo
              ich zacytowac, masz tu jedna:

Gość portalu: menago napisał(a):

> Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci
              > wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy.

niestety jakos nie odczulem specjalnie twojej obecnosci w okolicy, nic nie
              smierdzialo... zatem kiedy zrealizujesz swoj plan?

• Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 15:37
                > dla przypomnienia za pierwszym razem znikles na dwa tygodnie zaslaniajac sie
                > brakiem dostepu do netu choc piszesz z kilku roznych domen. za drugim razem
                > niestety nie dotarles, teraz straszysz po raz trzeci, mozna by calkiem sporo
                > ich zacytowac, masz tu jedna:

Jak zwykle szczurze z Mławy odpowiadasz NIE NA TEMAT. Nic dziwnego, że
                uchodzisz na tym forum za czołowego kretyna spośród kretynów w czarnych
                koszulach, bo nie opanowałeś podstawowej czynności czytania ze zrozumieniem.
                Być może jako syn dyrektora mławskiego PGR miałeś jakies fory w szkole, ale
                teraz skoro podpisujesz sie jako stoprocentwuwa (co każdy, prawdziwy warszawiak
                odbiera jako szyderstwo) powinienes nadrobic zaleglosci.

> niestety jakos nie odczulem specjalnie twojej obecnosci w okolicy, nic nie
                > smierdzialo... zatem kiedy zrealizujesz swoj plan?

Poprosiłem o odpowiedz w sposób krótki i zwięzły - tak czy nie i takiej
                spodziewałem się odpowiedzi. Niestety znów NIE ZROZUMIAŁEŚ prostego zdania i
                silisz sie elaboraty. Zmartwie cie - kazdy srednio inteligentny człowiek
                wywnioskuje z tego, ze kłamiesz, bezczelnie łżesz. Ja zresztą nie potrzebuje
                nic więcej - nie widziałem cie na miejscu spotkania a twoja powyzsza odpowiedz
                tylko to potwierdza. Jestes zerem Mława, nawet jak na brudasa, to sztuka. I nie
                bądz natarczywy, chłopaczku. Przypomnij sobie derby, młodzieżówkę, Lech-Wisła.
                W *naszym* mieście to my wybieramy miejsce i pore dla was.
                • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 15:50

niestety ale tam bylem, w czarnej koszuli i czarnej marynarce.

przynajmniej raz nie sklamales:
                  > Ja zresztą nie potrzebuje
                  > nic więcej - nie widziałem cie na miejscu spotkania a twoja powyzsza
                  > odpowiedz

nie mogles mnie widziec frajerze bo ciebie tam nie bylo no chyba ze sie
                  skitrales gdzies wsrod swoich ziomkow z grojca handlujacych w tym okresie
                  truskawkami ewentualnie w jakims smietniku :)))))))))))))

a jesli chodzi o kwestie biezace. jeszcze raz ci napisze, ze w standardach
                  warszawskich obowiazujacych tutaj wszystkich, rzucanie grozb na wiatr, z
                  ktorych nic nie wynika smierdzi frajerstwem na odleglosc dalsza niz ty masz z
                  grojca do Warszawy. ty to robisz non stop, zatem jestes MEGA LAMUSEM.
                  i nie pisz o sobie w liczbie mnogiej, bo podpieranie sie kibicami i straszenie
                  ich wyczynami tak jak to zrobiles w piatek w ustach LAMUSa jest obelga dla
                  jednej i drugiej strony.
                  • Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:03
                    Po raz wtóry obsrańcu zadam ci to samo pytanie - czy dnia do którego tak
                    wracamy, czekałeś zgodnie z danym słowem na rogu ulicy Racławickiej i ulicy
                    Wołoskiej w Warszawie o godzinie 18:30? Tak czy nie?
                    • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 16:10
                      podobno jestes dobry w czytaniu ze zrozumieniem, zatem przeczytaj moze pierwsza
                      linijke mojego poprzedniego postu cw..u
                      • Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:17
                        > podobno jestes dobry w czytaniu ze zrozumieniem, zatem przeczytaj moze
                        pierwsza
                        > linijke mojego poprzedniego postu cw..u

Nerwy ci puszczają? W marynarce mówisz? W czarnej koszuli? Nie mam więcej pytań
                        obsrany fantasto.
                        • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 16:29

pokaz wreszcie na co cie stac fajansiarzu :))) a nie straszysz, straszysz,
                          straszysz a jak pytam sie o konkrety wykrecasz sie wyczynami kibicowskimi
                          kolesi, ktorzy nie maja z toba nic wspolnego

• Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:37
                            > pytam sie o konkrety wykrecasz sie wyczynami kibicowskimi
                            > kolesi, ktorzy nie maja z toba nic wspolnego

Ja tez pytalem o konkrety - jestes kapusiem za pieniadze, ze dostajesz nagrody
                            w naturze?
                            • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 17:07
                              jakim kapusiem, czy ty ku.. lamusie wiesz co to jest kapus??!! straszysz mnie
                              osobiscie poslugujac sie wyczynami prawdziwych kibicow:

>
                              > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, jezeli
                              > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-)))))

a to jest MEGA FREJERSTWO!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.06, 18:53
                                > jakim kapusiem, czy ty ku.. lamusie wiesz co to jest kapus??!!

Tak wiem doskonale, ty wiesz jeszcze lepiej, bo z nimi siedzisz na jednej
                                trybunie. Moze tez zaprzeczysz?

> > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, je
                                > zeli
                                > > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-)))))
                                >
                                > a to jest MEGA FREJERSTWO!!!!!!!!!!!!!

Bo za chwile ci zwieracze puszcza od tych wykrzynikow. Znow wychodzi twoje
                                pegeerowskie wychowanie i nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem. To jest
                                odpowiedz na twoje pytanie co sie stanie jak sie spotkamy. Odpowiedzialem ci, a
                                ty po kolei dopowiedziales sobie: ze twojego kolege spotkalo wywiezienie do
                                lasu (śmiech!), ze zrobilem to ja, ze zrobilem to z kolegami, ze teraz
                                zamierzam cie zabrac do lasu z kolegami, bo tak wynika z powyzszych "faktow!".
                                Mława, zaakceptuj jeden, podstawowy fakt, ze jestes skonczonym mitomanem!

A co "kapusia", to jego nature charakteryzuje natarczywe zadawanie zbednych
                                pytan. Reszte dopowiedz sobie sam.
                                • stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 23:44

> > jakim kapusiem, czy ty ku.. lamusie wiesz co to jest kapus??!!
                                  >
                                  > Tak wiem doskonale, ty wiesz jeszcze lepiej, bo z nimi siedzisz na jednej
                                  > trybunie. Moze tez zaprzeczysz?

oj pomylilo ci sie, rano twierdziles ze nie chodze na Polonie a teraz
                                  twierdzisz, ze zasiadam jednak na Konwiktorskiej w gronie kapusiow (jak
                                  rozumiem zapewne chodzilo ci o to ze wpadasz tam incognito). zdecyduj sie
                                  czlowieku bo juz ci sie tak te twoje teksty lasuja ze sam sie w swoich teoriach
                                  wykluczasz...

> > > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiad
                                  > ow, je
                                  > > zeli
                                  > > > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-)))))
                                  > >
                                  > > a to jest MEGA FREJERSTWO!!!!!!!!!!!!!

oj, niezby zorientowany lamusie :))
                                  to byl tekst w stylu uwazaj bo mam groznych starszych kolegow...

> Bo za chwile ci zwieracze puszcza od tych wykrzynikow. Znow wychodzi twoje
                                  > pegeerowskie wychowanie i nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem.
                                  >To jest
                                  > odpowiedz na twoje pytanie co sie stanie jak sie spotkamy.

> Odpowiedzialem ci, a
                                  > ty po kolei dopowiedziales sobie: ze twojego kolege spotkalo wywiezienie do
                                  > lasu (śmiech!), ze zrobilem to ja, ze zrobilem to z kolegami, ze teraz
                                  > zamierzam cie zabrac do lasu z kolegami, bo tak wynika z powyzszych "faktow!".

nawet zawiadomilem lesniczych w ilawie bo podejrzewam ze jak zwykle jadac do
                                  lasu wybralbys sie do Pani Irenki z Ilawy na kwatery... :)))))))

> A co "kapusia", to jego nature charakteryzuje natarczywe zadawanie zbednych
                                  > pytan. Reszte dopowiedz sobie sam.
                                  nawet na wlasny temat? chyba ci sie cos pomylilo kapusie raczej nie zbieraj
                                  info dotyczacych ich samych...

a wiesz co charakteryzuje lamusa i frajera, rzucanie pustych grozb. lamusie...
    • Gość: zielony ludzik Legia to wielki zielony Ch.uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:10
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka