Dodaj do ulubionych

Kolej Transsyberyjska

IP: *.dyn.telefonica.de 06.01.16, 22:36
Witam wszystkich!
Planuję w tym roku odbyć podróż koleją transsyberyjską. Mam jednak obawy, czy taka podróż dla kobiety samotnie podróżującej jest bezpieczna. Może któraś Forumowiczek ma już podobną przygodę za sobą? Ucieszę sie z każdej podpowiedzi
Pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszkak007 Re: Kolej Transsyberyjska IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.16, 21:51
      Cześć,

Powiem szczerze, że nie radziłabym Ci jechać samej. Jechałam już kilka razy koleją w Rosji, zawsze w grupie i sama raczej bym się na taką wyprawę nie zdecydowała.
      Jak chcesz to napisz agnieszkak007@gmail.com,

na 99% wybieram się na wyprawę koleją, Moskwa-Władywostok i powrót samolotem. Zbieram chętnychsmile
    • Gość: Dead Axe Re: Kolej Transsyberyjska IP: *.eaw.com.pl 20.02.16, 15:49
      Witam!
      Również planuję dokładnie taki sam wypad, czyli Moskwa - Władywostok pociągiem non-stop i powrót samolotem i szukam kogoś do towarzystwa bo samemu trochę smutno...
      • Gość: agnieszkak00789 Re: Kolej Transsyberyjska IP: *.adsl2.static.versatel.nl 20.02.16, 16:46
        Napisz do mnie na maila agnieszkak007@gmail.com
    • aniaania988 Re: Kolej Transsyberyjska 29.03.16, 14:20
      hej hej! jedziemy z mężem koleją z Moskwy do Władywostoku - ruszamy pewnie koło 4 lipca, planujemy wyrobić się w 3 tygodniesmile po drodze planujemy postój w Irkucku i oczywiście we Władywostoku. Całość planujemy zamknąć w rozsądnych pieniądzach - szukamy towarzyszy podróży, jeśli ktoś byłby zainteresowany, zapraszamysmile
    • Gość: DeadAxe Re: Kolej Transsyberyjska IP: *.eaw.com.pl 20.05.16, 19:55
      Może ktoś chce się przejechać koleją transsyberyjską? Jadę 13 sierpnia i planuję powrót w przeciągu max 2 tygodni. Jadę sam.
      • violik Re: Kolej Transsyberyjska 15.12.16, 16:36
        Hej, może ktoś podzieli się wrażeniami? Bo ja może w tym roku w lipcu...
    • Gość: Kinga Re: Kolej Transsyberyjska IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.17, 18:56
      jeżeli szukały byście pomocy w organizacji i zakupie biletów na kolej transsyberyjską polecam [url=http://wspolnota2000.com.pl/kolej_zakup.php]wspolnota2000.com.pl/kolej_zakup.php[/url]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka