Gość: tomm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:24 no, Devaux byłby niezły... PS Kochalski won do Iławy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx no ,jak to Kazu przezyje... 07.07.06, 23:25 Legia gra z Lomza,a miala podobno z Lomza grac Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmul Re: no ,jak to Kazu przezyje... IP: *.acn.waw.pl 08.07.06, 02:23 Ty się martw, Kixx, czym do Zabierzowa pojedziesz tych swoich dziadów kalwaryjskich oglądać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 08:28 > Legia gra z Lomza,a miala podobno z Lomza grac Polonia My sobie zagramy sparing, a wam spotkania z Łomżą (tym razej już ligowe) zostaną na dłużej. No chyba, że Łomża wejdzie do 1.ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 12:54 kazuyoshi78 napisał: > > Legia gra z Lomza,a miala podobno z Lomza grac Polonia > > My sobie zagramy sparing, a wam spotkania z Łomżą (tym razej już ligowe) > zostaną na dłużej. > > No chyba, że Łomża wejdzie do 1.ligi. ten sparing to bardziej forma przygotowan do meczow z druzynami pokroju Arsenalu w LM czy raczej wspanialych bojow uwienczonych jednobramkowym zwyciestwem z zespolami w stylu gekaes belchatow? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 17:22 > ten sparing to bardziej forma przygotowan do meczow z druzynami pokroju > Arsenalu w LM czy raczej wspanialych bojow uwienczonych jednobramkowym > zwyciestwem z zespolami w stylu gekaes belchatow? Zapytaj o to raczej trenera Wdowczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: no ,jak to Kazu przezyje... 09.07.06, 02:19 kazuyoshi78 napisał: > > ten sparing to bardziej forma przygotowan do meczow z druzynami pokroju > > Arsenalu w LM czy raczej wspanialych bojow uwienczonych jednobramkowym o sorry myslalem ze ostatnio trener wdowczyk wystepuje pod ksywa bylego premiera, kazocostam Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: no ,jak to Kazu przezyje... 08.07.06, 19:08 Wpuścili Cię na mecz, zdążyłeś dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 08.07.06, 17:16 Gość portalu: tomm napisał(a): > no, Devaux byłby niezły... > PS Kochalski won do Iławy No to co znowu najlepsi kibice świata dali popis??? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 09.07.06, 12:51 Gość portalu: tomm napisał(a): > PS Kochalski won do Iławy a co niby jest nie tak z miejscowoscia gdzie tomek vel menago spedza wczasy agroturystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 09:51 Znów chciałbym zwrócić uwagę na zaburzenia osobnika stoprocentmława, może zainteresują jakiegoś psychiatrę - z mojej wypowiedzi, w której wzmiankowałem o pobycie podczas wakacji w Iławie (przypomne - miasto wasali KSP), Mława wywnioskował, że jeżdzę tam na wczasy(sic!) agroturystyczne(sic!). Nawiasem mówiąc jeżeli ktoś uważa wypoczynek poza miastem za dewiacje, to strach sie bac jakim sam jest dewiantem. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 10:23 z roznych wypowiedzi twoich licznych osobowosci mozna wywnioskowac calkiem sporo, np. z tych z ostatniego piatku, ze jestes rzuca grozny na wiatr w necie a na dodatek smetnym piernikiem ktory urzeduje w wakacje w ilawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 10:40 Zacytuj moje wypowiedzi z moich rzekomow WIELU osobowosci z których wynika to co napisałeś, szczurku. I jeszcze jedno - opowiedz krótko: tak lub nie. Czy dnia do którego tak wracamy, czekałeś zgodnie z danym słowem na rogu ulicy Racławickiej i ulicy Wołoskiej w Warszawie o godzinie 18:30? Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 15:26 dla przypomnienia za pierwszym razem znikles na dwa tygodnie zaslaniajac sie brakiem dostepu do netu choc piszesz z kilku roznych domen. za drugim razem niestety nie dotarles, teraz straszysz po raz trzeci, mozna by calkiem sporo ich zacytowac, masz tu jedna: Gość portalu: menago napisał(a): > Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci > wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy. niestety jakos nie odczulem specjalnie twojej obecnosci w okolicy, nic nie smierdzialo... zatem kiedy zrealizujesz swoj plan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 15:37 > dla przypomnienia za pierwszym razem znikles na dwa tygodnie zaslaniajac sie > brakiem dostepu do netu choc piszesz z kilku roznych domen. za drugim razem > niestety nie dotarles, teraz straszysz po raz trzeci, mozna by calkiem sporo > ich zacytowac, masz tu jedna: Jak zwykle szczurze z Mławy odpowiadasz NIE NA TEMAT. Nic dziwnego, że uchodzisz na tym forum za czołowego kretyna spośród kretynów w czarnych koszulach, bo nie opanowałeś podstawowej czynności czytania ze zrozumieniem. Być może jako syn dyrektora mławskiego PGR miałeś jakies fory w szkole, ale teraz skoro podpisujesz sie jako stoprocentwuwa (co każdy, prawdziwy warszawiak odbiera jako szyderstwo) powinienes nadrobic zaleglosci. > niestety jakos nie odczulem specjalnie twojej obecnosci w okolicy, nic nie > smierdzialo... zatem kiedy zrealizujesz swoj plan? Poprosiłem o odpowiedz w sposób krótki i zwięzły - tak czy nie i takiej spodziewałem się odpowiedzi. Niestety znów NIE ZROZUMIAŁEŚ prostego zdania i silisz sie elaboraty. Zmartwie cie - kazdy srednio inteligentny człowiek wywnioskuje z tego, ze kłamiesz, bezczelnie łżesz. Ja zresztą nie potrzebuje nic więcej - nie widziałem cie na miejscu spotkania a twoja powyzsza odpowiedz tylko to potwierdza. Jestes zerem Mława, nawet jak na brudasa, to sztuka. I nie bądz natarczywy, chłopaczku. Przypomnij sobie derby, młodzieżówkę, Lech-Wisła. W *naszym* mieście to my wybieramy miejsce i pore dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 15:50 niestety ale tam bylem, w czarnej koszuli i czarnej marynarce. przynajmniej raz nie sklamales: > Ja zresztą nie potrzebuje > nic więcej - nie widziałem cie na miejscu spotkania a twoja powyzsza > odpowiedz nie mogles mnie widziec frajerze bo ciebie tam nie bylo no chyba ze sie skitrales gdzies wsrod swoich ziomkow z grojca handlujacych w tym okresie truskawkami ewentualnie w jakims smietniku :))))))))))))) a jesli chodzi o kwestie biezace. jeszcze raz ci napisze, ze w standardach warszawskich obowiazujacych tutaj wszystkich, rzucanie grozb na wiatr, z ktorych nic nie wynika smierdzi frajerstwem na odleglosc dalsza niz ty masz z grojca do Warszawy. ty to robisz non stop, zatem jestes MEGA LAMUSEM. i nie pisz o sobie w liczbie mnogiej, bo podpieranie sie kibicami i straszenie ich wyczynami tak jak to zrobiles w piatek w ustach LAMUSa jest obelga dla jednej i drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:03 Po raz wtóry obsrańcu zadam ci to samo pytanie - czy dnia do którego tak wracamy, czekałeś zgodnie z danym słowem na rogu ulicy Racławickiej i ulicy Wołoskiej w Warszawie o godzinie 18:30? Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 16:10 podobno jestes dobry w czytaniu ze zrozumieniem, zatem przeczytaj moze pierwsza linijke mojego poprzedniego postu cw..u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:17 > podobno jestes dobry w czytaniu ze zrozumieniem, zatem przeczytaj moze pierwsza > linijke mojego poprzedniego postu cw..u Nerwy ci puszczają? W marynarce mówisz? W czarnej koszuli? Nie mam więcej pytań obsrany fantasto. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 16:29 pokaz wreszcie na co cie stac fajansiarzu :))) a nie straszysz, straszysz, straszysz a jak pytam sie o konkrety wykrecasz sie wyczynami kibicowskimi kolesi, ktorzy nie maja z toba nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:37 > pytam sie o konkrety wykrecasz sie wyczynami kibicowskimi > kolesi, ktorzy nie maja z toba nic wspolnego Ja tez pytalem o konkrety - jestes kapusiem za pieniadze, ze dostajesz nagrody w naturze? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 17:07 jakim kapusiem, czy ty ku.. lamusie wiesz co to jest kapus??!! straszysz mnie osobiscie poslugujac sie wyczynami prawdziwych kibicow: Gość portalu: menago napisał(a): > > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, jezeli > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-))))) a to jest MEGA FREJERSTWO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.06, 18:53 > jakim kapusiem, czy ty ku.. lamusie wiesz co to jest kapus??!! Tak wiem doskonale, ty wiesz jeszcze lepiej, bo z nimi siedzisz na jednej trybunie. Moze tez zaprzeczysz? > > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, je > zeli > > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-))))) > > a to jest MEGA FREJERSTWO!!!!!!!!!!!!! Bo za chwile ci zwieracze puszcza od tych wykrzynikow. Znow wychodzi twoje pegeerowskie wychowanie i nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem. To jest odpowiedz na twoje pytanie co sie stanie jak sie spotkamy. Odpowiedzialem ci, a ty po kolei dopowiedziales sobie: ze twojego kolege spotkalo wywiezienie do lasu (śmiech!), ze zrobilem to ja, ze zrobilem to z kolegami, ze teraz zamierzam cie zabrac do lasu z kolegami, bo tak wynika z powyzszych "faktow!". Mława, zaakceptuj jeden, podstawowy fakt, ze jestes skonczonym mitomanem! A co "kapusia", to jego nature charakteryzuje natarczywe zadawanie zbednych pytan. Reszte dopowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Legia gra sparing z ŁKS Łomża 10.07.06, 23:44 Gość portalu: menago napisał(a): > > jakim kapusiem, czy ty ku.. lamusie wiesz co to jest kapus??!! > > Tak wiem doskonale, ty wiesz jeszcze lepiej, bo z nimi siedzisz na jednej > trybunie. Moze tez zaprzeczysz? oj pomylilo ci sie, rano twierdziles ze nie chodze na Polonie a teraz twierdzisz, ze zasiadam jednak na Konwiktorskiej w gronie kapusiow (jak rozumiem zapewne chodzilo ci o to ze wpadasz tam incognito). zdecyduj sie czlowieku bo juz ci sie tak te twoje teksty lasuja ze sam sie w swoich teoriach wykluczasz... > > > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiad > ow, je > > zeli > > > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-))))) > > > > a to jest MEGA FREJERSTWO!!!!!!!!!!!!! oj, niezby zorientowany lamusie :)) to byl tekst w stylu uwazaj bo mam groznych starszych kolegow... > Bo za chwile ci zwieracze puszcza od tych wykrzynikow. Znow wychodzi twoje > pegeerowskie wychowanie i nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem. >To jest > odpowiedz na twoje pytanie co sie stanie jak sie spotkamy. > Odpowiedzialem ci, a > ty po kolei dopowiedziales sobie: ze twojego kolege spotkalo wywiezienie do > lasu (śmiech!), ze zrobilem to ja, ze zrobilem to z kolegami, ze teraz > zamierzam cie zabrac do lasu z kolegami, bo tak wynika z powyzszych "faktow!". nawet zawiadomilem lesniczych w ilawie bo podejrzewam ze jak zwykle jadac do lasu wybralbys sie do Pani Irenki z Ilawy na kwatery... :))))))) > A co "kapusia", to jego nature charakteryzuje natarczywe zadawanie zbednych > pytan. Reszte dopowiedz sobie sam. nawet na wlasny temat? chyba ci sie cos pomylilo kapusie raczej nie zbieraj info dotyczacych ich samych... a wiesz co charakteryzuje lamusa i frajera, rzucanie pustych grozb. lamusie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludzik Legia to wielki zielony Ch.uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:10 . Odpowiedz Link Zgłoś