venus99 07.02.10, 20:17 no to się sieroty po Banderze zapłaczą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberum_veto w sztabie Tymoszenko wybuchła straszna panika... 07.02.10, 20:30 To już chyba nareszcie koniec pomarańczowo-brunatnych na Ukrainie!!! wiadomosci.onet.pl/2125193,,,,,1264052,10759,itemspec.html - Julia Tymoszenko powinna przyznać, że poniosła porażkę w starciu z Wiktorem Janukowyczem - powiedziała Anna German ze sztabu Janukowycza. Jak podaje agencja UNIAN, German oświadczyła o tym na konferencji prasowej zaraz po ogłoszeniu wyników sondaży powyborczych, tzw. exit- polls. German zauważyła, że, zgodnie z rezultatami Janukowycz uzyskał od 1 miliona 250 tys. do 1,5 miliona więcej głosów niż Julia Tymoszenko. - Nawet gdybyśmy mieli o milion głosów więcej - to już jest nasze duże zwycięstwo - podkreśliła German. Jak powiedziała sztab Janukowycza ma informację, że "w sztabie Tymoszenko wybuchła straszna panika". - Oni chcą zablokować sądy, Centralną Komisję Wyborczą i wszystko na świecie - powiedziała German Zgodnie z opublikowanymi po przeprowadzonej tego dnia drugiej turze wyborów prezydenckich wynikami trzech sondaży powyborczych, Janukowycz ma przewagę nad Tymoszenko w wysokości 3-6 punktów procentowych. German zaapelował do Julii Tymoszenko, by "ochłonęła" i nie dopuściła do destabilizacji sytuacji na Ukrainie. Odpowiedz Link
lacietis Na Kremlu poszły 2 ciężarówki szampana 07.02.10, 20:54 Czerwoni i żółto-czarni zbliżają się do orgazmu Odpowiedz Link
lacietis Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 07.02.10, 21:20 Skoro już jesteś na Kremlu - to się dobrze rozejrzyj! Nie widzisz mnie! - bo mnie tam z wami nie ma - siedzę w "Kryiwci" przy rynku we Lwowie (((-; Odpowiedz Link
liberum_veto Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 07.02.10, 21:24 A co na to dziadek z NSZ??? )) Odpowiedz Link
lacietis Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 07.02.10, 21:29 liberum_veto napisał: > A co na to dziadek z NSZ??? )) ##Nie żyje - umarł jeszcze za komuny - pewnie go czerwoni wykończyli... Ale ja się twojego dziadka nie czepiam - nawet jeśli błędnie wybrał... A, że ty siedzisz na Kremlu (bez dziadka?) - to o czymś mówi... (((-; Odpowiedz Link
liberum_veto Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 07.02.10, 21:36 Mojego dziadka Rusina mało co nie ukatrupili kumple twojego dziadka z NSZ... I to dawno już po wojnie... Tylko dlatego, że był Rusinem (według współczesnych pojęć można by go pewnie nazwać "Ukraińcem") Odpowiedz Link
lacietis Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 07.02.10, 21:53 liberum_veto napisał: > Mojego dziadka Rusina mało co nie ukatrupili kumple twojego dziadka > z NSZ... I to dawno już po wojnie... Tylko dlatego, że był Rusinem > (według współczesnych pojęć można by go pewnie nazwać "Ukraińcem") ##Kim Ty jesteś? Za dziadka składam kondolencje. Mam nadzieję, że jednak to nie byli - dosłownie - kumple mojego dziadka: mieszkał w Warszawie i brał udział w wiadomym Powstaniu. Potem przedostał się do Łęczyczy - więc raczej w zamordowaniu twojego dziadka, ani on, ani jego kumple nie brali udziału. Jednak jako obywatelowi RP - jest mi głupio z powodu okoliczności i powodów śmierci twojego dziadka... Odpowiedz Link
liberum_veto Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 07.02.10, 22:07 Mój dziadek dożył późnej starości, zmarł w wieku 88 lat. Ale faktycznie niewiele brakowało, aby poniósł śmierć z rąk bojówki NSZ, grasującej w moich rodzinnych stronach jeszcze ładnych parę lat po wojnie. Zajmowali się oni tam głównie rabowaniem i prześladowaniem miejscowych Rusinów, wypędzaniem ich do ZSRR. W moim domu nie nazywano ich inaczej jak "bandytami". A ja jestem Polakiem, pochodzenia ruskiego. Odpowiedz Link
lacietis Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 09.02.10, 16:55 Raz kłamiesz, raz mówisz prawdę - tylko nie wiadomo kiedy... A może wcale nie pracujesz dla Kremla - tylko dla UNA-UNSO - i jesteś agentem który ma obnażyć debilizm polskiego szowinizmu... To misja ci się udała!!! Odpowiedz Link
liberum_veto Re: To Ty nadajesz z Kremla??? :) 09.02.10, 17:57 Gdzie ja niby skłamałem, CZUBASIE? Pisałem prawdę, tylko że jak na "obywatela RP" nie najlepiej u ciebie z czytaniem języka polskiego ze zrozumieniem. Sam uśmierciłeś mojego dziadka, wbrew temu co napisałem )) Odpowiedz Link
lacietis Co do dziadka... 07.02.10, 21:57 Jedyny związek "tego" dziadka z Ukraina, to nauka w szkole policji - podobno we Lwowie. Drugi jakieś trzy lata mieszkał w Równem - ale przeniósł się do Poznania. Odpowiedz Link
pisz_pan_na_berdyczow Re: Janukowycz wygrał? 08.02.10, 18:48 www.youtube.com/watch?v=Jn-Jr-iRink Odpowiedz Link