Gość: jelena IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 16:11 za tydzień wybieram się na wycieczkę do krajów nadbałtyckich i proszę o jakiekolwiek wskazówki i informacje o tych krajach; dzięki z góry! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ankus Re: Litwa, Łotwa, Estonia IP: 193.151.38.* 28.07.04, 10:04 Również wybieramy się w sierpniu na Litwę, Łotwę i Estonię. Nie mamy żadnych rezerwacji. Jedziemy indywidualnie samochodem. Mamy ze sobą ZK i dodatkowe ubezpieczenie na auto oraz KL i NW dla siebie. Ale nie jest to podobno konieczne, bo ubezpieczenie OC działa w ramach UE. Słyszałam też, że ZUS wydaje jakieś zaśw. o ubezp. które powinno być honorowane w tych krajach. Też zbieramy opinie na temat krajów nadbałtyckich. Na razie wszystkie wypowiedzi są pozytywne. Życzę wielu miłych wrażeń. ankus Odpowiedz Link
Gość: albert Re: Litwa, Łotwa, Estonia IP: 217.153.88.* 28.07.04, 19:39 Byłem niedawno. Wszystko OK. Kupcie przewodnik Pascala "Litwa.Łotwa, Estonia" Odpowiedz Link
Gość: Pankracy Re: Litwa, Łotwa, Estonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:12 Nie kupujcie w zadnym przypadku tego przewodnika o ktorym pisze albert. Mam wrazenie, ze autor zna kraje nadbaltyckie jedynie z opowiadan. Odpowiedz Link